Oppo Reno 7 anmeldelse: Stadig god værdi?

Oppo Reno 7 er den mindre søskende til Reno 7 Pro (anmeldelse), og den er også blevet lanceret til en lavere pris end sin forgænger, Oppo Reno 6 (anmeldelse). I modsætning til Reno 7 Pro er opdateringerne til Reno 7 dog for det meste fokuseret på designet. Den får ganske vist et par nyttige tilføjelser såsom udvidelig lagerplads og et lidt større batteri, men funktionerne og specifikationerne har ikke rigtig ændret sig i forhold til Reno 6. Jeg har skitseret de store ændringer i mit første indtryk af telefonen, og det er nu tid til at se nærmere på, hvordan den fungerer. Fortsætter Oppo Reno 7 med at tilbyde lige så god værdi som sin forgænger? Læs videre for at finde ud af det.

Oppo Reno 7 pris i Indien< /h2>

Oppo har lanceret Reno 7 i Indien i kun én konfiguration med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads til en pris af Rs. 28.999. Forøgelsen af ​​lagerplads sammenlignet med Reno 6 er velkommen, og hvad der er endnu bedre er, at du kan udvide dette takket være den dedikerede microSD-kortplads. Reno 7 fås i to farver, Startrails Blue og Stary Black.

Oppo Reno 7-design

Det nye design af Oppo Reno 7 ser flot ud. Den afrundede ramme og de buede kanter på bagsiden giver denne telefon en slank æstetik. Reno 7 får også det samme laser-ætsede mønster på bagsiden, som Reno 7 Pro har. Det ser ​​godt ud og tiltrækker ikke fingeraftryk. Denne telefon er også slank og let og vejer kun 173 g.

Alt dette gør telefonen meget behagelig at holde og bruge, men på bagsiden har Oppo været nødt til at gå på kompromis. Den blanke ramme og bagpanelet på Reno 7 er bygget af plastik, ikke metal og glas som med Reno 7 Pro. Selv Reno 6 havde en aluminiumsramme, hvilket gør dette til lidt af en nedgradering.

Oppo Reno 7 har et hovedtelefonstik. Den 6,4-tommer AMOLED-skærm ligner den på den tidligere model. Den har en fuld-HD+ opløsning, 90Hz maksimal opdateringshastighed og Corning Gorilla Glass 5 til beskyttelse. Kanterne omkring skærmen er relativt slanke, bortset fra hagen. Du får også en fingeraftrykssensor på skærmen og ansigtsgenkendelse ved hjælp af selfie-kameraet i huludskæringen.

oppo reno 7 anmeldelse skærm ww

Oppo Reno 7 ligner Reno 6 forfra
Fotokredit: Roydon Cerejo

 

< p>Oppo Reno 7 leveres med et etui, en 65W oplader, et USB-kabel og et SIM-udløserværktøj.

Oppo Reno 7-specifikationer og software

Oppo har ikke gidet at genopfriske SoC'en i Reno 7 – det er den samme MediaTek Dimensity 900 fra Reno 6. Dette er stadig en relativt ny og kraftfuld 5G SoC og er bygget ved hjælp af en strømeffektiv 6nm fremstillingsproces, men at have noget nyere såsom Dimensity 920 ville have gjort denne telefon mere konkurrencedygtig, især mod modeller baseret på Qualcomms tilbud såsom Snapdragon 778G. Reno 7 får Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, NFC og understøttelse af de sædvanlige satellitnavigationssystemer. Telefonen går glip af stereohøjttalere, hvilket er en skam i betragtning af hvor almindelig denne funktion er blevet.

Softwareoplevelsen på Oppo Reno 7 er identisk med at bruge Reno 7 Pro. Den kører ColorOS 12 baseret på Android 11 og vil højst sandsynligt modtage en stabil Android 12 opdatering snart. Du får et væld af genveje og bevægelser, en temabutik til at personliggøre udseendet af din telefon og masser af tilpasninger til den altid-på-skærm, inklusive nye Apple-lignende Omoji-avatarer. Der er også masser af bloatware i form af tredjepartsapps, som har en tendens til at tilstoppe din notifikationsskærm med spammy-advarsler. Heldigvis kan de alle afinstalleres.

