Redmi Smart Band Pro-anmeldelse: Bedste Budget Fitness Tracker?

Xiaomi har lanceret Redmi Smart Band Pro sammen med Redmi Note 11 og Redmi Note 11S. Baseret på dets navn er dette klart placeret som mere dygtigt end Redmi Smart Band. Den nye Redmi Smart Band Pro bringer mange funktioner med sig, som er efterspurgte, såsom en AMOLED-skærm, SpO2 og stresssporing og muligheden for at spore flere typer træning. Med den forbedrede funktionsliste er prisen også steget, men kun en smule. Giver Redmi Smart Band Pro stadig god værdi for pengene? Jeg testede denne fitness-tracker for at finde ud af det.

Redmi Smart Band Pro-pris i Indien

Redmi Smart Band Pro er prissat til Rs. 3.999 i Indien, men virksomheden har annonceret en tilbudspris i begrænset periode på 3.499 Rs. Redmi Smart Band Pro kommer til salg kl. 12.00 den 14. februar.

redmi smart band pro band slidte gadgets360 Redmi Smart Band Pro Review

Redmi Smart Band Pro er let og knap mærkbar på håndleddet

 

Redmi Smart Band Pro-design

Redmi Smart Band Pro har et rektangulært polycarbonathus, der rummer en 1,47-tommer AMOLED-skærm. Dette panel er stort nok til nemt at læse tekst på uden at skulle skele. Den har også en altid tændt tilstand, og der er en omgivende lyssensor til at justere lysstyrken automatisk. Smart Band Pro har ingen knapper, og navigationen er udelukkende berøringsbaseret. Du får TPU (Thermoplastic Polyurethane) stropper, som er buede, svarende til dem på Mi Band 6 (Anmeldelse). Disse stropper har et proprietært stik, som gør det nemt at fjerne dem uden brug af ekstra værktøj. De, der leder efter alternative tredjeparter, kan dog få svært ved at finde dem på markedet.

Undersiden af ​​Redmi Smart Band Pro har alle sundhedssensorerne placeret i en pilleformet bump. Der er også kontaktstifter, som bruges til at oplade Smart Band Pro. Den medfølgende oplader har magneter, hvilket gør det nemt at tilslutte dette fitnessbånd til opladning.

Jeg syntes, at Redmi Smart Band Pro er superlet med kun 25,5 g. Jeg lagde knap nok mærke til det på mit håndled og bar det også i seng uden problemer. Smart Band Pro pakker i et 200mAh batteri og er 5ATM vandtæt.

Redmi Smart Band Pro software og funktioner

Redmi Smart Band Pro kan parres med Android- og iOS-smartphones ved hjælp af henholdsvis Xiaomi Wear og Xiaomi Wear Lite apps . Parringsprocessen er enkel og kræver en Mi-konto. Når de er parret, kan begge apper også bruges til at ændre nogle af Smart Band Pro's indstillinger. Apps understøtter flere Mi og Redmi wearables og er meget nemme at bruge. Båndet synkroniserer med appen på din telefon, hvorefter det er i stand til at vise forskellige parametre. Du kan også ændre urskiverne på Redmi Smart Band Pro ved hjælp af appen. Der er over 50 urskiver at vælge imellem, og du kan også indstille et billede fra din telefons galleri som ansigt.

redmi smart band pro detached band gadgets360 Redmi Smart Band Pro Review

Undersiden af ​​Smart Band Pro har alle sundhedssensorerne

 

Drevet af Ambiq Apollo 3.5 SoC, kører Redmi Smart Band Pro på tilpasset software. Den har Bluetooth 5 LE til tilslutning. Desværre mangler GPS, så den er nødt til at stole på din tilsluttede smartphone til positionering. Redmi Smart Band Pro kan trække meddelelser fra din smartphone og advare dig om indgående opkald.

