Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED Android TV (55OPMAX9055) anmeldelse

De seneste par måneder har set store, længe ventede priskorrektioner i tv-segmentet i Indien, hvor de fleste modeller nu koster en del mere, end de gjorde i 2020. Du kan forvente at købe en velspecificeret 55-tommer Ultra -HD-tv til under Rs. 40.000 for ikke så længe siden, men det er svært at finde sådanne tilbud længere, da mange populære mærker, herunder Xiaomi, Hisense og Vu, nu har priser, der starter ved omkring Rs. 45.000 mark for et 55-tommer LED-tv. Naturligvis er dette nye 55-tommer Ultra-HD TV fra Thomson prissat til under Rs. 40.000 fangede min opmærksomhed.

Selvom den sælges under Thomson-mærket, er 55-tommer Oath Pro Max (55OPMAX9055) fremstillet og markedsført i Indien af ​​Noida-baserede Super Plastronics Private Ltd., en producent af originalt udstyr, der også sælger tv'er under mærkerne Kodak, Blaupunkt og Westinghouse . Prissat til Rs. 36.999 på Flipkart, Thomson 55OPMAX9055 har en Ultra-HD-skærm og HDR-understøttelse og kører på Android TV-operativsystemet. Er dette det bedste storskærms-tv med bedste værdi for pengene, du kan købe lige nu? Find ud af det i denne anmeldelse.

thomson oath pro max 55 review grand tour 2 Thomson

Thomson Oath Pro Max 55-tommer TV tjekker alle boksene, når det kommer til specifikationer, med en Ultra-HD LED-skærm og HDR10+-understøttelse

 

Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra -HD LED TV (55OPMAX9055) design og specifikationer

Næsten hvert 55-tommer fjernsyn deler i dag et grundlæggende sæt specifikationer, herunder en Ultra-HD (3840×2160 pixels) 60Hz-skærm, understøttelse af HDR-indhold og smart tilslutning. Thomson Oath Pro Max TV tilbyder præcis dette med understøttelse af op til HDR10+-formatet på dets IPS-panel. Den går glip af Dolby Vision-formatet, som er populært på andre overkommelige muligheder fra mærker som Redmi, Xiaomi og Vu.

 • Xiaomi Mi TV 5X 55 anmeldelse

På mange måder er dette Thomson TV som ethvert andet fjernsyn af sin størrelse i lavpriskategorien, som du kan købe lige nu. Den har slanke kanter rundt om skærmen, rimelig tykkelse og mulighed for at blive monteret på stativer eller en væg. Det, der skiller sig ud ved designet, er en fremtrædende rosa guldstrimmel under skærmen, som har en gitterlignende tekstur, Thomson-logoet, den infrarøde modtager og en statusindikator. Højttalerne er i bund med en nominel effekt på 40W.

To standere til bordmontering samt et vægmonteringssæt er inkluderet i kassen, hvor Flipkart tilbyder gratis levering og installation af dette TV. Mens jeg gennemgår 55-tommer-varianten, er dette tv tilgængeligt i andre størrelser – 43-tommer og 50-tommer-varianterne er prissat til Rs. 27.999 og Rs. 34.999, henholdsvis.

Strømindgangsstikket vender mod højre, mens portene vender til venstre for tv'et og var lidt svære for mig at nå, efter at det var vægmonteret. Tilslutningsmuligheder på Thomson TV inkluderer tre HDMI-porte (en understøtter eARC), to USB-porte, en Ethernet-port, en optisk lydudgang, et antennestik og en sammensat AV-indgang, der er beregnet til at blive brugt med en inkluderet tre-til -én adapter.

