Xiaomi 11T Pro anmeldelse: En solid performer til den rigtige pris

Xiaomis Mi 10T Pro blev annonceret i Indien tilbage i september 2020. Det var en solid, premium smartphone spækket med funktioner og imponerende hardware. Godt et år senere er Xiaomi endelig kommet med en efterfølger. Ligesom de fleste af Xiaomis nyere premium- og mellemklasse-enheder dropper denne nye smartphone “Mi”-mærket og kaldes simpelthen Xiaomi 11T Pro.

Udelukkende ud fra dens specifikationer er det klart, at Xiaomi 11T Pro er en væsentlig opgradering i forhold til Mi 10T Pro (anmeldelse), men samtidig minder den meget om den billigere Mi 11X Pro. Xiaomi 11T Pro har et AMOLED-panel, der understøtter Dolby Vision, en opdateret Qualcomm Snapdragon 888 SoC og 120W opladning. Disse hardwarefunktioner får også 11T Pro til at skille sig ud fra konkurrerende premium-smartphones i under-R'erne. 40.000 prissegment. Men er det en allrounder? Lad os finde ud af det.

Xiaomi 11T Pro-pris i Indien

Xiaomi 11T Pro fås i tre varianter og tre finish. Der er en basisvariant med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads til en pris af Rs. 39.999 i Indien. Dette efterfølges af en variant med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads, som er prissat til Rs. 41.999, og endelig, top-of-the-line-varianten har 12GB RAM og 256GB lagerplads og er prissat til Rs. 43.999. De tre finish hedder Moonlight White, Meteorite Black og Celestial Blue. Varianten på 12 GB er kun tilgængelig i de sorte og blå finish. Jeg modtog top-end-varianten med 12 GB RAM i Celestial Blue.

Xiaomi 11T Pro-design

Bortset fra det blændende, flerfarvede bagpanel, som du får, hvis du vælger denne finish, skiller Xiaomi 11T Pros design sig ikke rigtigt ud. Den er ikke slank og let som Vivo V23 Pro (anmeldelse), og den har en flad skærm. 11T Pro's ramme ser ikke så imponerende ud som metalrammen på iQoo 7 Legend (anmeldelse). Den er også tung på 204 g og har ikke en officiel IP-klassificering, i modsætning til sin nærmeste søskende, Mi 11X Pro.

Xiaomi 11T Pro bagside halvporte ndtv Xiaomi11TPro Xiaomi

Xiaomi 11T Pros portudskæringer føles en smule ufærdige.

 

Det, jeg kunne lide ved denne telefons design, er, at den er behagelig at holde og nem at gribe takket være den mat-finishede glasbagside og polycarbonat-mellemrammen. Corning Gorilla Gorilla Victus ridsefaste glas foran og bagpå optog heller ikke let fingeraftryk i løbet af anmeldelsesperioden. AMOLED-panelet på 6,67 tommer har en huludskæring til selfie-kameraet og har relativt tynde rammer rundt omkring.

Xiaomi 11T Pro har en sidemonteret fingeraftrykslæser, som fungerede pålideligt i daglig brug. I betragtning af at telefonen er ret tyk, er det ikke overraskende, at kameramodulet ikke stikker meget ud på trods af, at det har en 108 megapixel sensor. Æsken inkluderer en 120W oplader, et USB-kabel, en Type-C til 3,5 mm-adapter og et gennemsigtigt TPU-cover.

Xiaomi 11T Pro-specifikationer og software

Xiaomi 11T Pro har Qualcomm Snapdragon 888 SoC, som bruges af flere smartphones til omkring denne prisklasse. 11T Pro har LPDDR5 RAM og UFS 3.1 lager, men uden slot til at udvide det. Telefonen understøtter flere 5G-bånd med dual-5G standby. Den understøtter også Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC og de sædvanlige satellitnavigationssystemer. Der er en infrarød emitter til styring af apparater. Telefonen drives af et 5.000 mAh batteri, som kan oplades meget hurtigt ved hjælp af den medfølgende 120W oplader.

Xiaomi 11T Pro bagside fuldt design ndtv Xiaomi11TPro Xiaomi

Xiaomi 11T Pro har en glasbagside med et stel lavet af polycarbonat

 

Telefonen kommer med Xiaomis MIUI 12-software, som er baseret på Android 11. Interfacet er typisk for det, du kan forvente af en Xiaomi-telefon, og der er masser af forudinstallerede tredjepartsapps, selvom disse kan afinstalleres, hvis det er nødvendigt. Der er også masser af Mi-brandede apps – mange af dem kan ikke fjernes, men nogle, såsom Mi Credit-appen, kan være det. Heldigvis stødte jeg ikke på annoncer nogen steder i grænsefladen.

