Realme 9 Pro+ anmeldelse: Fremragende værdi for pengene

Realme 9 Pro+ er en ny tilføjelse til virksomhedens store og allerede forvirrende udvalg af smartphones. Traditionelt har Realme altid føret med kernemodellerne i sin nummerserie sammen, men i år fik vi først Realme 9i, i januar. Med denne seneste lancering får vi i stedet for de forventede Realme 9 og 9 Pro Realme 9 Pro og en ny Realme 9 Pro+.

Det er meningen, at Realme 9 Pro+ skal tage imod den nye Xiaomi 11-serie og OnePlus Nord-serien af ​​smartphones i mellemklassen. Så hvad er nyt ved Realme 9 Pro+, og er det prisen værd i forhold til Realme 9 Pro?

Realme 9 Pro+ pris i Indien

Realme 9 Pro+ er tilgængelig i tre varianter. Der er en basisvariant med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads til en pris af Rs. 24.999 i Indien. Den anden variant har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads og er prissat til Rs. 26.999. Top-of-the-line mulighed med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads er prissat til Rs. 28.999. Jeg modtog topversionen til denne anmeldelse.

Ud fra lanceringspriserne på Realme 9 Pro+ ser der ud til at være et overlap med Realmes egen GT Master Edition (Anmeldelse), som starter ved Rs. 25.999. Denne telefon tilbyder lidt bedre kernespecifikationer såsom en 120Hz opdateringshastighedsskærm, men mangler den overlegne primære kamerasensor og optiske billedstabilisering (OIS), der tilbydes af den nye Realme 9 Pro+. Det er fantastisk at have flere muligheder, men dette gør intet for at gøre udvalget mindre forvirrende for købere. Dit valg vil i sidste ende koge ned til, hvad du prioriterer mere, et bedre kamera eller skærm.

Realme 9 Pro+ design

Realme 9 Pro+ ser ud til at have indhentet den nye mode med farveskiftende smartphones ret hurtigt. Denne telefon fås i tre finisher: Midnight Black, Aurora Green og Sunrise Blue. Af disse skifter kun Sunrise Blue-finishen farve, når den udsættes for sollys, ligesom Vivo V23 Pro (anmeldelse).

Realme 9 Pro Plus tilbage fuld farve skiftende ndtv Realme9ProPlus Realme

Bagpanelet på Sunrise Blue-finishen skifter fra blå til rødbrun, når den udsættes for sollys

 

Realmes version af den samme farveskiftende proces gør det muligt for 9 Pro+ at skifte fra en blank himmelblå farve indendørs til en nuance af rødbrun under sollys. Jeg fandt dette ikke så tiltalende som Vivos guld-til-grøn overgang på V23 Pro. Det overordnede udseende føles heller ikke særlig premium, primært på grund af det fingeraftryks-tilbøjelige bagglaspanel.

Denne farveskiftende smule til side, Realme 9 Pro+'s design ligner det på enhver Realme-smartphone. Den har en polycarbonatramme med flade sider indlagt mellem to glasplader. Telefonen er ret slank og måler kun 7,99 mm, og den føles behagelig til enhåndsbrug, primært på grund af dens lave vægt på 184 g.

Realme 9 Pro Plus front fuld puls ndlutv Realme Realme

Realme 9 Pro+ har en fingeraftrykslæser på skærmen og er også i stand til at måle puls

 

Skærmbilledet er fladt og har et frontvendt selfie-kamera med huller. Der er en fingeraftrykslæser på skærmen, og du kan også måle din puls, hvilket ifølge Realme  stadig er en eksperimentel funktion. Dette kan kun bruges, hvis det er aktiveret i Realme Lab-sektionen i appen Indstillinger. En designdetalje, jeg ikke kunne lide, var den mærkbart tykke hage under skærmen.

Realme 9 Pro+ specifikationer og software

Realme er gået med MediaTek Dimensity 920 SoC, som også findes i den nyligt lancerede Xiaomi 11i-serie. Denne SoC kører med en maksimal klokhastighed på 2,5 GHz og er fremstillet ved hjælp af en 6nm fremstillingsproces. Telefonen understøtter flere 5G-bånd sammen med dual-5G standby. Den har også Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 og de sædvanlige satellitnavigationssystemer. Enheden drives af et 4.500 mAh batteri, som hurtigt kan oplades ved hjælp af den 60 W oplader, der følger med i æsken.

De nye Realme 9 Pro og 9 Pro+ er nogle af de første telefoner, der kører Realme UI 3.0-softwaren, som er baseret på Android 12. Der er tonsvis af forudinstallerede tredjepartsapps, der kan afinstalleres, og nogle Realme-mærkede, der ikke kan være.

