Oppo Reno 7 Pro-anmeldelse: En glødende succes?

Oppos Reno-serie har været virksomhedens flagskibstilbud i Indien i et par år nu, lige siden det stoppede med at lancere nye modeller i Find-serien. Formlen for Reno Pro-modeller har været ret ligetil indtil videre – slanke kroppe med buede skærme og meget hurtig opladning. Mens opladningsbitten stadig er den samme for den splinternye Oppo Reno 7 Pro, har Oppo besluttet at skifte tingene op med design. Denne nye flagskibsmodel har også en ny(ish) SoC, opgraderede kamerasensorer og stereohøjttalere, hvilket gør den til en ret anstændig opgradering i forhold til Reno 6 Pro (Anmeldelse).

Konkurrencen i dette segment har dog aldrig været hårdere. Samsung fører an med sin Galaxy S20 FE 5G (anmeldelse), vi har OnePlus' seneste 9RT (anmeldelse) og masser af muligheder fra Xiaomi og Realme, der alle er pakket til gællerne med premium-funktioner. Oppo Reno 7 Pro har brug for mere end blot et smukt ansigt for at vinde købers opmærksomhed, og det er tid til at se, om det kan klare det, i denne fulde anmeldelse.

Oppo Reno 7 Pro-pris i Indien

Oppo Reno 7 Pro er kun tilgængelig i én konfiguration i Indien med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads og er prissat til Rs. 39.999. Dette er lavere end prisen, som Reno 6 Pro lancerede til, hvilket er en god start. Denne telefon fås i to farver, Starlight Black og Startrails Blue.

 • Oppo Reno 7 First Impressions: A Lukewarm Upgrade
 • < /ul>

  Oppo Reno 7 Pro-design

  Design har altid været en stor snak for Reno-serien, og det er ikke anderledes med Reno 7 Pro. Men i stedet for den buede skærm og den blanke ramme, du måske havde forventet, tager 7 Pro et designstik fra sidste års Reno 6 (anmeldelse) med en lignende flad aluminiumsramme og en flad skærm. Kanterne omkring skærmen er også meget slanke, og sammen med den lille huludskæring ser Reno 7 Pro slående ud forfra. Jeg glæder mig personligt over dette designvalg, da jeg foretrækker en skærm med flade kontra buede kanter, som har en tendens til at gøre det lidt vanskeligt at skrive og stryge.

  Glasbagsiden af ​​Oppo Reno 7 Pro har en ny finish. Oppo siger, at det har brugt en ny laserproces til at skabe hundredvis af diagonale mikroætsninger, som er synlige i visse vinkler. Finishen føles fantastisk og tiltrækker ikke fingeraftryk. Kameramodulet har også et interessant flerlagsdesign, og omkring det har vi nu en lysstribe, der lyser, når du får notifikationer, og når telefonen oplader. Du kan ikke ændre farven på denne strimmel (hvilket ville have været rart), men du kan vælge, hvilke apps og begivenheder der udløser den.

  oppo reno 7 Pro anmeldelse tilbage ww

  Det nye design på bagsiden hjælper Oppo Reno 7 Pro til at skille sig ud
  Fotokredit: Roydon Cerejo

   

  Oppo Reno 7 Pro har ikke et hovedtelefonstik som Reno 7 og understøtter heller ikke udvidelig lagring. Den har dog stereohøjttalere, hvilket er en funktion, der har manglet fra tidligere Pro-modeller. AMOLED-panelet på 6,5 tommer giver meget gode farver og kontrast. Det er et full-HD+ panel med en 90Hz peak opdateringshastighed og 180Hz peak touch sampling rate plus Corning Gorilla 5 til ridsebeskyttelse. En 120Hz opdateringshastighed eller endda en højere berøringssamplinghastighed ville have været mere væsentlige opgraderinger, men købere bliver nødt til at klare sig.

