Vivo T1 5G ertet i promovideo, AnTuTu Benchmark Score Leak

Vivo T1 5G promo-video har blitt utgitt, som viser smarttelefonens komplette design. I den korte videoen promoterer Vivo smarttelefonens dyktighet under panseret og dens evne til å ta klare bilder om natten. I mellomtiden har håndsettets påståtte AnTuTu benchmarking-score blitt lekket, noe som tyder på en imponerende ytelse. Vivo T1 5G lanseres i India 9. februar og det ryktes å erstatte Vivos smarttelefoner i Y-serien. Håndsettet ble lansert i Kina sammen med Vivo T1x i oktober i fjor.

Promovideoen har blitt utgitt av Vivo via deres offisielle Twitter-håndtak, og den viser Vivo T1 5G i all sin prakt. Telefonen vil ha en skjerm med hakk i vanndråpestil, tynne rammer, et gradientfargealternativ og et trippelt bakkameraoppsett. Det kinesiske selskapet har ikke avslørt smarttelefonens spesifikasjoner ennå, men det fremmer at telefonen vil tilby en “turbo”-ytelse og kan ta klare bilder under dårlige lysforhold. Videoen avslører også at Vivo T1 5G vil selges på Flipkart, Vivos offisielle nettbutikk og offline-kanaler.

Vivo hevder at Vivo T1 5G er den raskeste telefonen i sitt segment. Midt i Vivos “Turbo”-kampanje har den påståtte AnTuTu-referansepoengsummen til smarttelefonen dukket opp på nettet. Tipser Mukul Sharma twitret et bilde som viser at telefonen har fått over 400 000 poeng, noe som tyder på en imponerende ytelse.

 • Vivo V23 Pro Review: Sleek , stilig og spekket med funksjoner

Vivo T1 5G-smarttelefonens India-lansering er satt til 9. februar. Smarttelefonen ble lansert i Kina sammen med Vivo T1x i oktober i fjor. Den kinesiske varianten drives av den åttekjerners Qualcomm Snapdragon 778G SoC, sammen med opptil 12 GB LPDDR5 RAM. For fotografering har telefonen et trippelt bakkameraoppsett, fremhevet av en 64-megapiksel primærsensor med et f/1.79-objektiv. Det er et 8-megapiksel ultravidt skytespill og et 2-megapiksel makroskytespill. Telefonen leveres også med et 16-megapiksel selfie-kamera.

 • India smarttelefonmarkedet hadde de høyeste forsendelsene noensinne, inntekter i 2021: Rapport

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Tilknyttede lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. Vivo T1

Vivo T1

 • NØKKELSPESIFIKASJONER< /li>
 • NYHETER

Skjerm 6,67-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 778GFfrontkamera 16 megapiksler bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler RAM 8GBLagring 128GBBatterikapasitet 5000mAhOS klasse 4000mAhOS Android 1081piksler>1081piksler 1081piksler Vivo T1 5G Promo Video Avslører Design, AnTuTu Benchmark Score Leak Online

 • Vivo T1 5G India lanseringsdato satt til 9. februar, for å være selskapets første smarttelefon i T-serien Vivo T1 5G India lanseringsdato satt til 9. februar , for å være selskapets første smarttelefon i T-serien
 • Vivo T15G India lansering , Varianter tippet; Kan lanseres i mars 2022 Vivo T15G India Lansering, Varianter tippet; mai Lansering i mars 2022
 • loading= Vivo T-Series erstatter Vivo Y-Series i India i Q1 2022: Report< /li>

  Flere Vivo-mobilerVivo-mobilpriser i India AnnonseVivo T1X

  Vivo T1X

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER< /li>

  Skjerm 6,58-tommers prosessor MediaTek Dimensity 900Frontkamera 8 megapiksler Bakkamera 64 megapiksler + 2 megapiksler RAM 6GBLagring 128GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 11Oppløsning 1080×2408 piksler class=”fl”>ul2408 piksler Vivo T1 5G Promo Video Avslører Design, AnTuTu Benchmark Score Leak Online

 • Vivo T15G India lansering , Varianter tippet; Kan lanseres i mars 2022 Vivo T15G India Lansering, Varianter tippet; mai Lansering i mars 2022
 • loading= Vivo T-Series erstatter Vivo Y-Series i India i Q1 2022: Report< /li>
 • Vivo T1, Vivo T1x med 120Hz-skjermer, 5G-tilkobling lansert: pris, spesifikasjoner Vivo T1, Vivo T1x med 120Hz-skjermer, 5G-tilkobling lansert: Pris, spesifikasjoner
 • Flere Vivo-mobilerVivo-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Vivo T1 5G, Vivo T1 5G-spesifikasjoner, Vivo Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en sjef Underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by