Du kan spore næsten 110 forskellige typer træning, inklusive 14 vandfitnessøvelser på Redmi Smart Band Pro. Almindeligt brugte såsom gang, løb, cykling, HIIT, trekking og svømning kan aktiveres på fitnessbåndet med det samme. Du kan redigere listen over tilgængelige, baseret på dit træningsregime. Redmi Smart Band Pro kan automatisk registrere nogle aktiviteter såsom løb, gåture og brug af løbebånd. Udover dette kan Redmi Smart Band Pro også spore puls, SpO2, søvn, stress og menstruationscyklusser. Båndet er i stand til at spore bærerens puls kontinuerligt og også SpO2-niveauer, mens du sover, men disse funktioner er som standard deaktiveret for at spare strøm.

Redmi Smart Band Pro har en meget enkel brugergrænseflade. Du kan stryge til højre fra startskærmen for at få adgang til hurtige skift, og stryge til venstre for at få adgang til widgets til puls, SpO2, vejr, træning og fitnessstatistikker. Hvis du stryger nedad fra toppen, kan du se ulæste notifikationer fra din parrede smartphone, og stryg op fra bunden viser dig alle funktionerne i Smart Band Pro.

Redmi Smart Band Pro ydeevne og batterilevetid

Jeg brugte Redmi Smart Band Pro i en uge og fandt det behageligt at have på hele tiden. Skærmen kunne ses udendørs, men jeg syntes, den var for lys, når jeg sad i et mørkt rum, selv med automatisk lysstyrkejustering aktiveret. Selvom grænsefladen var meget nem at bruge, føltes den ikke for flydende i starten, især når du rullede. I løbet af gennemgangsperioden løste en softwareopdatering (1.1.127) dette problem. Smart Band Pro's hæve-til-vågne-funktion var godt kalibreret, og skærmen lyste altid op, når jeg løftede mit håndled. Det var lige så hurtigt at gå af, da jeg sænkede hånden.

redmi smart band pro spo2tracking gadgets360 Redmi Smart Band Pro Review

Du kan spore dit SpO2-niveau på Smart Band Pro

 

Jeg var nødt til manuelt at aktivere automatisk puls- og SpO2-sporing samt app-meddelelser og avancerede søvnmålinger ved hjælp af appen. Jeg indstillede Redmi Smart Band Pro til at måle min puls med et minuts intervaller og SpO2 hvert 30. minut, mens jeg sov. Jeg aktiverede også alarmer for hvilende og aktive hjertefrekvenser og indstillede båndet til at vibrere for indgående notifikationer.

Når det kom til fitnesssporing, var jeg glad for nøjagtigheden af ​​Redmi Smart Band Pro. Jeg brugte et Apple Watch Series 7 (anmeldelse) til sammenligning og fandt, at pulsmålingen var i samme område. Periodisk overvågning af min puls havde en negativ indvirkning på batterilevetiden (mere om det senere), men resulterede i mere brugbar statistik. Søvnsporingen var nøjagtig, og bandet gav mig en fuldstændig opdeling af mit søvnmønster. Jeg aktiverede sporing af SpO2, mens jeg sov, og enheden gjorde det. Jeg tog aflæsninger manuelt i løbet af dagen, og jeg bemærkede, at det var i samme område, som et pulsoximeter af medicinsk kvalitet rapporterede.

Jeg brugte Redmi Smart Band Pro til at spore mine aftenture. Da den ikke har indbygget GPS, er den afhængig af den parrede smartphone for nøjagtighed. Uden GPS underrapporterede Redmi Smart Band Pro distancen og målte 0,96 km for den faktiske 1 km, jeg gik. Med en parret smartphone i lommen klarede båndet sig bedre og målte 1,02 km for den samme distance.

redmi smart band pro software gadgets360 Redmi Smart Band Pro Review

Xiaomi Wear-appen viser sundhedsmålinger på din parrede smartphone

 

Den er også i stand til automatisk træningsdetektion for tre specifikke træningspas, som jeg nævnte før. Redmi Smart Band Pro fik mig til at spore min gang inden for et minut efter, at jeg startede aktiviteten. Det målte 1.002 trin for hver 1.000 trin, jeg talte, og denne fejlrate er acceptabel i betragtning af prisen på dette fitnessbånd.

