Sådan slipper du af med lugten af ​​kattegrus og glemmer at tage kattebakken ud

Hvis du ikke kan lide katte, har du ikke et hjerte. Men selv den mest medfølende person kan ikke roligt forholde sig til en enkelt procedure, der hjemsøger katteejere gennem hele perioden med at holde disse dyr. Vi taler selvfølgelig om atfjerne bakken. Uanset hvad dit kæledyr præcist “gjorde”, vil der være noget enten bare ubehageligt eller meget ubehageligt. Derfor er det logisk at reducere interaktionen med bakken til et minimum og tage den ud sjældnere. Heldigvis er dette muligt med AmiCura Cura 1.

Sådan slipper du af med lugten af ​​kattegrus og glemmer at tage kattebakken ud. Smart kattegrus — det er sejere, end det ser ud til. Foto.

Smart kattegrus — det er køligere end det ser ud

Indhold

  • 1 Hvorfor har du brug for et smart toilet til katte
  • 2 kattegrus med automatisk affaldsindsamling
  • 3 kattegrus med ansøgning
    • 3.1 Hvad koster et smart kattegrus

Hvorfor har du brug for et smart toilet til katte

Hvorfor har du brug for et smart toilet til katte? Din kat bliver glad for det nye toilet. Foto.

Din kat bliver glad for det nye kuld boks

AmiCura Cura 1 — Dette er et smart kattegrus, der er fuldstændig autonomt, understøtter kontrol fra en smartphone og er designet til at gøre brugen så æstetisk tiltalende som muligt. Hvis en almindelig bakke — Dette er som regel et lille åbent trug, hvori der hældes absorberende fyldstof i, så er Cura 1 en fuldgyldig gadget, som du ikke engang forstår, hvad den er beregnet til.

Den enheden har etsupermoderne design og personligt minder det mig om et kosmodom og en varmluftsovn på samme tid. Toiletbund — en beskyttende kapsel med tag, der giver dig mulighed for at skjule al uanstændighed. Under den er der et rum direkte, hvor katten skal gå for at afhjælpe dens naturlige behov. Der er også gemt en særlig øsemekanisme, som fejer alt det, dyret efterlader sig, væk.

Køb AmiCura Cura 1

Selve bakken har en teflonbelægning, der ikke absorberer lugt og forhindrer klæbning. Den er nem at rengøre og giver et højt hygiejneniveau. Efter dit kæledyr har gjort sin forretning, starterAmiCura Cura 1 automatisk affaldsindsamlingog tænder derefter for UV-sterilisering. Dette er nødvendigt for at forhindre spredning af bakterier og insekter, der findes i ekskrementer. Alle procedurer udføres “bag lukkede døre”, så du vil ikke engang bemærke det.

Kattestrøelse med automatisk affaldsindsamling

Kattebakke med automatisk affaldsindsamling. Affaldsposen er gemt inde i kroppen. Foto.

Skraldeposen er gemt inde i kroppen

Alt affald samles i en speciel pose, som er beregnet til dette formål, hvor den opbevares sikkert, indtil du smider den ud. Den automatiske affaldsopsamlingsarm har ingen blinde vinkler. Efter selvrensning behøver du derfor ikke selv skylle toilettet. Det er vigtigt, at dyret på rengøringstidspunktet ikke vil være i stand til at komme ind, fordi sensorerne fastgør døren sikkert i lukket tilstand. Dette sikrer, at dit kæledyr ikke tager skade af de indbyggede mekanismer.

Døren forbliver som standard åben og inviterer dit kæledyr til at bruge toilettet til enhver tid. Den lukker kun under rengøring. Men da bakken er fuldstændig rengjort efter hver brug, og desuden er steriliseret takket være ultraviolet behandling, vil du ikke lugte nogen lugt, så du kan endda placere toilettet i stuen eller andre opholdsrum.

For at gøre det bekvemt for katten at komme ind i latrinen, inkluderer AmiCura Cura 1-designet en speciel fodstøtte med perforeret mesh. Det er nødvendigt for at opsamle det resterende strøelse fra dyrets poter og forhindre det i at sprede sig rundt i huset.

Kattestrøelse med påføring

Kattestrøelse med en app. Med dette toilet vil du glemme alt om ubehagelige lugte og spredt affald. Foto.

Med denne kattegrus glemmer du alt det ubehagelige lugte og spredt affald

< p>Men hvad er intelligensen ved et toilet, der hævder at være intellektuelt? Nå, for det første udfører den automatisk diagnostik, der identificerer alle fejl efter hver opstart. På denne måde er det muligt at opdage alle mulige fejl i tide, hvilket giver dig mulighed for at undgå at skade dyret. Hvis der er noget galt, holder toilettet op med at fungere, og det udsender et passende lydsignal for at advare dig.

Køb AmiCura Cura 1

For det andet har AmiCura Cura 1 sin egen smartphone-applikation. Med den kan du spore, hvor mange gange toilettet har været brugt, og hvor meget tid dit dyr tilbringer der. På denne måde kan du forstå dit kæledyrs vaner og også sikre dig, at alt er i orden med hans helbred. Derudover giver applikationen dig mulighed for at fjernstarte processen med UV-desinfektion, hvis det er nødvendigt, i stedet for at vente på, at automatiseringen udløses.

Hvor meget koster et smart kattegrus

Hvad koster et smart kattetoilet? Du kan købe et toilet med rabat. Men i en begrænset periode. Foto.

Du kan købe en kattebakke med rabat . Men i en begrænset periode

Selvom AmiCura smart toilet har mange mekanismer, vil de ikke forstyrre dig selv om natten. Ingeniørerne har fejlrettet alt, så rengøringsprocessen foregår næsten lydløst. Det maksimale, der kan høres, er — Det er en knap mærkbar raslen. Derfor, hvis du sover meget let, vil Cura 1 ikke forstyrre dig.

Køb AmiCura Cura 1

Standardprisen på AmiCura Cura 1 er 50.000 rubler. Men under lanceringssalget på Ozon, som varer præcis 7 dage, kan et smart toilet købes for kun 32.000 rubler. Dette er en fremragende rabat, som faktisk er 40% af enhedens oprindelige pris. Og det vigtigste er, at du ikke skal vente for længe på levering. Enheden vil blive leveret direkte til dit hjem. Og om nødvendigt kan du endda købe det på afbetaling uden overbetaling i en periode på op til 6 måneder.


Date:

by