I betragtning af denne smartphones premium-pris, forventede jeg mindre bloatware og Android 12 ud af æsken. Xiaomi har annonceret en MIUI 13 softwareopgradering roadmap, og 11T Pro skulle være en af ​​de første smartphones til at få opdateringen, startende i første kvartal af 2022.

Xiaomi 11T Pro ydeevne

Xiaomi 11T Pro har en full-HD+ Super AMOLED-skærm med en 120Hz peak opdateringshastighed og en 480Hz berøringssamplinghastighed, som er en smule højere end hvad du får på Mi 11X Pro (360Hz). Som standard er skærmen indstillet til 'Vivid Colour'-profilen, hvilket resulterer i lidt overmættede farver. Skift til 'Display P3'-profilen resulterede i mere naturligt udseende, præcise farvetoner på skærmen. Skærmen er Dolby Vision-certificeret, og understøttet indhold på Netflix så imponerende ud med dybe sorte farver og fremragende kontrast. Dette, sammen med dets stereohøjttalere og Dolby Atmos-understøttelse, skabte en fordybende videooplevelse.

Xiaomi 11T Pro front fuld skærm ndtv Xiaomi11TPro Xiaomi

Xiaomi 11T Pro har en 6,67-tommer full-HD+ AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed

 

Som det er tilfældet med de fleste smartphones til denne prisklasse, var ydeevnen ikke et problem. Xiaomi 11T Pro opnåede henholdsvis 811 og 3.391 point i Geekbenchs single-core og multi-core test. Det maxede også 3DMark Sling Shot Extreme GPU-testen.

Xiaomi 11T Pro kørte de fleste spil, som jeg testede på deres standardindstillinger, uden at svede. Jeg spillede Asphalt 9: Legends, Honkai Impact og Call of Duty: Mobile, og alle fungerede fejlfrit uden at varme telefonen op. Skift til 'Very High'-grafik og 'Max' billedhastighed i Call of Duty: Mobile (med alle effekter slået til) fik telefonen til at varme lidt op, men ydeevnen tog ikke noget mærkbart hit.

En mærkelig ting, som jeg lagde mærke til, da jeg spillede spil, var at skærmens opdatering altid var begrænset til 60 Hz. Dette betyder dybest set, at spil ikke må præstere ud over denne grænse, selvom hardwaren er i stand til at blive bedre.

Xiaomi 11T Pro front fuld gaming ndtv Xiaomi11TPro Xiaomi

Game Turbo appen er ganske nyttig til at finjustere din mobile spiloplevelse

 

Game Turbo appen lader dig optimere Xiaomi 11T Pro's hardware til spil. Der er optimeringer pr. spil, og brugere kan justere GPU'en (for at fokusere på billedkvalitet, ydeevne eller højere billedhastigheder) og berøringskontroller (swipe-respons, sigtepræcision osv.) blandt mange ting. Jeg bemærkede meget bedre reaktionsevne med swipe-responsen og indstillingerne for målnøjagtighed sat til den højeste værdi i Call of Duty: Mobile sammenlignet med standardindstillingen. Alt i alt er 11T Pro en meget dygtig gaming-smartphone.

Med et 5.000 mAh batteri forventede jeg ingen problemer med hensyn til batterilevetid fra Xiaomi 11T Pro, og den leverede bestemt. Med min afslappede brug (som inkluderede noget spil og fotografering), fik jeg omkring to dages brug fra en enkelt opladning, og dette var med skærmens opdateringshastighed sat til 120Hz. Vores standard HD video loop batteri test så også et stærkt resultat; telefonen kørte i 16 timer og 21 minutter, hvilket er omtrent samme tid, som Vivos ultra-premium X70 Pro+ (Review) klarede.

Xiaomi 11T Pro back half-kameraer ndtv Xiaomi1

Xiaomi 11T Pro har et 108 megapixel primært bagudvendt kamera

 

Opladning af telefonen var virkelig interessant takket være 120W hurtigopladningskapaciteten. Xiaomi 11T Pro gik fra nul til en fuldt opladet tilstand på kun 41 minutter, hvilket er en fremragende tid for et 5000mAh batteri. Overraskende nok er 120W-opladeren ikke meget større end den mere almindelige 33W-oplader som Xiaomi leverer med sine mellemklassesmartphones.

Xiaomi 11T Pro-kameraer

Xiaomi 11T Pro har tre bagudvendte kameraer: et 108-megapixel primært kamera, der som standard optager 12-megapixel-indbyggede billeder, et 8-megapixel ultra-vidvinkelkamera og et 5-megapixel makrokamera. Selfie-opgaver varetages af et 16-megapixel frontkamera. Kamera-appen ligner det, vi har set på andre Xiaomi-telefoner, med en veloplagt grænseflade og nem adgang til vigtige tilstande og indstillinger. Telefonen understøtter 8K videooptagelse og kan endda optage i HDR ved op til 4K. Med sidstnævnte aktiveret er billedhastigheden begrænset til 30 fps ved alle tilgængelige opløsninger.

