Anmeldelse af JBL Tour One trådløse hovedtelefoner

JBL er måske bedst kendt i Indien for sine trådløse højttalere og billydsystemer, men virksomhedens hovedtelefoner og høretelefoner er også populære. Med et stort udvalg af produkter fra under Rs. 1.000 og går op til Rs. 25.000,-, der dækker forskellige funktioner og formfaktorer, har JBL noget på tilbud til købere med stort set ethvert budget og behov. I dag gennemgår jeg flagskibsproduktet i JBLs personlige lydsortiment, Tour One trådløse over-ear-hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Pris til Rs. 24.999, JBL Tour One byder på meget, inklusive godt design, nyttige funktioner såsom aktiv støjreduktion, touch-kontroller og app-support. Det lover god lydkvalitet samt batterilevetid. Er JBL Tour One en dygtig udfordrer til den nuværende mester på dette område, Sony WH-1000XM4? Find ud af det i denne anmeldelse.

jbl tour one review logo JBL

Til sin pris går JBL Tour One op imod konkurrence fra mærker som Sony og Bose

 

Fysiske knapper og berøringsknapper på JBL Tour One

Premium over-ear hovedtelefoner er typisk ret store, for at dække brugerens ører fuldstændigt og skabe en tætsiddende pasform med korrekt støjisolering. Det hjælper dog, at hovedtelefoner ikke er unødvendigt omfangsrige, så det stadig er behageligt og bekvemt at bære dem over lange stræk. JBL Tour One klarer den balance med en betydeligt slankere formfaktor end virksomhedens tidligere flagskib Club One-hovedtelefoner.

 • Sony WH- 1000XM4 Wireless Active Noise Cancelling Headphones Review

JBL Tour One fås kun i sort og ser og føles meget sofistikeret ud. Ørekopperne og pandebåndet er for det meste mat sorte, med reflekterende sorte strimler, der fremhæver kanterne af ørekopperne og området lige under pandebåndet. JBL- og 'Tour One'-logoer kan se tydelige steder på hovedtelefonerne, og undersiden af ​​hovedbøjlen i kunstlæder er polstret for komfort. Headsettet er let og var meget behageligt at have på under lange lyttesessioner, men jeg var nødt til at justere mine briller for at sikre, at den støjisolerende forsegling blev bibeholdt.

Strøm- og parringsfunktionerne styres med en skydekontakt på højre ørekop på JBL Tour One; Hvis du svirper denne til midten, tændes hovedtelefonerne, og hvis du holder den på plads i et par sekunder i den laveste position, sættes den i parringstilstand. Der er også dedikerede knapper til lydstyrkejustering på højre ørekop, og en knap, der kan tilpasses til venstre. Der er et 2,5 mm-stik til at tilslutte det medfølgende stereokabel til kabelføring og en USB Type-C-port til opladning.

JBL Tour One bruger et fire-mikrofonsystem til stemmeoptagelse og aktiv støjreduktion , med to vendt fremad, den tredje vendende til den ene side og den fjerde inde i den ene ørekop. Ydersiden af ​​højre ørekop er berøringsfølsom. Du kan trykke på den for at styre afspilning og besvare eller afbryde opkald.

 • Skullcandy Crusher Evo Wireless Headphones Review

Jeg syntes, at berøringsknapperne var lidt besværlige. De var nemme at udløse ved et uheld og registrerede nogle gange ikke dobbelt- eller tredobbelt tryk. Der er også sliddetektion, som automatisk pauser eller genoptager din musik, når Tour One-hovedtelefonerne tages af eller tages på, og det fungerede godt for mig.

JBL Tour One fungerer sammen med JBL Headphones-appen, tilgængelig til iOS og Android. Denne app viser det estimerede batteriniveau for hovedtelefonerne og lader dig tilpasse og justere forskellige funktioner og indstillinger såsom aktiv støjreduktion, omgivende lydtilstand og taletilstand. Der er også en “smart lydtilstand” til blandt andet lydkvalitet, stabilitet og forsinkelsesforbedringer, equalizer-indstillinger, berøringsknapper, knapper, der kan tilpasses og stemmeassistentindstillinger.

jbl tour one review knapper JBL

Den programmerbare knap på JBL Tour One kan bruges til at styre ANC og transparenstilstande, eller påkald stemmeassistenten på din smartphone

 

Den programmerbare knap på JBL Tour One kan indstilles til enten at skifte mellem ANC og ambient lydtilstande eller kalde stemmeassistenten på din smartphone ved et langt tryk. Udover Siri på iOS og Google Assistant på Android understøttes Amazon Alexa også. Et langt tryk på den berøringsfølsomme zone kan også indstilles til at styre ANC og transparenstilstande, eller aktivere talk-through-funktionen, som hurtigt sænker lydstyrken og giver dig mulighed for at føre samtaler.

