Honor 60 SE med iPhone 13 Pro-lignende kameramodul blir offisiell

Honor 60 SE ble lansert tirsdag (8. februar) som selskapets nyeste modell i Honor 60-serien. Honor-telefonen kommer med en 120Hz buet skjerm og er utstyrt med trippel bakkamera. Kameramodulen til Honor 60 SE ligner på iPhone 13 Pro-modeller. Honor 60 SE sitter sammen med den vanlige Honor 60 og Honor 60 Pro som begge ble avduket i desember. Smarttelefonen er også en etterfølger til Honor 50 SE som ble lansert i juni i fjor.

Honor 60 SE-pris, tilgjengelighet

Honor 60 SE-prisen er satt til 2 199 CNY (omtrent 25 800 Rs.) for basen 8 GB + 128 GB lagringsvariant. Telefonen kommer også i en 8GB + 256GB lagringsmodell som er priset til CNY 2499 (omtrent Rs. 29.300).

Med hensyn til tilgjengelighet er Honor 60 SE for øyeblikket oppført på nettsiden til Honor Mall i Kina . Den er tilgjengelig for forhåndsbestilling, med salg fra 18. februar.

Honor 60 SE vil være tilgjengelig i tre forskjellige fargealternativer: svart, grønn og hvit.

I fjor ble Honor 50 SE lansert til en startpris på 2399 CNY (omtrent Rs. 28.100) for 8GB + 128 GB lagringsmodell og CNY 2 699 (omtrent Rs. 31 600) for 8 GB + 256 GB lagringsalternativ.

Detaljer om den globale lanseringen av Honor 60 SE er ennå ikke kunngjort. Men med tanke på de historiske rekordene, er det ikke sannsynlig at telefonen kommer til markeder, inkludert India.

Honor 60 SE-spesifikasjoner

Honor har ennå ikke avslørt de fullstendige spesifikasjonene til Honor 60 SE. En teaser publisert på Weibo viser imidlertid at telefonen kommer med den buede 120Hz-skjermen som har et hulldesign og inkluderer et trippelt bakkameraoppsett, overskriften av en 64-megapiksel primærsensor. Honor 60 SE er også ertet for å ha 66W hurtigladingsstøtte og 5G-tilkobling.

  • Honor Magic V sammenleggbar telefon med Magic UI 6 lansert: Alle Detaljer her
  • Honor Watch GS 3 med avansert hjertefrekvenssensor, 14-dagers batterilevetid debuterer
  • Honor Play 30 Plus 5G med MediaTek Dimensity 700 SoC lansert: Detaljer

En nylig Rapport, basert på en Geekbench-oppføring av en Honor-telefon med modellnummer GIA-AN00, antydet at Honor 60 SE kommer med en åttekjerne MediaTek Dimensity 900 SoC. Telefonen ser også ut til å kjøre på Android 11 med et tilpasset skall på toppen.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.AnnonseHonor 60 SE

Honor 60 SE

  • NØKKELSPESIFIKASJONER

Frontkamera JaBakkamera 64-megapiksler RAM 8GB Lagring 128GBOS Android Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Honor 60 SE Price, Honor 60 SE Specifications, Honor 60 SE, Honor Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by