Eksempler på Xiaomi 11T Pro dagslyskamera. Top til bund: Makrokamera, primært kamera, ultravidvinkelkamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

Billeder taget i dagslys viste gode detaljer og dynamisk rækkevidde. Uanset om jeg skød objekter eller mennesker, var skarphedsniveauet helt rigtigt og ikke overdrevet. 108-megapixel kameraets lave dybdeskarphed betød også, at jeg sjældent behøvede at bruge 'Portræt'-tilstanden, når jeg fotograferede genstande eller mennesker. Jeg oplevede, at jeg kun skiftede til denne tilstand, når jeg havde brug for at sløre ting i baggrunden med vilje. Men på grund af begrænsningerne af det primære kameras sensorstørrelse og linse, var jeg ikke i stand til at komme tæt på et objekt uden at skifte til makrokameraet.

5-megapixel makrokameraet på Xiaomi 11T Pro har en længere brændvidde end det primære kamera og tilbyder effektivt en 2X zoom (50 mm). Den kan fokusere på motiver mellem 3 cm og 7 cm væk og gjorde et godt stykke arbejde med at tage detaljerede makrobilleder i dagslys. Skarpheden af ​​disse billeder var en smule i den højere side, men autofokus var hurtig nok, hvilket endda tillod mig at optage brugbare videoklip med dette kamera. Du har brug for stabile hænder eller bliver nødt til at montere telefonen på et stativ, når du optager makrovideoer, da disse ellers kan komme ret rystende ud.

Selfies taget både indendørs og udendørs med Mi 11T Pro så ret skarpe ud og havde godt dynamisk område. Portrætselfies havde god kantgenkendelse, men med begrænset dynamisk rækkevidde, når de optog mod lyset, da lyse baggrunde såsom himlen ofte ville være overeksponeret. Tingene tog en drejning til det værre i svagt lys – selfies så overskarpe ud, manglede dybde og havde dårlige teksturdetaljer, selvom jeg havde skiftet til nattilstand.

Xiaomi 11T Pro kameraeksempler i svagt lys. Top til bund: Selfie i nattilstand, autotilstand, nattilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

I svagt lys skifter det primære bagkamera i Auto-tilstand til en længere eksponering på op til to sekunder som standard. Lukkerhastigheden bestemmes af mængden af ​​tilgængeligt lys, og du kan tilsidesætte dette ved at afvise popup-vinduet, der vises, men resultaterne var bedre, når det blev tilladt. Dette er sandsynligvis valgfrit, fordi hovedkameraet mangler optisk billedstabilisering (OIS), som Mi 10T Pro havde.

Når du skifter til nattilstand, pakkes billeder i endnu flere detaljer, men du bliver nødt til at vente længere med at tage og gemme hvert billede. Efter min erfaring var resultaterne værd at vente på, da kameraet var i stand til at udtrække mange flere detaljer fra svagt oplyste scener. Selvom resultaterne i svagt lys generelt var ret gode, resulterede manglen på OIS ofte i billeder, der ikke var så skarpe, som de kunne have været.

Det ultra-vidvinkelkamera tog gennemsnitlige billeder i dagslys, med mærkbar tøndeforvrængning og lilla frynser langs kanterne af objekter. Billeder i svagt lys kom bløde ud og havde ret svage detaljer.

Videoer optaget af Xiaomi 11T Pro i dagslys kom tydelige frem og med gode detaljer og dynamisk rækkevidde. Stabiliseringen var ret god ved alle optagelsesopløsninger. Aktivering af HDR hjalp også med at forbedre kontrasten og korrekt eksponerede lysere områder af videoer. 8K-videooptagelser så skarpe ud, men manglede stabilisering og var ofte for rystende til at være brugbare, især hvis de blev optaget, når de gik. Telefonen tilbyder også en HDR-tilstand til selfie-videoer ved 1080p 30fps. Selvom sådanne optagelser havde bedre dynamisk rækkevidde, var det lavt på detaljer med flade teksturer. 1080p-videoer ved 60fps (med HDR slået fra) havde bedre detaljer, og optagelserne så mindre hakkende ud.

I svagt lys fik jeg de bedste resultater, når jeg optog ved 4K 30fps. Videoer optaget i HDR så lidt kedelige og mørke ud, men eksponeringen blev kontrolleret bedre, især i lysere områder (såsom billboards, gadebelysning osv.). 60 fps-optagelser i svagt lys så lidt for mørke og kedelige ud. Der var en let glitre ved alle opløsninger, når man gik rundt i svagt lys.