 • Apple AirPods Max anmeldelse

Dette er en meget funktionel app, der giver dig mulighed for at indstille JBL Tour One præcis, som du vil, og også opdatere dens firmware efter behov. En ting, der er værd at bemærke, er evnen til at indstille de aktive støjreduktions- og gennemsigtighedstilstande så hurtigt i henhold til omgivelserne, og jeg oplevede ofte, at jeg også justerede equalizeren for at finde de rigtige indstillinger til den særlige musikgenre, jeg lyttede til.

JBL Tour One har 40 mm dynamiske drivere og bruger Bluetooth 5 til tilslutning med understøttelse af SBC og AAC Bluetooth-codecs. Manglen på understøttelse af avancerede Bluetooth-codecs er en smule skuffende til denne pris. Frekvensresponsområdet er 10-40.000 Hz (når det bruges i passiv tilstand med stereokablet) og 10-22.000 Hz, når det bruges med Bluetooth. Salgspakken inkluderer en hård bæretaske, et stereokabel til kablet tilslutning, en flyadapter og et opladningskabel.

Batterilevetiden på JBL Tour One var fremragende. Den kørte i omkring 30 timer på en enkelt opladning med aktiv støjreduktion aktiveret og lydstyrken på moderate niveauer, men dette vil variere en smule afhængigt af dit forbrug. Opladningen var også rimelig hurtig, hvor headsettet nåede fuld opladning på omkring to timer ved brug af det medfølgende kabel og en 10W strømadapter.

 • Anmeldelse af Shure Aonic 50 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Ren, afbalanceret lyd på JBL Tour One

Avancerede hovedtelefoner kommer med forventning om god lydkvalitet, og JBL Tour One leverer stort set dette med en forfriskende neutral og tilpasningsdygtig lyd. Når det er sagt, så holdt manglen på understøttelse af avancerede Bluetooth-codecs disse hovedtelefoner lidt tilbage, når det kom til detaljer og definition i lyden, afhængigt af kildeenheden.

Jeg brugte JBL Tour One til musik , opkald og videoindhold med en iPhone 13 som min primære kilde, men jeg parrede også disse hovedtelefoner med en Android-smartphone og en MacBook Air af og til som reference. Det er muligt at optimere lyden til specifikke funktioner, såsom at lytte til musik eller se videoer, ved at bruge appen, og det så ud til at hjælpe med at gøre hver brugssituation en smule bedre.

Mine tidligste indtryk af lydkvaliteten af ​​JBL Tour One var ret neutrale, men med tiden, og ved at lytte til musik på tværs af en bred vifte af genrer, voksede jeg til ret godt at kunne lide dens afbalancerede lyd. Da jeg lyttede til Wherever You Go af The Avalanches, nød jeg hovedtelefonernes evne til at tilpasse sig dets varierende tempo. Den langsomme vokalbaserede opbygning af dette nummer lød blidt og raffineret, og hovedtelefonerne tilpassede sig stadig næsten problemfrit til dets hurtigere, rytmiske sektioner.

 • Anmeldelse af JBL Quantum 600 Gaming-hovedtelefoner

jbl tour one review top JBL

Den ren og afbalanceret lyd er forfriskende og behagelig, men manglen på avancerede Bluetooth-codecs holder JBL Tour One en smule tilbage

 

Lows lød afslappet, men havde alligevel lige nok angreb og drive til ikke at fare vild i de meget mere dygtige mellemtoner og højder. Denne tilpasningsdygtige og fleksible tilgang til lyd var tydelig selv i hurtigere numre som Yeke Yeke af Stylo og Space Motion, hvilket giver det hurtige beat lige kraft nok til at blive hørt sammen med den iørefaldende traditionelle afrikanske vokal fra den guineanske sanger Mory Kante.

 • Bedste hovedtelefoner og øretelefoner i 2021 i Indien

Det hjalp bestemt med at holde aktiv støjreduktion tændt og lydstyrken på den højere side – omkring 80 procent-mærket – for at få den bedste nuance og karakter ud af disse hovedtelefoner. 