Realme UI 3.0 er ikke så stærkt tilpasset som Vivos Funtouch OS, for eksempel, og ligner mere standard Android. Dette gør det godt med det nye Material You-design af Android 12. Mens visse funktioner i Android 12, såsom den kraftfulde nye søgning, får startskuddet, har dashboardet til beskyttelse af personlige oplysninger og relaterede funktioner gjort det. I modsætning til Vivo eller Samsung har Realmes udvalg af UI-widgets altid været ret begrænset, så de nye Android 12-widgets føles ikke malplacerede på startskærmen.

Real frontme 9

Realme 9 Pro+ leveres med Android 12, og der er nogle nye tilpasningsmuligheder

 

Realme UI 3.0 ligner stadig Realmes version af Android. Dens design og skrifttyper fremstår ret konsistente, indtil du hopper ind i Privacy Dashboard i Indstillinger, hvor du bliver mødt med et lager Material You UI, der tydeligvis ser meget anderledes ud. Ifølge Realme er visse sektioner af Android 12 (Privacy Dashboard, Permissions Manager, Digital Wellbeing) påkrævet for at have lagerudseendet, uanset det tilpassede skin, der er påført OS. Jeg stødte også på nogle mindre temafejl, såsom nedtonet tekst i skjulte meddelelser i rullemenuen, når jeg brugte mørk tilstand.

Realme 9 Pro+ har et dynamisk temasystem, der ligner det, du får med Android 12, der kører på en Pixel-enhed. Denne funktion vælger farver fra det tapet, du vælger, og anvender dem derefter på grænsefladeelementer såsom skift af meddelelsesbakke, ikoner i menuen Indstillinger og så videre. Du kan også vælge de farver, du ønsker, fra dit tapet og lade temamotoren skabe en komplementær palette ud fra dem. Implementeringen er dog en smule buggy. De fornyede Android 12-widgets fra Google-apps og Google-tastaturet ser ikke ud til at skifte farve sammen med resten af ​​brugergrænsefladen, som de gør på Pixel-enheder. Kort sagt er der stadig brug for en smule finjustering.

Realme 9 Pro+ ydeevne

Realme 9 Pro+ har en 6,4-tommer AMOLED-skærm med Corning Gorilla Glass 5, der beskytter den. Farverne så lidt overmættede ud ved standard 'Vivid' farveindstillingen, og jeg foretrak den nedtonede 'Natural' tilstand. Læsbarheden af ​​sollys var ret god, og tekst og billeder så skarpe ud. Desværre var Netflix-appen ikke tilgængelig, fordi jeg havde en præproduktionsenhed, men jeg var i stand til at teste streaming af video ved hjælp af Amazon Prime, hvilket fungerede godt. Telefonen havde nogle problemer med at repræsentere nøjagtige farver, når de så HDR-shows, og de var blege og dæmpede; intet som hvordan de skulle have set ud. Realme har sagt, at en rettelse til dette problem snart skulle rulles ud. Standard definition indhold virkede fint med dybe sorte farver. Oplevelsen faldt godt sammen takket være denne telefons stereohøjttalere, som lød højt og tydeligt.

Realme 9 Pro Plus front fuld skærm ndtv Realme9ProPlus Realme

Realme 9 Pro+ har 6,4-tommer AMOLED-skærm med en maksimal opdateringshastighed på 90 Hz

 

Displayets opdateringshastighed kan kun skifte mellem 60Hz og 90Hz. Selv når den er indstillet til sidstnævnte, forbliver den på 60Hz, når du spiller spil, men går til 90Hz, når du browser gennem telefonens interface. Åbning af YouTube-appen fik også skærmens opdateringshastighed til at låse ved 60Hz, selvom videoen, der blev afspillet på skærmen, kørte med 30fps. Det betyder, at skærmens optimale opdateringshastighed kun er tilgængelig, når den interagerer med telefonens software, og ikke når du spiller spil, som nu.

Når det kom til benchmarks, skuffede Realme 9 Pro+ ikke og klarede sig på niveau med konkurrenterne. Den opnåede 5.07.258 point i AnTuTu og 818 og 2.316 point i henholdsvis Geekbenchs single- og multi-core test. På trods af bloatware løb Realme UI 3.0 smørglat, og 90Hz opdateringshastighedsdisplayet fik UI-interaktionerne til at føles ret flydende.