Oppo Reno 7 ydeevne og batterilevetid

Dag-til-dag ydeevne var solid, i min tid med Oppo Reno 7. SoC er kraftfuld nok til at håndtere almindelig brugt produktivitet og sociale apps. Interfacet kørte også problemfrit ved 90Hz, uden synlig træghed eller opbremsning i animationerne. Telefonens lave vægt og slanke krop betød også, at det ikke var en byrde at bære den rundt i lommen, og det var behageligt at bruge én hånd.

Reno 7 håndterede også videoer og spil meget godt. Jeg var af en eller anden grund ikke i stand til at installere Netflix-appen på min enhed, men videoer streamet via Amazon Prime Video og YouTube så godt ud. Lydkvaliteten var anstændig, men oplevelsen kunne have været bedre med stereohøjttalere. Tunge spil såsom PUBG: New State kørte godt med grafikkvaliteten skruet op. Gameplayet var glat, og Reno 7 blev aldrig ubehageligt varm, selv efter længere tids sessioner. Benchmark-tallene var også anstændige. Reno 7 fik 4.35.227 point i AnTuTu, hvilket er respektabelt. 

oppo reno 7 anmeldelse porte ww

Oppo Reno 7 har et laser-ætset mønster på bagsiden, ligesom Reno 7 Pro
Fotokredit: Roydon Cerejo

&nbsp ;

Bumpet i batterikapacitet til 4.500 mAh (fra 4.300 mAh) ser ud til at have bidraget til en mærkbar indvirkning på batteriets levetid. Oppo Reno 7 kørte i godt 19 timer og 25 minutter i vores HD video loop test, hvilket er tre timer bedre end hvad Reno 6 klarede. Ved normal brug var jeg let i stand til at presse to hele dages brug ud. Opladningen var også ret hurtig, og jeg var i stand til at oplade telefonen helt på godt under en time ved hjælp af den medfølgende oplader.

Oppo Reno 7-kameraer

Ligesom SoC har kameraerne på Oppo Reno 7 ikke set meget forandring. AI-funktionerne i kamera-appen siges at være blevet justeret, og du kan nu digitalt udvide blænden for en lavere død af feltet, når du optager videoer, ligesom på Reno 7 Pro. Det er dog mindre ændringer, og alt andet er det samme som det, vi allerede har set på Reno 6. Videostabilisering er stadig begrænset til 1080p, og telefonen kan optage med op til 4K 30fps. Hvis du aktiverer nogen af ​​filtrene eller AI-funktionerne, når du optager video, er opløsningen som standard 1080p.

Kamerasensorerne er også meget ens. Oppo Reno 7 har et 64-megapixel primært kamera med en f/1.7 blænde, et 8-megapixel ultrabredt kamera og et 2-megapixel makrokamera. Til selfies er der et 32-megapixel kamera foran.

Oppo Reno 7 hovedkameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

Oppo Reno 7 ultrabredt kameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

Oppo Reno 7 hovedkameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

 

Dagslyslandskaber og nærbilleder taget med det primære bagkamera pakket med gode detaljer og farverne var ret nøjagtige. Det ultrabrede kamera fangede forventeligt svagere detaljer men leverede et bredere perspektiv. Makrobilleder var ikke så dårlige, hvis de blev taget i dagslys. Når AI blev aktiveret, blev farverne kunstigt forstærket, især i billeder af planter og mad. Optagelser i svagt lys var ret anstændige, og nattilstand hjalp med at forbedre eksponeringen, samtidig med at de undertrykkede støj ret godt.

Selfies, der blev taget i løbet af dagen pakket med meget gode detaljer. Hudtoner så naturlige ud, når jeg deaktiverede forskønnelseseffekterne. Bokeh Flare Portrait-filteret er også til stede her og tilbød en cool baggrundseffekt. Selfies optaget i svagt lys havde også gode detaljer. En skærmblitz kan bruges til at kompensere for manglen på omgivende lys, og det var nyttigt.