Det udbudte detaljeringsniveau og mangel på alt-out drive og angreb holder JBL Tour One en smule tilbage, sammenlignet med lignende prissatte konkurrenter som Sony WH-1000XM4. Tour One prøver hårdt på at bringe noget sjov til bordet, og lyttere, der leder efter balance og mangel på 'forfalskning' i lyden, vil sætte pris på JBL Tour Ones soniske signatur, men der mangler bare en smule i toppen.

Aktiv støjreduktion på JBL Tour One var god, som du kan forvente af et avanceret headset. Den er mere gearet til den typiske støj i det fri og præsterede ikke helt så imponerende indendørs. Når det er sagt, var der stadig en mærkbar reduktion i typiske husholdningslyde, såsom brummen fra en loftsventilator, men Tour One dæmpede ikke disse lyde så effektivt, som nogle konkurrerende produkter kan. Stemmer og lyde af aktivitet var et antydning blødere.

Udendørs, især når jeg går på gaden, gjorde JBL Tour One et godt stykke arbejde med at reducere støjen og sikre, at jeg kunne lytte til musik og lydbøger tydeligt. Jeg var også i stand til at føre korrekte samtaler ved telefonopkald. Den omgivende lyd og gennemlæsningstilstande giver dig mulighed for at høre dine omgivelser uden at skulle tage høretelefonerne af, men lyden føltes en smule kunstig og unødigt forstærket i støjende omgivelser. Bluetooth-forbindelsen på headsettet var stabil ved afstande på op til 4m for mig.

Bedømmelse

Det premium trådløse hovedtelefonsegment er stort set domineret af en håndfuld mærker som Sony, Apple og Bose. Som et etableret navn i høretelefonindustrien manglede dette prissegment i høj grad en dygtig mulighed fra JBL indtil nu. JBL Tour One er efter min mening et par dygtige trådløse aktive støjreducerende hovedtelefoner til Rs. 25.000. Den tilbyder en ren, afbalanceret lydsignatur, god aktiv støjreduktion udendørs, fremragende batterilevetid og meget gode funktioner, inklusive en fremragende og detaljeret ledsager-app, der lader dig tilpasse hovedtelefonerne til din smag.

 • Bedste aktive støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner
 • Kablede vs trådløse hovedtelefoner: Hvorfor valget ikke er enkelt

Det er også et meget flot og behageligt par høretelefoner, men holdes tilbage på et par bemærkelsesværdige måder, herunder manglen på understøttelse af avancerede Bluetooth-codecs, lidt besværlige kontroller og en vis mangel på detaljer og angreb i lyden. Aktiv støjreduktion, selvom den er anstændig, er ikke helt klasseledende på disse hovedtelefoner. Det koster officielt omkring Rs. 5.000 mindre end Sony WH-1000XM4, og med den forskel i priser, kan det stadig være værd at overveje JBL Tour One.

Ønsker du at købe hovedtelefoner? Lyt til eksperterne på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceJBL Tour One trådløse hovedtelefoner

JBL Tour One trådløse hovedtelefoner

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design/komfort
 • Lydkvalitet
 • Batteritid
 • Value For Money
 • Godt
 • Ser godt ud, meget behageligt
 • Meget god app, masser af tilpasningsmuligheder
 • Fremragende batterilevetid
 • Ren, afbalanceret og fleksibel lyd
 • Dårlig
 • Berøringskontroller
 • Ingen understøttelse af avancerede Bluetooth-codecs

Læs detaljeret anmeldelse af JBL Tour One trådløse hovedtelefoner Farve BlackHeadphone Type Over-EarMicrophone Yes Connectivity WirelessType Headphones

 • JBL-anmeldelse Tour One Wireless Headset : A New Flagship Challenger JBL Tour One Wireless Headphones Review: A New Flagship Challenger
 • JBL Tour One hovedtelefoner med op til 50 timers batterilevetid, adaptiv støjreduktion lanceret i Indien JBL Tour One hovedtelefoner med op til 50 timers batterilevetid, adaptiv støjreduktion lanceret i Indien< /li>

Flere kommentarer til JBL-hovedtelefoner og -headset

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For at få de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: JBL, JBL Tour One, Hovedtelefoner, Bluetooth, Active Noise Cancellation, JBL Tour One Price in India, JBL Tour One Specifications, JBL Tour One Review, trådløse hovedtelefoner Ali Pardiwala Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai, og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


Date:

by