Justin Bieber kjøper en annen kjedelig ape NFT: Rapport

Justin Bieber skal ha kjøpt en ny NFT fra Bored Ape Yacht Club (BAYC) for $470 000 (omtrent Rs. 3,5 crore) i løpet av helgen. Dette gir den 27 år gamle popstjernens andre Bored Ape NFT-kjøp på to uker, men den offisielle bekreftelsen på dette salget venter fortsatt på. BAYC NFT-prosjektet er en samling av 10 000 algoritmisk genererte illustrasjoner av tegneserieskapte aper, alle unike.

Biebers nyeste kjøp er oppført som Bored Ape #3850 på OpenSea NFT-markedsplassen, ifølge en rapport fra HighSnobiety.

p>

Dette stykket er en karikatur av en blå bandana-kledd ape, iført en blårutete skjorte og en grønn puffet jakke med lilla bakgrunn. De iskalde og skinnende diamantlignende tennene til denne apen skaper dens distinkte funksjon.

  • Uregelmessig salg verdt milliarder Fire Up Wild NFT Market

    li>

Den flere Grammy-vinneren skal ha betalt ETH 166 for å få denne NFT.

I løpet av de siste to ukene har Bieber brukt nesten 2 millioner dollar (omtrent Rs. 15 crore) på Bored Ape NFT-er.

Siste uke fant «Peaches»-sangeren seg til å være gjenstand for memer og vitser etter han delte ut 1,3 millioner dollar (omtrent Rs. 10 crore) for å kjøpe Bored Ape #3001.

NFT-en som ble kjøpt av den kanadiske sangeren kostet 500 ETH, og den viser en tårevåt, brunfarget ape som står i en “ny punkblå” bakgrunn i en enkel svart t-skjorte.

    Se dette innlegget på Instagram           

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

< /blockquote>

Den opprinnelige prisen på dette stykket var rundt $270 908 (omtrent Rs. 2 crore) på salgstidspunktet, men Bieber kjøpte det for en pris 300 prosent høyere, hadde Bitcoin.com rapportert.

Trollere hadde angrepet sanger på den tiden for å helle inn penger på en Bored Ape NFT uten noen fancy funksjoner.

< p>Bieber er ikke den eneste som er slått av Bored Ape NFTs. Flere kjendiser som Paris Hilton, Jimmy Fallon og Gwyneth Paltrow holder BAYC NFTs.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag som tilbys eller godkjennes av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra en investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen. 

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Justin Bieber, Bored Ape, BAYC NFT, Non-Fungible Token Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er senior korrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by