Vivo T1 5G første indtryk: Vil det virkelig appellere til Gen Z?

Vivo har introduceret en ny serie i sin portefølje, kaldet Series T, rettet mod Gen Z-forbrugere. Med denne nye linje sigter virksomheden mod at fokusere på ydeevne til overkommelige priser. Den første smartphone i den nye serie er Vivo T1 5G, og den har et nyt, lækkert design. Den er drevet af Qualcomm Snapdragon 695 SoC og kan prale af en 120Hz opdateringshastighedsskærm. Så skal Gen Z-publikummet vælge Vivo T1 5G frem for konkurrenterne? Jeg skal bruge lidt tid med denne smartphone, og her er mit første indtryk.

Vivo T1 5G-pris i Indien

Vivo T1 5G prisen starter ved Rs. 15.990 i Indien for basisvarianten, som har 4 GB RAM. Der er yderligere to varianter med 6 GB og 8 GB RAM, og disse er prissat til Rs. 16.990 og Rs. 19.990 hhv. Alle tre varianter har 128 GB lagerplads. Vivo tilbyder to farvemuligheder, Rainbow Fantasy og Starlight Black. Virksomheden har annonceret et cashback-tilbud på lanceringstidspunktet for købere, der bruger visse banker.

vivo t1 display gadgets360 Vivo T1 5G første indtryk

Vivo T1 5G har en 120Hz opdateringshastighedsskærm

 

Vivo T1 5G-design, specifikationer og funktioner

Vivo T1 5G har et nyt design med flad bagside og flade sider. Buede hjørner gør den behagelig at holde. Vivo T1 5G har en 6,58-tommer full-HD+ IPS LCD-skærm med en maksimal opdateringshastighed på 120Hz. Der er et dugdråbehak med et 16-megapixel kamera øverst, en tyk hage forneden og slanke rammer på hver side af skærmen. Vivo T1 5G har er 8,25 mm tyk og vejer 187 g.

Strøm- og lydstyrkeknapperne er til højre for plastrammen, mens venstre side er helt blank. Vivo har integreret fingeraftryksscanneren i tænd/sluk-knappen, og har placeret den ganske godt. Min finger hvilede naturligt på scanneren, mens jeg holdt enheden. I bunden har Vivo T1 5G et 3,5 mm hovedtelefonstik, primær mikrofon, USB Type-C-port og højttaler. Toppen af ​​telefonen har SIM-bakken og den sekundære mikrofon.

vivo t1 display notch gadgets360 Vivo T1 5G første indtryk

Dugdråbehakket på Vivo T1 5G ser en smule dateret ud

 

Du får en tredobbelt kameraopsætning på Vivo T1 5G. Disse er et primært 50 megapixel kamera, et 2 megapixel dybdekamera og et 2 megapixel makrokamera. Jeg har en Rainbow Fantasy-enhed til Vivo T1 5G, og bagpanelet har en glitrende, iriserende finish, der skifter farver, når lyset rammer den.

Vivo har formået at pakke et 5.000 mAh batteri ind, som normalt ses i denne prisklasse i disse dage. Der er understøttelse af 18W hurtigopladning og telefonen leveres med oplader i æsken. Vivo T1 5G har en hybrid dual-SIM-bakke. Den understøtter kun to 5G-bånd, hvilket virker som en potentiel ulempe sammenlignet med konkurrerende telefoner som Moto G71 5G (Anmeldelse). Vivo T1 5G understøtter også 4G VoLTE, Bluetooth 5.1, dual-band Wi-Fi og fire satellitnavigationssystemer.

For at drive Vivo T1 5G er Qualcomm Snapdragon 695 SoC, som jeg for nylig testede i Moto G71 5G. Vivo har også implementeret en virtuel RAM-funktion, som giver dig mulighed for at bruge en del af telefonens lager som ekstra RAM. Dette kan variere fra 1 GB til 4 GB afhængigt af den variant du vælger.

vivo t1 kameramodul gadgets360 Vivo T1 5G første indtryk

Den tredobbelte kameraopsætning på Vivo T1 har et 50-megapixel primært kamera

 

Vivo T1 5G kører Funtouch OS 12, som er baseret på på Android 12. Grænsefladen føles frisk, og der er nogle nye funktioner. Jeg fandt en masse forudinstallerede apps på enheden, inklusive Moj, Josh, MX Takatak, Cred, Share Chat og Facebook. Du kan afinstallere dem for at frigøre noget lagerplads, hvis det er nødvendigt.

Med T1 5G har Vivo leveret et anderledes design og en ret god processor. Virksomheden mener, at dette vil appellere til Gen Z-forbrugerindkøb i denne prisklasse, især for dens ydeevne. Processoren og 120Hz opdateringshastigheden kunne være gode til spil, men denne telefon mangler et vidvinkelkamera, dens hak ser dateret ud, og opladningen er ikke så hurtig, som den kan være på andre telefoner, så det er det ikke nødvendigvis en allrounder.

Prissegmentet under Rs.20.000 er ved at blive et hotspot for budget 5G-smartphones, og Vivo T1 5G vil møde en vis funktionsrig konkurrence. Nogle af dens direkte konkurrenter er Moto G71 5G og Redmi Note 11T 5G (anmeldelse). Disse telefoner tilbyder god ydeevne til prisen og har potentiale til at svaje købere i deres retning. Så skal du vælge Vivo T1 5G i stedet for eller et af alternativerne? Det vil jeg svare detaljeret på i den fulde anmeldelse, der kommer snart.

AnnonceVivo T1

Vivo T1

 • NØGLESPECS li>
 • NYHEDER

Skærm 6,58-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 695Frontkamera 16-megapixel bagkamera 50-megapixel + 2-megapixel + 2-megapixel RAM 4GBStorage 128GBAh batteri 100mcity 800mcity 800mcity 200m pixel Android

 • Vivo T1 5G første indtryk: Vil det virkelig appellere til Gen Z?Vivo T1 5G første indtryk: Vil det virkelig appellere til Gen Z?
 • Vivo T1 5G med Snapdragon 695 5G SoC, 120Hz opdateringshastighedsskærm lanceret i Indien: Pris, specifikationer Vivo T1 5G med Snapdragon 695 5G SoC, 120Hz opdateringshastighedsskærm lanceret i Indien: Pris, specifikationer
 • loading= Vivo T1 5G lanceres i Indien i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer
 • loading= Vivo T1 5G Live-billeder, kameraprøver lækker forud for lancering af Indien; Pris drillet
 • Flere Vivo-mobilerVivo-mobilpriser i Indien Kommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Vivo T1 5G, Vivo T1 5G pris i Indien, Vivo T1 Specifikationer, Vivo Aditya Shenoy Email Aditya Aditya Shenoy anmelder smartphones, wearables, hovedtelefoner og højttalere til Gadgets 360, ud af Mumbai. Aditya er anmelder af Gadgets 360 og har skrevet meget om smartphones, softwareopdateringer og kommende enheder. Aditya er tilgængelig på Twitter på @adishenoy, og du kan maile ham på adityashenoy@ndtv.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


  Date:

  by