  Oppo har ikke sparet på medfølgende tilbehør. Reno 7 Pro leveres med en 65W oplader og et etui sammen med et USB-kabel og SIM-udløserværktøj. Alt i alt har Oppo gjort et godt stykke arbejde med designet. Telefonen er også ret slank (7,45 mm) og let (180 g), hvilket jeg godt kan lide.

  mod reno 7 Pro anmeldelse cmeras ww

  Meddelelses-LED-strimlen omkring kameramodulet på Oppo Reno 7 Pro er en fin detalje
  Fotokredit: Roydon Cerejo

   

  Oppo Reno 7 Pro-specifikationer og software

  Der er en ny SoC i Oppo Reno 7 Pro, Dimensity 1200-Max fra MediaTek. Dette er grundlæggende en standard Dimensity 1200 SoC med to specielle optimeringer lavet til Reno 7 Pro: AI Deblur, som siges at forbedre kvaliteten af ​​selfies, og AI-PQ, som siges at inducere en HDR-lignende effekt i almindelige videoer . Der ser ikke ud til at være nogen ydeevnefordel med denne 'Max'-version af SoC, så for alle andre opgaver burde det være business as usual. De 12 GB RAM kan udvides ved at allokere 7 GB lagerplads, hvis du bruger RAM-udvidelsesfunktionen i ColorOS.

  Tilslutningsmuligheder for Oppo Reno 7 Pro inkluderer Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC og den sædvanlige suite af satellitnavigationssystemer. Telefonen har et 4.500mAh batteri med understøttelse af op til 65W hurtig opladning ved hjælp af Oppos proprietære SuperVOOC oplader. Med hensyn til premium-funktioner går Reno 7 Pro stadig glip af ting som en IP-klassificering for vandtætning og trådløs opladning. Disse funktioner er stadig ikke almindelige i telefoner i dette segment, og at inkludere dem ville have været en god måde for Oppo virkelig at ryste op på.

  oppo reno 7 Pro anmeldelse porte ww

  Oppo Reno 7 Pro får endelig stereohøjttalere
  Fotokredit: Roydon Cerejo

   

  Du får ColorOS 12, men dette er stadig baseret på Android 11, ikke Android 12. Det er en skuffelse i betragtning af, hvor mange nye telefoner der nu sendes med Android 12 ud af æsken. Der er det sædvanlige sæt genveje og bevægelser, for ikke at nævne en masse forudinstallerede apps, ligesom med tidligere versioner af ColorOS. De fleste af standardapps er tredjepartsapps og kan fjernes. Der er en ny Omoji-funktion, der ligner Apples Memoji-avatarer. Dette lader dig oprette digitale avatarer af dit ansigt eller vælge blandt nogle allerede eksisterende, men dets brug er begrænset til den altid tændte skærm og din telefons kontoprofilbillede.

  Oppo Reno 7 Pro ydeevne og batterilevetid

  Jeg brugte Oppo Reno 7 Pro sammen med den mere overkommelige Reno 7 (Første indtryk) i omkring en uge, og tingene gik ret glat. Formen på telefonen er ret ergonomisk, tænd/sluk- og lydstyrkeknapperne har god feedback, og displayet er responsivt og meget læseligt selv under sollys. Fingeraftrykssensoren på skærmen fungerer meget godt, og det samme gør ansigtsgenkendelse. Jeg bemærkede ikke nogen uønsket opvarmning, undtagen ved spil, hvor metalsiderne og bagsiden blev en smule varme. Nogle af de forudinstallerede apps er berygtet for at spamme dumme notifikationer, men som jeg nævnte før, kan du simpelthen afinstallere dem.

  Videoer så meget godt ud på Oppo Reno 7 Pro's skærm. Betragtningsvinklerne var tilfredsstillende. HDR-videoer så godt ud, og jeg er ikke sikker på, hvor stor en forskel AI-PQ-funktionen i denne brugerdefinerede SoC faktisk gjorde – standardvideoer så også ret gode ud, men det kan også være på grund af&nbsp ;kvaliteten af AMOLED-skærmen.

  Jeg kørte PUBG: New State for at teste, hvordan denne telefon håndterer krævende multiplayer-spil. Med alle de grafiske indstillinger skruet op til den højeste tilladte grænse, var gameplayet jævnt, og skærmresponsen var på punkt. Telefonen varmede op efter cirka en halv time eller spil, men billedhastighederne var stabile hele vejen igennem. For dem, der sværger til benchmark-tal, giver Reno 7 Pro et godt show, men forvent ikke Snapdragon 888-niveau. Den fik 6.28.794 point i AnTuTu, hvilket var respektabelt.

  oppo reno 7 Pro anmeldelse oplader ww

  SuperVOOC hurtigopladning kan fuldt oplade Oppo Reno 7 Pro på under en time

   

  Batterilevetiden var også ret imponerende. Vores HD video loop test kørte i næsten 22 timer, før telefonen tunede sig selv fra. Dette er en meget god køretid, og med hensyn til daglig brug skal du forvente, at Reno 7 Pro holder halvanden dag, hvis ikke mere. Jeg havde i gennemsnit næsten to hele dage med medium til let brug, da jeg testede det, hvilket jeg følte var meget godt. Opladningen er ret hurtig med den medfølgende oplader. Den kan levere omkring 66 procent opladning på en halv time og oplader telefonen fuldt ud på godt under en time.

