OnePlus 10 Ultra Concept Render Visualiser Periscope Camera Module

OnePlus 10 Ultra-konseptgjengivelser har blitt oppdaget på nettet, og gir entusiaster deres første titt på det som kan bli OnePlus' kommende flaggskipsmarttelefon, som er planlagt lansert i andre halvdel av 2022. Konseptgjengivelsene er basert på angivelig OnePlus 10 Ultrapatentbilder som dukket opp forrige uke. I henhold til konseptet kan OnePlus 10 Ultra ha en likhet med OnePlus 10 Pro, som ble lansert i Kina i januar, men har en ny kameramodul.

Konseptgjengivelser av den ryktede OnePlus 10 Ultra laget av LetsGoDigital og Concept Creator (Jermaine Smit), antyder at den bakre utformingen av håndsettet kan minne om OnePlus 10 Pro, med en litt modifisert kameralayout. OnePlus 10 Ultra kan ha det samme 48 megapikslers vidvinkelkamera og et 50 megapiksel ultravidvinkelkamera, sammen med et nytt periskopkamera, ifølge en fersk rapport. Men mens konseptet viser “5x zoom” på periskopkameraet, nevner ikke patenttegningene spesifikasjonene til kameraene.

oneplus 10 ultra konsept render letsgodigital inline oneplus oneplus 10 ultra

OnePlus 10 konseptbilder basert på nylig oppdagede patenter
Fotokreditt: LetsGoDigital/Concept Creator

I konseptet viser OnePlus 10 Ultra en stor, buet skjerm med minimale rammer og en hullstans for selfie-kameraet. Som tidligere nevnt, ser den bakre kameramodulen ut som den som finnes på OnePlus 10 Pro – kameraøya smelter sammen med ryggraden på smarttelefonen. Gjengivelsen viser også at håndsettet har selskapets populære tri-state varslingsglidebryter, sammen med strømknappen, på høyre side, mens volumbryteren er plassert på venstre side av smarttelefonen.

 • Poco M4 Pro 5G India lanseres ertet, spesifikasjoner tippet ved siden av
 • Redmi K50 Gaming Edition ertet, seriepriser tippet før lansering
 • Realme C35 vil bli lansert 10. februar: Detaljer her

I følge rapporten fra LetsGoDigital, skal OnePlus 10 Ultra ha Oppos MariSilicon NPU, en 6nm-brikke som etter sigende skal lanseres med Oppo Find X5 Pro. Den støtter redigering av RAW-bilder uten å miste kvalitet og ta 4K nattvideoopptak. Smarttelefonen forventes å lanseres med en oppdatert “Snapdragon 8 Gen 1+” SoC senere i år. Lesere husker kanskje at OnePlus 10 Pro ble lansert i Kina med den nyeste Snapdragon 8 Gen 1 SoC under panseret. Smarttelefonen kan lanseres i andre halvdel av 2022 etter lanseringen av etterfølgeren til Snapdragons siste flaggskip SoC, ifølge rapporten.

Hvorfor lanseres Galaxy S21 FE og OnePlus 9RT nå? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseOnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Visning 6.70- tommer Prosessor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Frontkamera 32 megapiksler Bakkamera 48 megapiksler + 50 megapiksler + 8 megapiksler RAM 8GBLagring 128GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 12 OnePlus 10 Ultra Concept Renders Surface, Tip Familiar Design, Periscope Camera Module

 • OnePlus 10 Ultra Design tippet via påståtte patenttegninger; Kan få et periskopobjektiv, sekundær skjerm
 • OnePlus 10 Pro Global Variant Får OxygenOS 12, Oppo og OnePlus’ Unified OS lansering forsinket: Rapporter OnePlus 10 Pro Global Variant Får OxygenOS 12, Oppo og OnePlus; Unified OS Launch Delayed: Report
 • OnePlus 10 Ultra in EVT Phase, Oppo Find X5 to Get Hasselblad Cameras: Report OnePlus 10 Ultra i EVT Phase, Oppo Find X5 to Get Hasselblad Cameras: Report
 • Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om dingser og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: OnePlus 10 Ultra, OnePlus, OnePlus 10 Ultra Design, OnePlus 10 Ultra Concept Renders, OnePlus 10 Ultra-spesifikasjoner , OnePlus 10-serien David Delima E-post David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360, er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


  Date:

  by