Realme 9 Pro+ har et fargeskiftende bakpanel

Realme 9 Pro+ kommer med en fargeskiftende bakside som skifter nyanse fra blått til rødt, ertet Realme India-sjef Madhav Sheth på sosiale medier onsdag. Det ryktes at den nye Realme-telefonen debuterer i landet sammen med Realme 9 Pro senere denne måneden. Kalt 'Light Shift Design', vil det nye bakpanelet endre farge når det utsettes for sollys, sa selskapet i en egen teaser. Realme-søsknene Oppo og Vivo introduserte tidligere telefoner med fargeskiftende bakpaneler.

Madhav Sheth twitret for å erte Realme 9 Pro+ med den fargeendrende baksiden. Lederen bekreftet at de to fargene vil bli kalt Sunrise Blue og Glittery Red.

 

Selv om Sheth ikke ga noe mer detaljer om det nye designet la Realme gjennom sin offisielle globale konto på Twitter ut en teaser-video som viser hvordan Light Shift Design fungerer.

 • Realme Se S100 India lanseringstidslinje, fargealternativer tipset

Den 15 sekunder lange videoen viser at baksiden skifter fargen fra Sunrise Blue til glitrende rød. En annen tweet postet av Realme forteller at det nye designet vil skifte farger når det utsettes for sollys ved visse temperaturer.

 

Sheth spesifiserte i sin tweet at det nye designet vil være en del av Realme 9 Pro+. Imidlertid viser selskapets tweets at tilbudet vil være en del av Realme 9 Pro-serien. Det er imidlertid uklart om den også vil være tilgjengelig på den vanlige Realme 9 Pro.

 • India smarttelefonmarkedet har sett de høyeste forsendelsene noensinne, Inntekter i 2021: Rapport

I fjor hadde Oppo avduket Reno 5 Pro i en astralblå farge som endrer nyansen på bakpanelet. Vivo brakte også nylig Vivo V23 Pro med Sunshine Gold tilbake som endrer farge når den utsettes for ultrafiolett (UV) lys.

Tidligere denne uken ble Realme 9 Pro med en blå fargenyanse oppdaget brukt av Den indiske cricketspilleren KL Rahul. Realme 9 Pro+ ble også nylig ertet for å komme med en innebygd pulssensor.

 • Realme 9 Pro Blue Color Variant Spotted Ahead of Ryktet om lansering av februar
 • Realme 9i-anmeldelse: Et steg i riktig retning?

Realme har ennå ikke bekreftet lanseringsdatoen for Realme 9 Pro-serien i India. Imidlertid er den tippet til å debutere så tidlig som 16. februar.

Realme India-sjef Madhav Sheth blir med i Orbital, Gadgets 360-podcasten for et eksklusivt omfattende intervju, mens han snakker om 5G-pushet, Make in India, Realme GT-serien og Book Slim, og hvordan butikker kan forbedre sin status. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.Realme 9 Pro+

Realme 9 Pro+

< i class="_sp rating">

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,43-tommers prosessor MediaTek Dimensity 920Frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 50 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler Batterikapasitet 4500mAhOS Android

 • loading= Realme 9 Pro+ ertet til Sport en ‘Light Shift’ Fargeskiftende bakpanel
 • Realme 9 Pro 5G Series Global Launch Timeline Tipped, sa debut i India i februar 16
 • Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelse av spissen fargeveier; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner tippet av Geekbench-oppføringen Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelsesspissfarger ; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner Tippet av Geekbench Listing
 • loading=Realme 9 Pro+ lansering bekreftet av selskapet; Spesifikasjoner, gjengir Surface Online

Flere Realme-mobilerRealme-mobilpriser i India AnnonseRealme 9 Pro

Realme 9 Pro

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER< /li>

Skjerm 6,59-tommers frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler RAM 6 GB Lagring 128 GB batterikapasitet 5000mAhOS Android

 • loading= Realme 9 Pro+ ertet til Sport en ‘Light Shift’ Fargeskiftende bakpanel
 • Realme 9 Pro blå fargevariant oppdaget før ryktet lansering i februar i India
 • Realme 9 Pro 5G Series Global Launch Timeline Tipped, sa debut i India i februar 16
 • Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelse av spissen fargeveier; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner tippet av Geekbench-oppføringen Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelsesspissfarger ; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner Tippet av Geekbench Listing

Flere Realme-mobilerRealme-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Realme 9 Pro Plus, Realme 9 Pro, Realme Light Shift Design, Light Shift Design, Realme Jagmeet Singh Email Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by