Uanset om det er at tage billeder eller optage videoer, førte aktivering af kameraappens AI-tilstand ofte til overdrevne farver, som så urealistiske ud, så jeg foretrak at holde den slukket.

Bedømmelse

Xiaomi 11T Pro er en solid premium-smartphone, og vil appellere til alle, der leder efter kameraydeevne, skærmkvalitet, batterilevetid og rå kraft under Rs. 40.000.

Efter at have brugt Xiaomi 11T Pro i mere end en uge, er det klart, at denne telefon er tæt på at være en meget god allrounder. Bortset fra dets svage selfie-kameraydeevne i lavt lys og masser af forudinstallerede apps, går alt andet fint ud. 120W opladning er i øjeblikket den hurtigste, vi har set på en smartphone, og AMOLED-skærmen er i top, hvad angår kvalitet. Dolby Vision-understøttelse er prikken over i'et.

Når det er sagt, så har jeg set bedre kameraydelse i svagt lys fra iQoo 7 Legend (Review), som har OIS i sit primære kamera og autofokus i sit ultravidvinkelkamera. Dens design er også meget mere poleret med et metal- og glashus, men det tager et stort slag, når det kommer til batterilevetid.

Desværre for Xiaomi 11T Pro, Samsungs Galaxy S20 FE 5G (Anmeldelse ) med alle dens premium-funktioner er nu tilgængelig til Rs. 39.999, efter indførelsen af ​​Galaxy S21 FE (anmeldelse). Den indeholder også funktioner som trådløs opladning og har en IP68-klassificering, som meget få andre smartphones i dette segment har.

Der er også Xiaomi Mi 11X Pro (anmeldelse), som indeholder lignende hardware, minus et par ting, såsom det større batteri og ultrahurtig opladning. Den er i øjeblikket til salg til Rs. 36.999 og virker som bedre værdi for dem med et stramt budget, men som stadig ønsker topydelse.

Har Samsungs Galaxy S22 og Tab S8-serier nogen Android-konkurrence? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceXiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECS< /li>
 • NYHEDER
 • Design
 • Skærm
 • Software
 • i>Ydeevne
 • Batterilevetid
 • Kamera
 • Value for Money
 • God< /li>
 • Klar skærm med Dolby Vision-understøttelse
 • Klare stereohøjttalere
 • Fremragende ydeevne
 • God kameraydelse til stillbilleder og video
 • < li>Nyttigt makrokamera

 • 120W oplader
 • Dårlig
 • Ultra-wide- vinkelkamera er ikke op til mærket
 • Mangler en IP-klassificering
 • Kommer med masser af forudindlæste apps
 • Gennemsnitlig lav-lys selfie kamera ydeevne

Læs detaljeret Xiaomi 11T Pro anmeldelse Skærm 6,67-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 888 Frontkamera 16 megapixel bagkamera 108 megapixel + 8 megapixel + 5 megapixel + 5 megapixel 0,8 GB RAM 0 5 megapixel RAM 0 GB RAM 0 GB RAM 11Opløsning 1080×2400 pixels

 • T Proiaomi: Xiaomi 11T Pro anmeldelse: En solid performer til den rigtige pris
 • MIUI 13 med kernesystemforbedringer lanceret i Indien; Udrulning af Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022 MIUI 13 med kernesystemforbedringer lanceret i Indien; Udrulning af Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022
 • loading="doven" Xiaomi 11T Pro First Impressions: Armed to the Teeth
 • Xiaomi 11T Pro 5G med 120Hz AMOLED-skærm, 120W hurtigopladning lanceret i Indien: Pris, specifikationer Xiaomi 11T Pro 5G med 120Hz AMOLED-skærm, 120W lanceret i hurtigopladning Indien: Pris, specifikationer

Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i Indien Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Xiaomi 11T Pro, Xiaomi, Xiaomi 11T Pro Pris i Indien, Xiaomi 11T Pro-specifikationer, Xiaomi 11T Pro Performance, Xiaomi 11T Pro Batterilevetid, Xiaomi 11T Pro-kameraer Sheldon Pinto Sheldon Pinto Email Sheldon Pinto Sheldon Pinto er baseret i Mumbai og har flere års erfaring med anmeldelse af smartphones og gadgets. Som senioranmelder hos Gadgets 360 vil du altid finde ham dybt fordybet i sine anmeldelser og skifte fra en telefon til en anden. Når batteriet dør ud, surfer Sheldon altid på nettet efter en god sci-fi-film eller læser op på biler og cykler. Han elsker også at lave lister over interessante steder at spise og rejse. Sheldon er tilgængelig på Twitter på @shellshocd, og du kan sende ham en mail på …Mere


Date:

by