Noise ColorFit Icon Buzz Smartwatch With Bluetooth Calling debuterer i India

Noise ColorFit Icon Buzz har blitt lansert i India som den nyeste modellen i merkets ColorFit-serie av smartklokker. Den nye smartklokken kommer med Bluetooth-anropsstøtte som lar brukere foreta og delta på taleanrop direkte fra håndleddet uten å ta den tilkoblede telefonen fra lommen. Noise ColorFit Icon Buzz gir også tilgang til den forhåndslastede stemmeassistenten på telefonen din. Smartklokken har dessuten støtte for 24×7 pulsmåling og blodoksygenovervåking.

Noise ColorFit Icon Buzz-pris i India, tilgjengelighet

Noise ColorFit Icon Buzz-prisen i India er satt til Rs. 4 999, selv om smartklokken i utgangspunktet kommer i salg med en introduksjonspris på Rs. 3.499. Den kommer i fargene Jet Black, Midnight Gold, Olive Gold og Silver Grey.

Noise ColorFit Icon Buzz kommer i salg via Amazon, Flipkart og Noise-nettbutikken klokken 14.00 onsdag 2. februar.

  • Fastrack Reflex Vox Smartwatch med Alexa-støtte lansert: Detaljer her

Noise ColorFit Icon Buzz-spesifikasjoner

Noise ColorFit Icon Buzz har en 1,69-tommers TFT (240×280 piksler) fargeskjerm. Smartklokken er utstyrt med sensorer for å støtte SpO2-monitor (blodoksygen) og pulsmåling. Det kan imidlertid ikke betraktes som en erstatning for medisinsk utstyr.

I likhet med andre smartklokker er Noise ColorFit Icon Buzz i stand til å levere varslingsvarsler for samtaler, tekstmeldinger, e-poster og værvarsler via en tilkoblet telefon. Smartklokken har også Bluetooth-anrop som gjør det mulig for brukere å foreta og delta på taleanrop gjennom nettverket som er tilgjengelig på telefonen din, men uten at du trenger å bruke telefonen til å ringe og motta anrop.

Brukere kan også se på de siste samtalepostene og kontaktene direkte fra Noise ColorFit Icon Buzz.

  • Pebble Pace Pro Smartwatch med pulsmåler lansert i India

Noise ColorFit Icon Buzz kommer forhåndslastet med Noise Health Suite som muliggjør treningssporing. Smartklokken har også ni sportsmoduser, inkludert sykling, løping, turgåing og yoga. I tillegg inkluderer ColorFit Icon Buzz to spill som brukere kan spille mens de er på farten.

Noise har også tilbudt over 100 tilpassbare urskiver som du kan bruke etter dine preferanser. Det er også en IP67-sertifisert støv- og vannavstøtende konstruksjon.

Smartklokken har virtuelle musikkkontroller som du kan bruke til å kontrollere musikkavspilling fra telefonen. Du kan også bruke talehjelp via Google Assistant og Siri for å gi talekommandoer til den tilkoblede telefonen. I tillegg har smartklokken en utskiftbar 20 mm silikonarmbånd.

  • Oppo Watch Free Wearable blir oppført på det offisielle nettstedet til India

Noise ColorFit Icon Buzz har et 230mAh batteri som er vurdert til å levere opptil syv dagers bruk på en enkelt lading. Smartklokken kommer med Bluetooth v5.1-tilkobling og er kompatibel med enheter som kjører på minst Android 4 og iOS 8. Dessuten måler den 44,5×36,5×11 mm og veier 50 gram.

Ønsker du å kjøpe hodetelefoner? Lytt til ekspertene på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.AnnonseNoise ColorFit Icon Buzz

Noise ColorFit Icon Buzz

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER< /li>

Stroppfarge Svart, Grønn, Grå Skjermstørrelse 43 mm Stroppmateriale Silikonskiveform RektangelIdeell for unisex

  •  loading= Noise ColorFit Icon Buzz Smartwatch med Bluetooth-anrop, 7-dagers batterilevetid lansert i India
  • Noise ColorFit-ikon Buzz Smartwatch-lansering, pris, spesifikasjoner ertet; Lansering i India Sett til 2. februar

Flere støy-smartklokker-kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Noise ColorFit Icon Buzz-pris i India, Noise ColorFit Icon Buzz-spesifikasjoner, Noise ColorFit Icon Buzz, Noise < img src="https://gadgets.ndtv.com/static/desktop/images/spacer.png" class="lat" data-original="https://cdn.gadgets360.com/content/assets/profile/profile_pic.jpg?downsize=62:62&output-quality=80&output-format=jpg" width="62" height="62" loading="lat" alt="" Noise ColorFit Icon Buzz Smartwatch With Bluetooth Calling debuterer i India /> Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by