Den amerikanske senatoren Ted Cruz kan ha kjøpt Bitcoin-dip

Ted Cruz, pro-krypto-senatoren i Texas, USA, har utvidet sin Bitcoin-beholdning til tross for usikkerhet om kryptoforskrifter. I januar 2022, da Bitcoin slet med tap, kjøpte den 51 år gamle republikanske senatoren en mengde BTC-tokens. I henhold til en finansiell innlevering investerte Cruz mellom $15.000 (omtrent Rs. 11 lakh) til $50.000 (omtrent Rs. 37 lakh) for å kjøpe partiet. Det nøyaktige beløpet som ble brukt på dette kjøpet er fortsatt ukjent.

Transaksjonen ble gjort 25. januar, da BTC handlet for rundt $37 000 (omtrent Rs. 27 lakh). Et skjermbilde av Cruzs offisielle innlevering ble tweetet av nyhetsportalen Watcher Guru 5. februar.

Cruz har støttet innføringen av kryptobetalinger i flere måneder. Han har foreslått å tillate kryptobetalinger i gavebutikker og salgsautomater på US Capitol-komplekset i Washington, DC.

I nyere tid har Texas dukket opp som et knutepunkt for Bitcoin-gruvedrift i USA. Staten tilbyr en 10-årig skattereduksjon, salgsskattefradrag og statsstøttet arbeidsstyrkeopplæring til kryptogruvearbeidere som tiltrekker seg flere av dem, heter det i en rapport fra Data Center Dynamics.

  • Belgisk parlamentsmedlem blir den første europeiske politikeren som konverterer lønn til BTC

Med Bitcoin-gruvedriften i gang i Texas, har nettoperatøren Electric Reliability Council of Texas (ERCOT) spådd en femdobling i energibelastninger de kommende dagene.

Mens kryptoregulatoriske retningslinjer fortsatt er under diskutert av amerikanske myndigheter, New York City og Miami promoterer allerede bymynter for innbyggere.

Andre senatorer i USA har også kommet til støtte for Bitcoin, som har blitt utpekt som den moderne ekvivalenten til gull av milliardæren Mark Cuban.

  • US Likely to Issue Executive Orders Around Crypto: Reports

Eric Adams, borgermesteren i New York City, har foretrukket å ta lønnen sin i form av Bitcoin.

En rekke medlemmer av den amerikanske kongressen, inkludert demokratene Jake Auchinloss fra Massachusetts, Marie Newman fra Illinois, republikanerne Jeff Van Drew fra New Jersey og Barry Moore fra Alabama har avslørt eierandeler i kryptovaluta eller relaterte aksjer i USA.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kryptovalutapriser på tvers av indiske børser< /p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Ted Cruz, Bitcoin, Texas, Bitcoin Price, Bitcoin Dip, Cryptocurrency, Ted Cruz Bitcoin Radhika Parashar Email Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by