Gamingydelsen var også ganske god. Telefonen kørte Call of Duty: Mobile med standard, 'medium' grafik og 'Meget høj' billedhastighed uden problemer. Jeg bemærkede ikke noget fald i ydeevnen, da grafikindstillingerne blev hævet yderligere. Af en eller anden grund blev Asphalt 9: Legends ved med at gå ned ved opstart, så jeg prøvede Real Racing 3 i stedet. Det fungerede problemfrit uden nogen hikke.

Realme 9 Pro Plus bagside fuldt design 2 ndtv Realme9ProPlus Realme

Realme 9 Pro+ har tre bagudvendte kameraer

 

Realme 9 Pro+ klarede imponerende 23 timer og 36 minutter i vores HD video loop batterilevetid test. Det lykkedes mig at få halvanden dag regelmæssig brug, hvilket involverede noget spil og kamerabrug. Dette er godt for en enhed i mellemklassen. Opladningen var også ret hurtig. Telefonen blev opladet fra nul til 80 procent på 30 minutter og blev fuldt opladet på 50 minutter ved hjælp af den medfølgende 60 W oplader.

Realme 9 Pro+ kameraer

Realme 9 Pro+ dropper 108-megapixel-kameraet fra sin forgænger til fordel for et 50-megapixel primært kamera, som tilfældigvis også har optisk billedstabilisering (OIS). Det er heller ikke en hvilken som helst sensor, men en Sony IMX766, som vi indtil videre kun har set i dyrere telefoner som Oppo Reno 7 Pro (Review) og OnePlus 9RT (Review). Der er også et 8-megapixel ultravidvinkelkamera og et 2-megapixel makrokamera. Selfie-opgaver varetages af et 16-megapixel frontvendt kamera.

Kamera-appen ligner det, vi har set på de seneste Realme-telefoner, men har et par ændringer. For eksempel er nogle af kontrollerne, såsom timeren til fotos og billedhastighedsvælgeren til videoer, nu flyttet under menuen med tre prikker. Som med alle smartphones, der kører Android 12, vil du også bemærke en grøn prik nær statusikonerne for at angive, at kameraet bliver brugt, hvilket er en privatlivsbeskyttelsesfunktion.

Realme 9 Pro+ dagslyskameraprøver. (Tryk for at se fuld størrelse)

 

Dagslysbilleder så rene og skarpe ud med et godt dynamisk område og detaljer. HDR var lidt aggressiv, og farverne var lidt overmættede. Jeg endte med at slå “AI” fra, da det havde en tendens til at øge mætningen endnu mere. Portrætbilleder taget med både front- og bagkamera kom skarpe og ret detaljerede ud med et godt dynamisk område. Kantgenkendelse var også ret god.

Realme 9 Pro+ dagslyskameraprøver. Øverst: Primært kamera, nederst: Ultravidvinkelkamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

Billeder taget med ultravidvinkelkameraet var overraskende brugbare. De var ikke så skarpe som dem, der blev optaget med det primære kamera, men havde et godt dynamisk område sammen med minimal tøndeforvrængning takket være softwarekorrektion. Makrokameraet var nyttigt, selvom resultaterne virkede en smule skarpere.

I svagt lys vil Realme 9 Pro+ automatisk holde lukkeren åben i et sekund længere for at samle mere lys. Dette var uden at slå AI-tilstanden til. Billeder taget i svagt lys, selv i Auto-tilstand, kom ret skarpt ud, og det dynamiske område var også godt takket være OIS. Skift til nattilstand fik endnu flere detaljer frem.

Realme 9 Pro+ kameraprøver i svagt lys. Øverst: Nattilstand, nederst: Gadetilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

Der er en “Street”-tilstand i kameraappen, som automatisk indstiller eksponeringen, så du kan fange ting som f.eks. lysspor. Selvom disse funktioner har været til stede i tidligere Realme-enheder (og nogle fra andre mærker også), var jeg imponeret over, hvor let Realme 9 Pro+ gjorde det muligt for mig at tage sådanne langeksponeringsbilleder uden behov for at stabilisere den eller montere den på et stativ .

Videoer optaget ved 1080p så fine ud og blev stabiliseret godt, men var ikke så skarpe, som jeg havde forventet. 4K-optagelser (begrænset til 30 fps) viste gode detaljer og skarphed, men var ret rystende og så en smule hakkende ud. Resultaterne var også ens i svagt lys.

Bedømmelse

Selvom Realme 9 Pro+ og 9 Pro kan virke, som om de har overlappende specifikationer, hører de klart hjemme i forskellige kategorier, givet mærkets hardwarevalg til begge disse smartphones.

