WazirXs Siddharth Menon slutter seg til SuperGaming for å fokusere på Web3-prosjekter

SuperGaming, en Pune-basert spillutvikler, har annonsert at Siddharth Menon, medgründer og COO for den indiske kryptobørsen, WazirX, vil bli med i selskapet som rådgiver for dets kommende Web3-initiativer. Menon vil hjelpe SuperGaming med å utvikle sin kryptoplattform og vil også være involvert i utformingen av økonomien til SuperGamings eksisterende spillportefølje. På toppen av det sier SuperGaming at Menon vil ta på seg rollen som å gi råd til spillutviklere om den beste måten å utnytte kraften til Web3 gjennom selskapets kryptoplattform.

SuperGaming har over fem års erfaring med spillutvikling med nylige hits som FPS-tittelen MaskGun med 60 millioner spillere og Silly Royale med 14 millioner spillere. Den jobber også med Indus – en laget-i-India for-verden Battle Royale for PC, konsoller og mobil. I tillegg til dette har selskapet sin egen spillmotor for å kjøre storskala, sanntids flerspillerspill brukt av tredjepartsstudioer, med det offisielle PAC-MAN-spillet som det mest kjente av disse.

WEB3-spill kommer til å låse opp et marked på 1-2 billioner dollar. Vi må bygge det ansvarlig, beskytte spillere og amp; investorer. En som er verdi-/nytteutvekslingsdrevet.

Ser frem til å bidra med min erfaring i WEB3-markedet & økonomi til spill.✌️#BuildForCrypto???? https://t.co/iXZERgp2DV

— Siddharth ( WazirX ) (@BuddhaSource) 8. februar 2022

“Vi har bygget over 100 spill i fortiden med et dypt fokus på hvordan gjør dem til de morsomste opplevelsene for spillerne våre,” sa Roby John, administrerende direktør og medgründer, SuperGaming. “Selv om kryptoområdet gir nye muligheter, ønsker vi å være ekstremt gjennomtenkte – og forsiktige – med hvordan vi bringer aspekter av kryptovalutaer og blokkjeden til spillene våre.”

Etter å ha bygget WazirX, en av landets mest populære kryptovalutamarkedsplasser med over åtte millioner brukere, bringer Siddharth Menon en god del erfaring inn i SuperGaming.

  • KPMG Canada legger til Bitcoin, Ether til Corporate Treasury
  • Google Cloud for å oppdage Crypto Mining Malware med nytt Cryptojacking-verktøy

“Web3 kommer til å endre måten vi spiller spill på,” sier Siddharth Menon, medgründer og COO i WazirX. “Akkurat nå er imidlertid måten Web3-spill bygges på ikke bærekraftig. Jeg tror det må bygges på en måte som lar oss beskytte spillere, investorer og tradere. For eksempel: Spilleiendeler må utformes for høy likviditet og høy frekvenshandlere. Jeg er glad for å komme på som rådgiver for SuperGaming og bringe spillene deres til Web3 på en mer bærekraftig og ansvarlig måte. Det er tidlig, men jeg er veldig positiv på Web3-spillområdet.»

Er Oppos nye flaggskipstelefoner gode? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Cryptocurrency, WazirX, Siddharth Menon, Blockchain Gaming, Web3 Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior underredaktør hos Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologien de siste fire årene, har han nå skiftet fokus til kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer


Date:

by