Motorola Edge-Series Smartphone India lanseringsdato avslørt

Motorola Edge-serien har blitt ertet for å lanseres i India senere denne måneden. Det spekuleres i at smarttelefonen som skal avdukes er Motorola Edge 30 Pro. Motorola Edge 30 Pro flaggskip-smarttelefonen ble også tippet til å lanseres i landet så vel som globale markeder sent i forrige måned. Smarttelefonen sies å være en rebranded versjon av MotoEdge X30 som ble lansert i Kina i fjor, men den vil angivelig få en litt annen design. Motorola Edge 30 Pro vil sannsynligvis bli drevet av Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

I henhold til en teaser delt av Motorola på Twitter, vil en ny smarttelefon i Motorola Edge-serien lanseres i India 24. februar. Tweeten gjør det ikke nevne hvilken smarttelefon som vil lanseres i landet, men det kan være Motorola Edge 30 Pro hvis en rapport fra slutten av forrige måned er til å tro.

Motorola Edge 30 Pro-spesifikasjoner (forventet)

Som nevnt tidligere, sies Motorola Edge 30 Pro å være en rebranded Moto Edge X30 som ble lansert i Kina i desember. Den kommende Motorola Edge 30 Pro sies å være drevet av Snapdragon 8 Gen 1 SoC, sammenkoblet med opptil 12 GB RAM. Det skal angivelig kjøre Android 12 med et MyUX-skinn på toppen rett ut av esken. Smarttelefonen sies å ha en 6,7-tommers full-HD+ POLED-skjerm med 144Hz oppdateringsfrekvens og HDR10+-støtte.

Motorola Edge 30 Pro vil angivelig få et trippelt bakkameraoppsett med en 50 megapikslers primærsensor . Ved siden av sies det å få en ultravidvinkelsensor på 50 megapiksler og en dybdesensor på 2 megapiksler. I fronten er det tippet å få en 60 megapikslers selfie-sensor. Den kommende Motorola-smarttelefonen sies å ha et 5000 mAh batteri med støtte for 68W hurtiglading.

  • Moto G Stylus (2022) med 90Hz-skjerm, tredoble bakkameraer nå offisielle

Når det gjelder designet, har Motorola Edge 30 Pro og Moto Edge X30 et litt annet designspråk. Bakpanelet på førstnevnte vil angivelig få Motorola-logoen rett under den vertikalt monterte bakre kameramodulen, mens den ble plassert i midten på sistnevnte. Motorola Edge 30 Pro sies å ha en fingeravtrykksensor under skjermen i motsetning til den sidemonterte fingeravtrykksensoren på Moto Edge X30.

  • Moto G71 5G-anmeldelse: nesten perfekt for Android-purister
  • Moto Edge X30 spesialutgave med underskjermskamera ertet

Hva er de beste telefonene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseMoto Edge X30

Moto Edge X30

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Visning 6.80- tommer Prosessor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Frontkamera 60 megapiksler Bakkamera 50 megapiksler + 50 megapiksler + 2 megapiksler RAM 8GBLagring 128GB batterikapasitet 5000mAhOS Android 12

    Opløsning 240080 piksler class=”fl 40080 piksler Motorola Edge 30 Pro India, global lansering tippet for februar
  • zylaMotorola Edge 30 Pro-lansering, design, spesifikasjoner tippet, kan være en omdøpt Motorola Edge X30
  • Moto Edge X30 spesialutgave med selfiekamera under display ertet foran debut
  • Moto Edge X30 India lanseringsdato tippet for slutten av januar eller begynnelsen av februar

Flere Motorola-mobiler Motorola-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Mer lesing: Motorola, Motorola Edge 30 Pro, Motorola Edge 30 Pro-spesifikasjoner, Moto Edge X30, Moto, Android 12 Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by