Grunnleggerne av Bored Ape Yacht Club NFTs ikke lenger “Ukjent”

Greg Solano og Wylie Aronow, barndomsvenner som nå er i trettiårene, har blitt avslørt som grunnleggerne av Bored Ape Yacht Club (BAYC). Innbyggere i Florida, USA, både Solano og Aronow står bak BAYC NFTs av tegneserieskapte menneskeaper. Flere kjendiser som Justin Bieber, Paris Hilton, Jimmy Fallon og Gwyneth Paltrow, blant andre holder BAYC NFTs, prisene på disse har skutt i været med tiden. BAYC NFT-prosjektet ble lansert i april 2021 av en enhet kalt Yuga Labs, men identiteten til grunnleggerne hadde vært ukjent til nå.

Identene til BAYC-gründerne ble avslørt fra de offentlige forretningsregistrene for Yuga. Labs, rapporterte BuzzFeed News først. En adresse knyttet til Solano og noen flere detaljer knyttet til Aronow dukket opp i søket som indikerte deres posisjoner i Yuga Labs.

Senere bekreftet Nicole Muniz, administrerende direktør i Yuga Labs at Solano og Aronow faktisk var co -grunnleggerne av BAYC NFT-prosjektet.

  • GameStop samarbeider med Immutable X for å lansere sin NFT-markedsplass

BAYC er en samling av 10 000 algoritmisk genererte unike illustrasjoner av aper kledd i fancy antrekk.

Begge grunnleggerne av BAYC hadde vært aktive på sosiale medier med pseudonymene deres. Mens 32 år gamle Solano tok opp Gargamel som sitt alias, valgte hans 35 år gamle kollega Aronow å falskt navn som Gorgon Goner.

De startet BAYC som en måte å gå inn i kryptosektoren og valgte NFT-er å komme i gang med. NFT-er eller ikke-fungible tokens er digitale samleobjekter med eierskap lagret på blokkjeden.

  • Indias 1st Metaverse Wedding Drops NFT Collection Ahead of Virtual Event

Solano og Aronow gikk på Twitter og innrømmet at identiteten deres har blitt doxet. De la ut originalbildene sine ved siden av sine egne Bored Ape-avatarer på mikrobloggplattformen.

I kryptoen sektor, er det ikke uvanlig å ta opp et pseudonym.

I selve BAYC-prosjektet er det ytterligere to medgründere som forblir anonyme og går under navnene No Sass og Emperor Tomato Ketchup.

Faktisk går kunstneren for BAYC-samlingen også under navnet Seneca, som kanskje ikke er artistens virkelige navn.

Innen et år etter lanseringen , Bored Ape Yacht Club har dukket opp som den mest eksklusive NFT-samlingen på markedet.

For øyeblikket har den billigste Bored Ape en gulvpris på ETH 74,69 som utgjør $231 393 (omtrent Rs. 1,75 crore). Det dyreste stykket som har blitt solgt så langt ble priset $2,7 millioner (omtrent Rs. 20 crore) på OpenSea NFT-markedsplassen.

Samlingen fortsetter å regjere over NFT-markedsplasser.

På 6. februar skal Justin Bieber ha lagt til nok en Bored Ape til NFT-samlingen sin og kjøpt et nytt stykke for ETH 166 eller $470 000 (omtrent 3,5 crore Rs.).

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag som tilbys eller godkjennes av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra en investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen. 

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: NFT, Non-Fungible Token, Bored Ape Yacht Club, BAYC, Greg Solano, Wylie Aronow Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by