Batteritiden var anstændig i betragtning af det lille 200mAh batteri, men det afhænger virkelig af, hvordan du bruger din Redmi Smart Band Pro, så din oplevelse vil variere. Jeg havde aktiveret den altid tændte skærm, indstillet pulssporingsintervallet til et minut og SpO2-sporingsintervallet på 30 minutter under søvn, og jeg brugte den avancerede søvnsporingsindstilling. App-notifikationer blev også aktiveret, og Smart Band Pro blev brugt til at spore udendørs gåture hver dag.

Med så hårdt brug holdt fitnessbåndet i fire og en halv dag, ganske lidt under Xiaomis fjorten dages batterikrav, hvilket måske er muligt med let brug. Med nogle kompromiser burde du sagtens kunne gå i over en uge på en enkelt opladning. Den medfølgende magnetiske oplader låste sig ganske let på båndet og formåede at fylde batteriet op på mindre end halvanden time.

Bedømmelse

Da jeg anmeldte Redmi Watch (anmeldelse) sidste år, fandt jeg ud af, at det var en egnet enhed, men et stort negativt var dets manglende SpO2-sporing. Xiaomi har rettet op på denne mangel med Redmi Smart Band Pro. Sammenlignet med Redmi Watch går Redmi Smart Band Pro kun glip af GPS-funktionalitet. Hvis du har for vane at have din smartphone med dig på dine gåture, burde Redmi Smart Band Pro stadig være i stand til nøjagtigt at spore dem.

Redmi Smart Band Pro pakker alle de funktioner, man kan forvente af et fitnessbånd, og er blevet lanceret til en god pris. Det vil appellere til dem, der ønsker en større skærm end Mi Band 6 (Anmeldelse), som også er en billigere mulighed og vil passe til dem, der ønsker en slankere profil på deres håndled. Honor Band 6 er en direkte konkurrent til Smart Band Pro og tilbyder et lignende funktionssæt til samme prisniveau.

AnnonceRedmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro

 • ANMELDELSE< /li>
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design og komfort
 • Sporingsnøjagtighed
 • Company app< /li>
 • Batteritid
 • God
 • Let og behagelig at bære
 • Always-on AMOLED-skærm
 • Nøjagtig trin- og søvnsporing
 • 5ATM Vandtæt
 • Dårlig
 • Gennemsnitlig batterilevetid
 • Ingen indbygget GPS

Læs detaljeret anmeldelse af Xiaomi Redmi Smart Band Pro Display Type AMOLEDVandafvisende YesHjertefrekvensmonitor YesKompatible enheder iPhone, Android-telefoner Batterilevetid (dage) 14

 • Redmi Smart Band Pro-anmeldelse: Bedste Budget Fitness Tracker?Redmi Smart Band Pro-anmeldelse: Bedste Budget Fitness Tracker?
 • Redmi Smart Band Pro, Redmi Smart TV X43 lanceret i Indien: Pris, specifikation Redmi Smart Band Pro, Redmi Smart TV X43 lanceret i Indien: Pris, specifikation
 • Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Smart Band Pro, Smart TV X43 India lancering i dag: Sådan ser du livestream Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Smart Band Pro, Smart TV X43 India lanceres i dag: Sådan ser du livestream
 • R Smart Band Pro India lanceringsdato sat til den 9. februar sammen med Redmi Note 11S Redmi Smart Band Pro India lanceringsdato fastsat til 9. februar sammen med Redmi Note 11S

Flere Xiaomi Smart Bands-kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Redmi Smart Band Pro, Redmi Smart Band Pro-pris i Indien, Redmi Smart Band Pro Review, Redmi Smart Band Pro-specifikationer Aditya Shenoy Aditya Shenoy Email Aditya Aditya Shenoy anmelder smartphones, wearables, hovedtelefoner og højttalere til Gadgets 360, ud af Mumbai. Aditya er anmelder af Gadgets 360 og har skrevet meget om smartphones, softwareopdateringer og kommende enheder. Aditya er tilgængelig på Twitter på @adishenoy, og du kan maile ham på adityashenoy@ndtv.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


Date:

by