GTA 5, GTA Online lanseres for PS5, Xbox Series S/X 14. mars

GTA 5, eller Grand Theft Auto V, kommer til neste generasjons PlayStation 5 og Xbox Series S/X-konsoller 15. mars, ifølge utgiveren Rockstar Games. Når spillet slippes på den siste generasjonen av konsoller, vil GTA 5 få fullt ut utnytte den grafiske dyktigheten til en PS5 eller en Xbox Series S/X sammen med muligheten til å overføre Story Mode-fremgang fra eldre generasjons konsoller. Rockstar vil også lansere en frittstående versjon av GTA Online for neste generasjons konsoller, gratis de første tre månedene for spesifikke brukere, samtidig som den tilbyr muligheten til å hoppe over GTA 5 Story Mode-prologen før du går inn i GTA Online.

< p>I følge et nylig innlegg fra Rockstar Games vil GTA 5 ha bedre grafikk på PlayStation 5 og Xbox Series S/X, inkludert 4K-oppløsning ved 60 bilder per sekund, HDR og raytracing, sammen med raskere lastetider og oppslukende 3D-lydstøtte. Spillere vil også kunne dra nytte av plattformspesifikke funksjoner på nyere konsoller, inkludert avansert haptisk tilbakemelding på PlayStations DualSense-kontrollere.

gta v ps5 xbox series sx rockstar-spill inline gta grand theft auto

Fotokreditt: Rockstar Games

De som allerede har spilt GTA 5 på PlayStation 4- eller Xbox One-konsollene sine, kan fortsette der de slapp ved å overføre lagringer med et engangsmigreringsalternativ, ifølge Rockstar. Kunngjøringen kom sammen med utgiverens bekreftelse på at den jobbet med neste del av Grand Theft Auto-serien, populært referert til som GTA 6. Selv om Rockstar ennå ikke har avslørt den endelige tittelen, uttalte den at aktiv utvikling for neste spill er “godt i gang” .

 • Neste Grand Theft Auto-tittel under utvikling, bekrefter Rockstar Games
 • Sony lanserer over 10 Live Service Games innen 2026, PS5 Sales Cross 17 Million
 • Steam avslører kommende salg for første halvdel av 2022, Oppdaterer salgspolicy

I mellomtiden er Rockstar også satt til å lansere en frittstående versjon av GTA Online for PlayStation 5 og Xbox Series S/X-konsoller, og utgiveren gir tre måneders gratis tilgang for PlayStation 5-eiere. Spillere vil kunne hoppe over GTA 5 Story Mode-prologen før de går inn i GTA Online, og gir dem tilgang til GTA$-valuta i spillet, slik at de kan starte sin Biker-, Executive-, Nightclub Owner- eller Gunrunner-virksomhet. GTA Online for de nyeste konsollene vil også inneholde Haos Special Works-bilbutikk for oppgradering av kjøretøy designet for den nyeste generasjonen av konsoller, ifølge selskapet.

Hva er de beste spillene i 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Sjanger Action-AdventurePlatform PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One, PC: WindowsSeries Grand Theft AutoPEGI Rating 18+< ul>

 • GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis
 • Twitter, Counter-Strike, Roblox, Trello, Twitch Faced Outages; Noen GTA 5-brukere rapporterer også problemerTwitter, Counter-Strike, Roblox, Trello, Twitch Faced Outages; Noen GTA 5-brukere rapporterer også problemer
 • Xbox Cheats: The Best GTA 5 Cheat Codes on the Xbox One GTA 5 Xbox Cheats: The Best GTA 5 Cheat Codes på Xbox One< /li>
 • GTA 5 PS4 Cheats: The Best Cheat Codes for Single-Player Mode
 • Flere Rockstar Games-spill Sony PlayStation 5

  Sony PlayStation 5

  • GJENNOMGANG
  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER
   • Bra
   • DualSense er flott
   • Veldig kraftig
   • Reduserte lastetider
   • Bedre lagringsutvidelse
   • Kan for 8K/120fps
   • 4K Blu-ray-spiller (endelig)

