YouTube Music får 'Nedlastinger'-snarvei på Android-appen

YouTube Music har en nedlastingssnarvei på Android-appen som lar brukerne raskt spille av sanger som de har lastet ned manuelt eller er i spillelisten som er generert av funksjonen for smarte nedlastinger i appen. Dette gir en raskere måte å begynne å spille av blandet musikk på appen, og den kan også dras på startskjermen for å brukes som et alternativ for å spille nedlastet musikk i en tilfeldig rekkefølge med bare ett trykk. I mellomtiden viser appen kuraterte spillelister av Lata Mangeshkar som en hyllest til sangeren som gikk bort i en alder av 92 6. februar.

For raskt å spille av sangene du har lastet ned, så vel som de som er lastet ned av YouTube Musics smarte nedlastingsfunksjon for offline lytting, må brukere trykke lenge på YouTube Music-appikonet på Android. Den vil avsløre to snarveier: Nedlastinger og Søk. Trykk på Nedlastinger-alternativet og appen vil begynne å spille sanger fra nedlastede spor, inkludert de fra spillelister som Offline Mixtape og Likes.< /p>

Funksjonen sparer noen sekunder siden brukeren ikke trenger å navigere til nedlastingssiden for å spille sanger. Gadgets 360 var i stand til å se nedlastingsalternativet på versjon 4.63 av YouTube Music-appen på Android. I henhold til en rapport fra 9to5Google er den også til stede på versjon 4.64, og ser ut til å ha blitt rullet ut via en oppdatering på serversiden. Det er ingen ord om tilgjengeligheten av iOS ennå.

  • Reddits Crowdsourced Spotify-spilleliste samler «De vakreste sangene»

< p>I mellomtiden viser YouTube Music for tiden forskjellige spillelister under emnet “Remembering Lata Mangeshkar” som en hyllest til den avdøde indiske musikallegenden. Spillelistene inkluderer tilfeldig utvalgte sanger av artisten fra forskjellige tiår (fra 50- til 80-tallet).

Nylig ble YouTube Music-appen vist som viser brukere en Anbefalt radio-fane på mobilappen. Funksjonen er tippet å være under testing og er kun synlig for et begrenset antall brukere.

  • Spotify-sjef til ansatte: Avbryter Joe Rogan Ikke 'Svaret'

Er Oppos nye flaggskipstelefoner gode? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: YouTube Music, YouTube, YouTube Music for Android, YouTube Music Nedlastinger Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by