 • Hisense 55U6G 55-tommer QLED Ultra-HD Smart Android TV anmeldelse

thomson oath pro max 55 anmeldelse android tv Thomson

Thomson Oath Pro Max 55-tommer TV'et kører på Android TV 10 med den nye indholdsførste brugergrænseflade

 

Det er bemærkelsesværdigt, at der ikke er nogen 3,5 mm-stik til kablet lyd output (på trods af at det er nævnt i specifikationerne), men du kan tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner eller højttalere til dette TV. Mærkeligt nok var portlayoutet på min anmeldelsesenhed helt anderledes end det, der blev vist på billederne på dette tv's officielle liste på Flipkart.

 • Blaupunkt 43-tommer Ultra-HD LED CyberSound Android TV (43CSA7070) Anmeldelse

Tv'et forsynes med en quad-core Mediatek-processor med 2 GB RAM og 8 GB intern lagerplads til apps og app data. Den er vurderet til 500 nits maksimal lysstyrke og understøtter lydformaterne Dolby Audio og DTS TruSurround. Skuffende nok understøtter den kun 2,4 GHz Wi-Fi-forbindelse.

Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED TV (55OPMAX9055) fjernbetjening og funktioner

Selvom designet af selve fjernsynet er lidt eventyrligt, kommer Thomson Oath Pro Max 55-tommer TV med en fremragende fjernbetjening. Den er veludstyret med hensyn til knapper og kontroller, føles god at holde i og ser også godt ud. Vigtige knapper såsom D-pad og starttast er hvide for at hjælpe dig med at se dem selv i et mørkt rum, og der er dedikerede genvejsknapper til Netflix, Amazon Prime Video, YouTube og Google Play.

Som det normalt er tilfældet med Android TV-drevne fjernsyn, understøtter Thomson TV Google Assistant, med en knap til at kalde den og mikrofon til at tage stemmekommandoer på fjernbetjeningen. Dette fungerede som forventet, hvor Google Assistant blandt andet kunne hente indhold på tv'et samt besvare generelle spørgsmål.

 • Philips 55-tommer 8200-serien Ultra-HD HDR Android TV (55PUT8215/94) anmeldelse

thomson oath pro max 55 anmeldelse fjernbetjening Thomson

Fjernbetjeningen til denne  Thomson TV er veldesignet og har nyttige kontroller til de fleste funktioner, inklusive en 'i'-knap, der henter opløsning og forbindelsesoplysninger

 

Thomson Oath Pro Max TV'et forventes også at have indbygget Chromecast samt ret nyttig Apple AirPlay-funktionalitet. Førstnævnte fungerer gennem apps, og du kan spejle din enheds skærm direkte gennem dens grænseflade, mens sidstnævnte havde brug for en app for at fungere. Jeg brugte AirScreen, som fungerede godt med både iOS- og macOS-enheder. AirPlay har brug for en hurtig internetforbindelse for at fungere godt, men manglen på 5GHz Wi-Fi kan forårsage stabilitetsproblemer for nogle.

 • Redmi Smart 4K Ultra-HD LED Android TV X55 anmeldelse

Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED TV (55OPMAX9055) software og interface

Som mange fjernsyn i dette prissegment kører Thomson Oath Pro Max 55-tommer LED-tv på Android TV-operativsystemet. Android TV 10, den nuværende softwareversion på tv'et, fungerede godt for mig, og jeg havde øjeblikkelig adgang til den nye Android TV-brugergrænseflade takket være en firmwareopdatering, der var tilgængelig, så snart jeg satte den op.

< p>Som beskrevet i min anmeldelse af Hisense 55U6G TV'et, lægger den nye grænseflade mere indsats i at finde indhold og anbefalinger, men bevarer stadig kernefornemmelsen og kendskabet til operativsystemet og apps, der er bygget til det.

For alle bruges til Android TV, vil oplevelsen være velkendt på Thomson-fjernsynet. Alle større apps og streamingtjenester er tilgængelige, med nogle som Netflix, Amazon Prime Video og YouTube forudinstalleret, mens andre kan downloades fra Google Play Butik til Android TV.