  Oppo Reno 7 Pro-kameraer

  Kameraerne på Oppo Reno 7 Pro er blevet opdateret i forhold til dem fra den tidligere model. 32-megapixel selfie-kameraet bruger nu en ny Sony IMX709-sensor, som har et RGBW-pixellayout for bedre lysfølsomhed og understøtter også DOL-HDR. Den har ikke autofokus, blænden er ikke særlig bred ved f/2.4, og videooptagelse er begrænset til 1080p. Den anden opgradering er til det primære bagkamera, som nu har en Sony IMX766-sensor. Dette ser ud til at være en meget populær sensor i år, og vi så det for nylig i OnePlus 9RT også. Oppo har dog ikke implementeret optisk stabilisering, hvilket er skuffende. Denne telefon har også et 8-megapixel ultrabredt og et 2-megapixel makrokamera.

  Mere end kamerasensorerne kaster Oppo hele sin vægt bag specielle funktioner i kameraappen. Disse inkluderer AI Highlight Video og et Bokeh Flare Portrait-filter, som vi også så med Reno 6-serien. En ny tilføjelse er muligheden for at justere blænden, når du optager videoer med front- og bagkameraet. Du får også en masse andre optagetilstande, såsom dual-video, expert, slow-mo osv.

  Oppo Reno 7 Pro hovedkameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

  Oppo Reno 7 Pro ultrabredt kameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

  Oppo Reno 7 Pro nærbillede kameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

   

  I dagslys tog Oppo Reno 7 Pro detaljerede billeder med det primære bagkamera. Farverne var anstændige, selvom jeg bemærkede, at telefonen kæmpede lidt med at få eksponeringen rigtig i ekstreme HDR-situationer. Det ultra-brede kamera på den anden side gjorde et bedre stykke arbejde i sådanne tilfælde, selvom detaljerne var svagere. Nærbilleder taget med hovedkameraet så godt ud, selvom det endnu en gang ofte kæmpede for at få enten eksponeringen eller farverne rigtige, når de optog under hårdt sollys. I de fleste andre tilfælde klarede det sig bedre. Makrokameraet er potentielt nyttigt, hvis du optager under godt lys.

  Oppo Reno 7 Pro Macro-kameraeksempel (tryk for at se fuld størrelse)

  Oppo Reno 7 Pro hovedkamera prøve i svagt lys (tryk for at se fuld størrelse)

  Oppo Reno 7 Pro hovedkamera i svagt lys prøve (tryk for at se fuld størrelse)

   

  Det primære bagkamera klarede sig godt i svagt lys. Nærbilleder var skarpe og klare, og farverne var gode selv under minimalt omgivende lys. Landskabsbilleder så til tider lidt for skarpe ud, og billeder i svagt lys manglede punch, medmindre jeg brugte nattilstand. Selfies taget med den nye frontkamerasensor var også ret imponerende. Efter at have slået skønhedsfiltre fra, lykkedes det mig at få præcise hudtoner og gode detaljer, når jeg optog i løbet af dagen. Selfies i svagt lys var også gode, men jeg skulle være ekstra stabil for at få et skarpt billede.

  Oppo Reno 7 Pro selfie-kameraeksempel med Bokeh Flare Portrait (tryk for at se fuld størrelse)

   

  Bokeh-filteret fungerede godt i løbet af dagen, da det skabte en meget lav dybdeskarphed effekt og og forvandlede lyse pletter til små farvekugler. Denne effekt så også god ud i videoer, men kun så længe jeg ikke bevægede mig for meget.

  Når vi taler om video, kan Oppo Reno 7 Pro optage ved op til 4K ved hjælp af det primære bagkamera, men kun ved 30 fps. Hvis du vil have 60 fps, skal du falde til 1080p. Desuden, hvis du aktiverer nogen af ​​AI-effekterne og filtrene eller endda optager med det ultra-brede kamera, vil opløsningen være begrænset til 1080p. Dette er en smule begrænsende for en telefon på dette prisniveau. Kvaliteten af ​​video optaget ved 4K i dagslys var temmelig gennemsnitlig. Stabiliseringen var god, men lyse områder var ofte overeksponerede. Det ultrabrede kamera var overraskende anstændigt til videooptagelse og beskåret rammen for at undgå en fiskeøje-effekt. Video i svagt lys var ikke fantastisk, især hvis jeg optog med AI-behandling aktiveret. Optagelserne var meget kornete og nervøse, hvilket var mindre end ideelt.

