TikTok tester aldersbegrensede innholdsbegrensninger

TikTok jobber med måter å rangere og begrense innhold etter alder for å forhindre voksent innhold i å nå tenåringsbrukere av sin korte video-app, sa selskapet på en nyhetsbriefing.

TikTok, som har eksploderte i popularitet blant tenåringer de siste årene, sa at det kjører en liten test for hvordan voksent innhold kan begrenses fra kontoer som tilhører yngre brukere, enten av brukeren eller deres foreldre og foresatte.

selskapet, eid av den kinesiske tech-titanen ByteDance, sa at det trekker på typene innholdsvurderingsstandarder som allerede er brukt for filmer og spill. Den sa at det ville teste en måte for skapere på appen å spesifisere om de vil at innholdet deres bare skal ses av eldre publikum.

  • TikToks Ledende EU-regulator åpner to datavernundersøkelser

Sosiale medieplattformer har vært under gransking av deres tilnærminger til velvære og sikkerhet for yngre brukere. Meta Platforms, morselskapet til Facebook, Instagram og WhatsApp, har blitt sprengt av amerikanske lovgivere over planen deres om å introdusere en versjon av Instagram for barn.

I fjor åpnet en koalisjon av statsadvokater en etterforskning av Meta for å promotere Instagram til barn til tross for potensielle skader, etter at lekkede interne dokumenter reiste spørsmål om selskapets forskning på Instagrams effekter på tenåringsbrukeres mentale helse.

TikTok, som har blitt kritisert for innlegg som promoterer spiseforstyrrelser og fastholder at det forbyr slikt innhold, sa i et blogginnlegg på tirsdag at det også ville begynne å fjerne innlegg som promoterer bredere innhold med forstyrret spising.

  • Instagram utvider remiksfunksjonen, TikTok for å introdusere betalte abonnementer

«Vi forstår at folk kan slite med usunne spisemønstre og atferd uten å ha en spiseforstyrrelsesdiagnose», står det i innlegget.

«Vårt mål er å erkjenne flere symptomer, som overtrening eller kortvarig trening. fasting, som ofte er underkjente tegn på et potensielt problem.”

© Thomson Reuters 2022

Er Oppos nye flaggskipstelefoner bra? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: TikTok, ByteDance


Date:

by