/i>

 • Bedste tv'er, hjemmeunderholdningsgadgets og streamingenheder i 2021 i Indien

Grundlæggende billed- og lydindstillinger er tilgængelige fra hvor som helst i brugergrænsefladen, selv under streaming af indhold, og jeg var også imponeret over den oprindelige tilgængelighed af realtidsinformation om streamingopløsning og forbindelse ved at trykke på 'i'-knappen på fjernbetjeningen. Softwaren fungerede godt, og jeg havde ingen nævneværdige problemer med funktionaliteten i min tid med Thomson TV.

Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED TV (55OPMAX9055) ydeevne

Når det kommer til specifikationer og funktioner, er Thomson Oath Pro Max 55-tommer TV imponerende til prisen; de fleste LED-baggrundsbelyste TV'er med et lignende funktionssæt koster tættere på Rs. 50.000, mens Thomson tilbyder alt dette for mindre end Rs. 40.000. Dens ydeevne giver dog en forklaring på, hvorfor denne prisforskel eksisterer.

Efter min erfaring kom Thomson TV til kort på nogle nøgleområder. Kerneoplevelsen er ligetil, men i modsætning til andre lignende fjernsyn, jeg har brugt, syntes Thomson TV overhovedet ikke at gøre meget med dets HDR-understøttelse. HDR-indhold, inklusive sæson 1 af The Book of Boba Fett og den seneste special fra The Grand Tour, så kedeligt og underligt dystert ud.

 • Bedste mediestreamingenheder til dit tv

Farverne virkede nedtonede, og dette tv virkede ikke så lyst, som den nominelle lysstyrke på 500 nits antyder. Mærkeligt nok fremstod SDR-fuld-HD-indhold en smule lysere og mindre kedeligt end HDR-indhold. Sortniveauet på tv'et var heller ikke godt, med mørkere nuancer, der havde en tendens til at virke grå. Nattescener var ofte svære at se undtagen i et helt mørkt rum.

thomson oath pro max 55 anmeldelse boba fett Thomson

Selvom billedet var skarpt, fremstod Ultra-HD HDR-indhold såsom The Book of Boba Fett en smule kedeligt og dystert

 

Selv livlige og farverige tv-shows som Formel 1 : Drive to Survive føltes betydeligt kedeligere på dette tv sammenlignet med 55-tommer Mi TV 5X. Selvom det er muligt at finjustere billedet for at gøre tingene lidt lysere, blev sortniveauet aldrig rigtigt forbedret. Billedet så bedre ud ved lavere lysstyrkeniveauer, og at skrue ned for lyset eller trække gardinerne for i rummet gjorde seeroplevelsen bedre.

 • PatchWall Replay 2021 Report: South Indian Cinema Popular Across India

Selvom lysstyrken var et problem, er Thomson Oath Pro Max et storskærms Ultra-HD-tv, og det er svært at argumentere med skarphed og detaljeringsgrad, som denne opløsning leverer. Billedet var for det meste sprødt og detaljeret, og bevægelse blev håndteret tilstrækkeligt uden nogen væsentlige artefakter eller fejl, selv i de hurtige actionscener i The Book of Boba Fett.

Interessant nok resulterede manglen eller utilstrækkeligheden af ​​teknologien i Thomson TV faktisk i meget mere behagelig bevægelsessløring sammenlignet med nogle af de halvbagte forsøg, jeg har set i dette segment. Dette så endda ud til at gælde for SDR-indhold, da det ikke at skulle påberåbe sig HDR betød, at tv'et så ud til at være mere behageligt, blot levere et skarpt, detaljeret og glat billede.

Full-HD-indhold var acceptabelt på Thomson TV, med programmer som Kim's Convenience og Schitt's Creek på Netflix, der så anstændigt ud, på trods af de kedelige farver og grålige toner. Live-tv såsom sportsindhold streamet gennem Disney+ Hotstar var anstændigt, men Hotstars svagere signalkvalitet sammenlignet med Netflix og Amazon Prime Video var meget mere tydelig på dette fjernsyn, i det mindste med hensyn til skarphed.