   < ul class="bad">

  • Dårlig
  • Dyrt
  • Mangel på virkelig neste generasjons eksklusive
  • Ikke et generasjonssprang over PS4 Pro ved lansering
  • Spillprisene går nå opp til Rs. 5 000
  • Manglende neste generasjons oppgraderinger for PS4-spill
  • Ingen “Quick Resume” &en grav; la Xbox Series X
  • Begrenset bakoverkompatibilitet
  • Ingen støtte for Dolby Vision, Dolby Atmos
  • SSD-lagringsmengde er begrenset
  • Les detaljert Sony PlayStation 5-anmeldelseHDD 825GB PCie Gen 4 NVMe SSD-prosessor Custom 8-core AMD Zen 2 CPU @ 3.5GHz with SMT Graphics Custom AMD RDNA 2 GPU 36 CUs @ 2.23GHz (variabel frekvens)RAM 16GB GDDR6USB 4.kgE

  • GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis
  • PS5 Salg krysser 17 millioner i 2021, Sony lover 10 Live Service Games innen 2026 PS5 Sales Cross 17 Million i 2021, Sony lover 10 Live Service Games innen 2026
  • Dis Discord ruller ut PlayStation Network-kontointegrering: Slik kobler du til
  • PlayStation-maker Sony kjøper Halo-Creator Bungie for 3,6 milliarder dollar mens spillkampen varmes oppPlayStation-produsenten Sony kjøper Halo-Creator Bungie for 3,6 milliarder dollar ettersom spillkampen tiltar
  • Flere Sony-spillkonsoller Microsoft Xbox Series S

   Microsoft Xbox Series S

   • NØKKELSPESIFIKASJONER
   • NYHETER

   HDD 512GB PCie Gen 4 NVME SSDProcessor Custom 8-core AMD Zen 2 CPU @ 3,8GHz Grafikk tilpasset AMD RDNA 2 GPU 20 CUs @ 1,565GHzRAM 10GB GDDR6 RAM

   • GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis
   • PlayStation-maker Sony kjøper Halo-Creator Bungie for 3,6 milliarder dollar mens spillkampen varmes oppPlayStation-produsenten Sony kjøper Halo-Creator Bungie for 3,6 milliarder dollar ettersom spillkampen begynner å varmes opp
   • Xbox Chief planlegger å beholde Call of Duty på PlayStation Etter Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard
   • Xbox One-konsollproduksjonen ble avviklet i slutten av 2020 for å fokusere på Xbox Series X/S Xbox One-konsollproduksjonen ble avviklet i slutten av 2020 for å fokusere på Xbox Series X/S

   Mer Microsoft Gaming Consoles-annonseMicrosoft Xbox Series X

   Microsoft Xbox Series X

   • ANMELDELSE
   • NØKKELSPESIFIKASJONER
   • NYHETER
    • Bra
    • Virkelig kraftig
    • Leverer konstant 4K 60fps
    • Reduserte lastetider
    • God bakoverkompatibilitet
    • Støtte for Dolby Vision, Dolby Atmos
    • Kan for 8K/120fps
    • Nettverksoverføringsfunksjon
    • Dårlig
    • Dyrt
    • Mangel på virkelig neste generasjons eksklusive
    • Ikke et generasjonssprang over Xbox One X ved lansering
    • Eiendomsbeskyttet lagringsutvidelse
    • Ingen oppladbart batteri med kontroller
    • Implementering av Dolby Vision, Dolby Atmos

    Les detaljert anmeldelse av Microsoft Xbox Series XHDD 1TB PCie Gen 4 NVME SSD-prosessor Custom 8-core AMD Zen 2 CPU @ 3.8GHzGraphics Custom AMD RDNA 2 GPU 52 CUs @ 1.825GHzRAM 16GB GDDR6USB 3 Vekt 4,45 kg Ethernet Gigabit

    • GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis GTA 5 lanseres på PlayStation 5, Xbox Series S/X 14. mars, PS5-eiere får 3 måneders GTA Online gratis
    • Xbox Chief planlegger å beholde Call of Duty på PlayStation Etter Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard
    • Xbox One-konsollproduksjonen ble avviklet i slutten av 2020 for å fokusere på Xbox Series X/S Xbox One-konsollproduksjonen ble avviklet i slutten av 2020 for å fokusere på Xbox Series X/S
    • Xbox Series S/X raskestselgende Microsoft-konsoller; Selskapet ber om forbud mot spillere på tvers av plattformer

    Flere kommentarer fra Microsoft-spillkonsoller

    For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

    Ytterligere lesing: GTA 5, GTA V, GTA, Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 5, Grand Theft Auto V , Rockstar Games, PlayStation 5, PS5, PlayStation, Xbox Series S, Xbox Series X, Xbox David Delima Send e-post til David Delima Som skribent på teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


    Date:

    by