Realme 9 Pro er prissat fra Rs. 17.999 tilbyder en 120Hz opdateringshastighedsskærm, et 5.000 mAh batteri og et 64-megapixel primært kamera, som faktisk får det til at virke bedre end 9 Pro+ på papiret. Realme 9 Pro+ har dog en AMOLED-skærm, der kan gengive dybere sorte farver, 60W opladningsstøtte og en mere avanceret primær kamerasensor plus OIS. Så på trods af deres ens prissætning burde målgrupperne for disse to telefoner være ret forskellige. Realme 9 Pro vil appellere til spillere, der ønsker en højere skærmopdateringshastighed, mens 9 Pro+ tydeligt er rettet mod dem, der ønsker at tage bedre billeder.

Hvad angår konkurrenterne, ser Xiaomi 11i ud til at tilbyde den bedste værdi til dette prispunkt med lignende eller lidt bedre hardware. Der er også Xiaomi 11i Hypercharge (Review), som er i stand til 120W opladning. OnePlus Nord CE (Anmeldelse) er en anden mulighed i denne prisklasse, og den tilbyder et egnet kamera plus en ren softwareoplevelse. Som vi allerede ved, skal OnePlus Nord CE snart erstattes af Nord CE 2.

Realme 9 Pro+ har måske ikke særlig aggressive specifikationer, men virksomheden har truffet nogle fornuftige valg på områder, der betyder noget. Nøglen blandt disse er OIS-systemet og flagskibssensor i det primære kamera, som leverer god ydeevne i dagslys såvel som svagt lys; noget de fleste smartphones i dette segment kæmper med. MediaTek Dimensity 920 SoC er også en solid performer. Du får Android 12 ud af æsken, og Realme UI 3.0 kører smørglat. Batterilevetiden er også ret god. Alt dette gør 9 Pro+ til fremragende værdi for pengene.

Har Samsungs Galaxy S22 og Tab S8-serier nogen Android-konkurrence? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceRealme 9 Pro+ 5G

Realme 9 Pro+ 5G

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design
 • Skærm
 • Software
 • Ydeevne
 • Batterilevetid
 • Kamera
 • Value for Money
 • Godt
 • Klart AMOLED-skærm
 • Høje stereohøjttalere
 • Slankt og let design
 • Fremragende batterilevetid og hurtig opladning < /li>
 • Imponerende kameraydelse i svagt lys
 • Kører Android 12
 • Dårlig
 • For mange forudinstallerede apps

Læs detaljeret Realme 9 Pro+ 5G-anmeldelse Display 6,40-tommer Processor MediaTek Dimensity 920Frontkamera 16-megapixel Bagkamera 50-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixel RAM 128m 0 4GB 0 120m 0 4 GB 0 x 4 GB opløsning pixels

 • Reading= Realme 9 Pro 5G vs Realme 9 Pro+ 5G: Pris i Indien, specifikationer sammenlignet
 • Realme 9 Pro-anmeldelse for: Excellent Pro+ Money Realme 9 Pro+ anmeldelse: Fremragende værdi for pengene
 • Realme 9 Pro 5G, Realme 9 Pro+ 5G med farveskiftende bagpaneler, tredobbelte kameraer Debut i Indien: Pris, specifikationerRealme 9 Pro 5G, Realme 9 Pro+ 5G med farveskiftende bagpaneler, tredobbelte kameraer Debut i Indien: Pris, specifikationer
 • Realme 9 Pro 5G, Realme 9 Pro+ 5G Indien lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer Realme 9 Pro 5G, Realme 9 Pro+ 5G Indien lancering I dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer

Flere Realme-mobilerRealme-mobilpriser i Indien Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google Nyheder. For at få de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Realme, Realme 9 Pro Plus-pris i Indien, Realme 9 Pro Plus Performance, Realme 9 Pro Plus-kameraer, Realme 9 Pro Plus-batterilevetid Sheldon Pinto Sheldon Pinto Email Sheldon Pinto Sheldon Pinto er baseret i Mumbai og har flere års erfaring med at gennemgå smartphones og gadgets. Som senioranmelder hos Gadgets 360 vil du altid finde ham dybt fordybet i sine anmeldelser og skifte fra en telefon til en anden. Når batteriet dør ud, surfer Sheldon altid på nettet efter en god sci-fi-film eller læser op på biler og cykler. Han elsker også at lave lister over interessante steder at spise og rejse. Sheldon er tilgængelig på Twitter på @shellshocd, og du kan sende ham en mail på …Mere


Date:

by