Lydkvaliteten på Thomson 55-tommer Oath Pro Max LED-tv var ret god til prisen. 40W højttalersystemet er i stand til at blive ret højt. Jeg oplevede nogle skarpe lydstyrkespidser med lydspor og visse actionscener i film, og jeg var nødt til hurtigt at sænke lydstyrken, men dialogen var tydelig og hørbar selv ved lav lydstyrke, og baggrundsresultaterne lød anstændigt.

I betragtning af at dette TV er målrettet købere, der søger værdi for pengene, er lyden fra TV'ets højtalere god nok til grundlæggende brug. Selvom en soundbar eller højttalersystem naturligvis ville hjælpe, følte jeg ikke specielt behov for at se ud over tv'ets egne lydmuligheder til det meste.

Dommen

Mange overkommelige 55-tommer fjernsyn fra store mærker koster over Rs. 40.000 nu, og så synes Thomson 55-tommer Oath Pro Max LED TV at være en ganske overbevisende aftale til Rs. 36.999. På papiret er det en glimrende mulighed takket være en Ultra-HD-skærm, HDR-understøttelse, en god fjernbetjening og nyttige funktioner såsom AirPlay og Google Assistant-understøttelse samt Android TV 10. I praksis dog den betydelige prisforskel mellem dette tv og det meste af dets konkurrence viser sig i præstationen.

Kedelig video, gråtonede farver, ineffektiv HDR og dårlig lysstyrke og sorte niveauer holder dette Thomson TV tilbage, selvom skærmens skarphed og manglen på interferens fra TV'ets behandling tilsyneladende hjalp til en vis grad.

Dette TV er værd at overveje, hvis du absolut ikke vil bruge mere end Rs. 40.000,- men vil stadig have et 55-tommer Ultra-HD TV. Du skal dog huske på, at muligheder såsom Mi TV 5X er værd at se på, hvis du kan øge dit budget en smule.

Ønsker du at købe hovedtelefoner? Lyt til eksperterne på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
Tilknyttede links kan blive genereret automatisk – se vores etiske erklæring for detaljer. AnnonceThomson Oath Pro Max 55-tommer 4K Android TV

Thomson Oath Pro Max 55-tommer 4K Android TV

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECS
 • NYHEDER
 • Design
 • Ydeevne
 • Value for Money
 • Software< /li>
 • Funktioner
 • God
 • < li>Skarpt og detaljeret billede, håndterer bevægelse godt

 • God fjernbetjening, meget god software
 • Understøtter Apple AirPlay og Google Chromecast
 • Anstændig lydkvalitet
 • Dårlig
 • Kun 2,4 GHz Wi-Fi understøttet
 • Kedelige farver, dårlig lysstyrke og sortniveauer
 • Ineffektiv HDR

Læs detaljeret Thomson Oath Pro Max 55-tommer 4K Android TV-anmeldelse Display 55,00-tommer Skærmtype LED-IPSResolution Standard 4KOS AndroidSmart TV Ja

 • Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED Android TV (55OPMAX9055) Anmeldelse: Værdi for pengene? Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED Android TV (55OPMAX9055) Anmeldelse />Thomson Oath Pro Max 55-tommer Ultra-HD LED Android TV (55OPMAX9055) Anmeldelse: Value For Money Offering?</li>
</ul>
<p>Flere Thomson TV-kommentarer </p>
<p class=For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Thomson, Thomson Oath Pro Max-pris i Indien, Thomson Oath Pro Max 55-tommer, Thomson Oath Pro Max 55-tommer anmeldelse, Thomson Oath Pro Max-specifikationer, Super Plastronics Pvt Ltd, SPPL, Ultra-HD, LED TV, Android TV, Apple AirPlay, Google ChromeCast, Google Assistant, HDR, HDR10 Plus, Smart TV Ali Pardiwala Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd- og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere


Date:

by