Poco M4 Pro 5G India lansering ertet, spesifikasjoner tipset ved siden av

Poco M4 Pro 5G India lanseringen har blitt ertet av Poco India på Twitter. Det kinesiske merket har lagt ut en rekke tweets som antyder lanseringen av en smarttelefon i landet. Den har fremhevet tallet “4” i disse innleggene, og hver tweet erter en annen funksjon eller design av håndsettet som matcher de til Poco M4 Pro 5G som ble lansert på globale markeder i november. Det er en rebranded versjon av Redmi Note 11 5G som debuterte i Kina i oktober.

I den siste tweeten fra håndtaket har Poco India ertet utformingen av den kommende smarttelefonen ved å si at den har “Killer-utseende fra alle 4 hjørner.” En annen tweet viser kort designen av det bakre kameraet, den tredje viser en smarttelefon med sentralt justert hullhullsskjerm, og den fjerde tweeten antyder en kraftig SoC. Alle disse tweetene viser et håndsett som har samme utseende og funksjoner som Poco M4 Pro 5G.

I mellomtiden har tipseren Yogesh Brar delt spesifikasjonene til den påståtte Poco M4 Pro. Ifølge en tweet fra Brar vil Poco M4 Pro (eller Poco M4 Pro 5G) ha en 6,6-tommers full-HD+ LCD-skjerm med 90Hz-skjerm, og vil bli drevet av en MediaTek Dimensity 810 5G SoC. Det er tippet å tilby flere varianter med en kombinasjon av 6GB/8GB RAM og 64GB/128GB lagring.

 • Poco X4 5G India-variantens spesifikasjoner tippet via Geekbench-oppføring

Det bakre kameraet til den rapporterte Poco M4 Pro Indian-varianten sies å komme med en 50 megapikslers primærsensor og en 8 megapikslers sekundær sensor . På fronten kan det være et 16-megapiksel skytespill. Telefonen vil pakke et 5000mAh batteri med 33W hurtigladingsstøtte. Den vil kjøre Android 11-basert MIUI 12.5, ha en 3,5 mm port og en sidemontert fingeravtrykksensor.

Disse spesifikasjonene er identiske med Poco M4 Pro 5G som ble lansert på globale markeder tilbake i november. Det kan være mulig at India-varianten kan få noen mindre endringer i spesifikasjonene, men detaljer om den er kjent ennå.

 • Poco F4 GT angivelig Oppført i IMEI-databasen, tips om forestående lansering

Er Oppos nye flaggskipstelefoner gode? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
AnnonsePoco M4 Pro 5G

Poco M4 Pro 5G

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER< /li>

Skjerm 6,60-tommers prosessor MediaTek Dimensity 810Frontkamera 16-megapiksler Bakkamera 50-megapiksler + 8-megapiksler RAM 6GBLagring 64GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 181Oppløsning 2100piksler 2100pikslerul40pikslerPo launchPoco M4 Pro 5G India lanseres ertet, spesifikasjoner tipset ved siden av

 • Poco M4 Pro 5G med 90Hz-skjerm, MediaTek Dimensity 810 SoC lansert: Pris, spesifikasjoner Poco M4 Pro 5G med 90Hz-skjerm, MediaTek Dimensity 810 SoC lansert: Pris, spesifikasjoner li>
 • Poco M4 Pro 5G lanseres i dag: Hvordan se live, forventet pris og spesifikasjoner Poco M4 Pro 5G lanseres i dag: Slik ser du live, forventet pris og spesifikasjoner
 • Poco erter ny Poco F3-modell, lanseres ved siden av Poco M4 Pro 5G i november 9
 • Flere Poco-mobiler Poco-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Poco M4 Pro 5G, Poco M4 Pro 5G-spesifikasjoner, Poco Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en Sjef-underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og har nå skrevet teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by