Binance CEO advarer brukere om en pågående SMS-phishing-svindel

Administrerende direktør for Binance, en verdens største kryptovalutautvekslingsplattform, Changpeng Zao har advart brukerne sine mot en massiv SMS-phishing-svindel. Zao bemerket at brukere mottok en SMS-melding som ønsket å innhente legitimasjon ved å omdirigere intetanende brukere til et ondsinnet nettsted. Zhao, som la ut en serie tweets for å varsle brukere om SMS-svindel, oppfordret også brukere til alltid å gå til Binance-nettstedet via et bokmerke eller ved å skrive det inn i nettleseren for å sikre at de beskytter legitimasjonen sin.

< p>Changpeng Zhaos tweet består av et skjermbilde, som er i form av en tekstmelding som tilfeldigvis retter seg mot brukerne av Binance. Kilden til tekstmeldingen simulerer at den kommer fra utvekslingen, men har en falsk lenke. Ved å klikke blir brukere dirigert til et phishing-nettsted som deretter fortsetter med å samle inn legitimasjonen til brukerne for å svindle av pengene deres når brukerne har lagt inn Binance-legitimasjonen.

Det er fortsatt uklart om denne formen for phishing kun er rettet mot Binance-brukere. Etter det som er kjent, er de de eneste som er berørt. Det er sikkert at andre plattformer også er på mållisten. Antallet Binance-brukere som har vært offer for den nylige phishing-svindel har ikke blitt rapportert eller avslørt.

Kryptomarkedet har vært utsatt for en liste over hack- og svindelangrep siden begynnelsen av året, noe som har ført til til tap av enorme mengder penger. En av de største i sitt slag noensinne i kryptohistorien skjedde for noen dager siden med en kryptoplattform kalt Wormhole Portal.

  • Grunnerne av Bored Ape Yacht Klubb-NFT er ikke lenger 'ukjent'

Hacket så ondsinnede skuespillere svindle en samlet sum på opptil 322 millioner dollar (omtrent Rs. 2410 crore) i Ethers. Før det hacket involverte et annet sikkerhetsbrudd Crypto.com, som så at kryptobørsen tapte mer enn 33 millioner dollar (omtrent 246,5 crore Rs.) til svindlere. Handelsmenn har også blitt advart om en ny skadelig programvare som er utplassert for å målrette mot plugins.

  • USAs hjem skal selges i en ny, ikke-fungerbar token-avtale

    li>

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag som tilbys eller godkjennes av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Kryptovaluta, Binance, Kryptosvindel, Phishing, Changpeng Zao Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior underredaktør hos Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologien de siste fire årene, har han nå skiftet fokus til kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer


Date:

by