  Dommen

  Oppo Reno 7 Pro er en god opdatering til Reno 6 Pro, og Oppo har gjort det rigtige ved at prissætte den lavere. Den flade skærm, stereohøjttalere og forbedrede kamerasensorer er alle velkomne ændringer. Batterilevetiden er også solid, og det skader ikke at have superhurtig opladning. AI-kameraets funktioner og filtre er sjove tilføjelser, hvis du ønsker at skabe sociale medier-klare fotos og videoer uden at skulle rode rundt i andre apps.

  Der er dog stadig masser af plads til forbedringer. Jeg havde forventet mere af en opgradering i display- og SoC-afdelingerne. Videooptagelse var lidt af et ømt punkt for mig med Reno 6 Pro, og det ser ikke ud til, at der er sket nogen meningsfuld forbedring. På trods af den lavere pris føler jeg stadig, at du kan få bedre værdi fra konkurrenterne. Telefoner som Samsung Galaxy S20 FE 5G (Anmeldelse), Moto Edge 20 Pro (Anmeldelse), Realme GT (Anmeldelse) og Xiaomi 11T Pro tilbyder mere kraftfulde processorer og skærme med højere opdateringshastighed. Du kan endda få imponerende telekameraer i samme prisklasse.

  Alligevel, hvis moderigtigt udseende og finurlige kamerafunktioner overtrumfer ren ydeevne for dig, så burde du være tilfreds med Reno 7 Pro. Det er bestemt mere værdifuldt end Reno 6 Pro, men husk på, at der er flere funktioner fyldt med tilbud på markedet.

  AnnonceOppo Reno 7 Pro 5G

  Oppo Reno 7 Pro 5G

  • ANMELDELSE
  • NØGLESPECIFIKATIONER
  • NYHEDER
  • < /i>Design
  • Skærm
  • Software
  • Ydeevne
  • Batterilevetid
  • Kamera
  • Value for Money
  • God
  • Meget god batterilevetid
  • Solidt industrielt design
  • Lyse og levende skærme
  • Snappet samlet ydeevne
  • Anstændigt kameraer til stillbilleder
  • Stereohøjttalere
  • Dårlige
  • Optaget video kunne være bedre
  • Specifikationerne er ikke helt konkurrencedygtige

  Læs detaljeret Oppo Reno 7 Pro 5G anmeldelse Skærm 6,50-tommer MediaTek-dimension 1200 Frontkamera 32 megapixel Bagkamera 50 megapixel + 8 megapixel + 2 megapixel RAM 12 GBBatt 200 pixels 12 GB 200 pixels 12 GB 40 x 0m 0 pixel Android >

 • Oppo Reno 7 Pro-anmeldelse: En glødende succes? Oppo Reno 7 Pro Review: A Glowing Success?
 • Vil Oppo Reno 7 Pro 5G, Reno 7 5G møde varmen fra deres hjemmelavede konkurrenter? Vil Oppo Reno 7 Pro 5G, Reno 7 5G møde varmen fra deres hjemmelavede konkurrenter?
 • Oppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G med 90Hz-skærme, MediaTek SoCs lanceret i Indien: Pris, specifikationerOppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G med 90Hz-skærme, MediaTek SoCs lanceret i Indien: Pris, specifikationer
 • Oppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G Indien lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer Oppo Reno 7 5G, Reno 7 Pro 5G Indien lanceres i dag: Sådan ser du livestream, forventet pris, specifikationer

Flere Oppo-mobilerOppo-mobilpriser i Indien Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Oppo Reno 7 Pro, Oppo Reno 7 Pro-pris, Oppo Reno 7 Pro-pris i Indien, Oppo Reno 7 Pro-specifikationer Roydon Cerejo Email Roydon Roydon Cerejo skriver om smartphones og bærbare computere til Gadgets 360, fra Mumbai. Han er viceredaktør (anmeldelser) hos Gadgets 360. Han har ofte skrevet om smartphone- og pc-industrien og har også en interesse for fotografering. Med mere end ti års erfaring, der dækker forbrugerteknologiområdet, er han også en ivrig sci-fi film- og tv-show-nørd og er altid klar til gode gyserfilm. Roydon er tilgængelig på roydon@gadgets360.com, så send venligst dine kundeemner og tips. Mere


Date:

by