Oppo Reno 7 hovedkameraeksempel i svagt lys (tryk for at se fuld størrelse)

Oppo Reno 7 hovedkameraeksempel med nattilstand (tryk for at se fuld størrelse)

Oppo Reno 7 selfie-eksempel med portrættilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

Optagede videoer var plaget af de samme problemer, som jeg stødte på med Reno 6. 4K-videoer var af anstændig kvalitet under god belysning, men manglen på stabilisering var meget skuffende. Du kan bruge stabilisering ved 1080p, men kvaliteten falder, og dens effekter forstørres, når du optager i svagt lys. Muligheden for at lege med blænden er en fin detalje, og bokeh-filteret kan give en sjov video, men samlet set kunne videooplevelsen have været meget bedre.

Bedømmelse

< p>Det er mindre end et år siden, at Oppo Reno 6 blev lanceret, så i betragtning af det, kan jeg forstå, hvorfor Oppo ikke har givet Reno 7 en større makeover. Medmindre virksomheden planlægger at erstatte denne telefon med en Reno 8 inden for dette år, kan Reno 7 dog have svært ved at finde sit fodfæste på markedet. Reno 6 blev overskygget af telefoner som OnePlus Nord 2 (Anmeldelse) og Poco F3 GT (Anmeldelse), og nu skal Reno 7 også konkurrere med dem, foruden nyere modeller som Motorola Edge 20 (Anmeldelse), Realme GT Master Edition (Anmeldelse) og Xiaomi 11i HyperCharge (Anmeldelse) — som alle tilbyder bedre funktioner og ydeevne til samme eller lavere startpriser.

Oppo Reno 7 kunne være en pålidelig daglig driver, ligesom Reno 6 var. Samlet system- og spilydelse er god, batterilevetiden er solid, og telefonen er let og nem at leve med. Kameraerne er ikke så dårlige, når det kommer til stillbilleder. Desuden er muligheden for at udvide det interne lager en god tilføjelse til denne model. Nogle af dens ulemper inkluderer manglen på stereohøjttalere, svag videooptagelsesydelse og et nedgraderet plastikhus sammenlignet med Reno 6.

Mit råd til alle, der overvejer at købe Oppo Reno 7, ville være det samme som hvad jeg sagde i min anmeldelse af Reno 7 Pro: det er en god telefon uden nogen iøjnefaldende fejl, men du skal bare vide, at tilbud med flere funktioner er tilgængelige, hvoraf nogle jeg har nævnt ovenfor, og disse alternativer tilbyder meget mere bange for dine penge.

AnnonceOppo Reno 7 5G

Oppo Reno 7 5G

 • NØGLESPECS
 • NYHEDER

Skærm 6,40-tommer Processor MediaTek Dimensity 900 Frontkamera 32-megapixel Bagkamera 64-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixel RAM 8GBLagring 128GBBatterikapacitet 4500mAhOS Android 11Opløsning 110×20 pixel 210×20 pixelOppo Reno 7 anmeldelse: Stadig god værdi? Oppo Reno 7 anmeldelse: Stadig god værdi?

 • Vil Oppo Reno 7 Pro 5G, Reno 7 5G møde varmen fra deres hjemmelavede konkurrenter? Vil Oppo Reno 7 Pro 5G, Reno 7 5G møde varmen fra deres hjemmelavede konkurrenter?
 • Oppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G med 90Hz-skærme, MediaTek SoC'er lanceret i Indien: Pris, specifikationer Oppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G med 90Hz-skærme, MediaTek SoCs lanceret i Indien: Pris, specifikationer
 • Oppo Reno A7 First Impressions: Lukkevarme indtryk: Upgrade Oppo Reno 7 First Impressions: A Lukewarm Upgrade
 • Flere Oppo-mobilerOppo-mobilpriser i Indien Kommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Oppo Reno 7, Oppo Reno 7 anmeldelse, Oppo Reno 7 pris, Oppo Reno 7 pris i Indien, Oppo Reno 7 specifikationer Roydon Cerejo Email Roydon Roydon Cerejo skriver om smartphones og bærbare computere til Gadgets 360, fra Mumbai. Han er viceredaktør (anmeldelser) hos Gadgets 360. Han har ofte skrevet om smartphone- og pc-industrien og har også en interesse for fotografering. Med mere end ti års erfaring, der dækker forbrugerteknologiområdet, er han også en ivrig sci-fi film- og tv-show-nørd og er altid klar til gode gyserfilm. Roydon er tilgængelig på roydon@gadgets360.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


  Date:

  by