Netflix fornyer Yeh Kaali Kaali Ankhein for sesong 2

Yeh Kaali Kaali Ankhein kommer tilbake for en andre sesong, kunngjorde strømmeplattformen Netflix onsdag.

Den romantiske krimthrillerserien, med Tahir Raj Bhasin, Shweta Tripathi Sharma og Anchal Singh, hadde premiere på streameren 14. januar.

Reissert av Sidharth Sengupta, henter serien på åtte episoder tittelen fra den berømte Shah Rukh Khan-Kajol-sangen fra hitfilmen Baazigar fra 1993.

 • Yeh Kaali Kaali Ankhein Review: New Year, Same Old Netflix India

Historien om Yeh Kaali Kaali Ankhein, som ligger i den fiktive nordindiske byen Onkara, følger en romantisk enfoldig, Vikrant, spilt av Bhasin. Han er et ønskemål for Purva (Singh), som vil strekke seg langt for å få ham.

Serien viser den milde Vikrant som utvikler en ny side ved ham. For å unnslippe Purvas klør og gjenvinne livet med sin sanne kjærlighet, Shikha (Sharma), går han ned en mørk sti bare for å angre på det senere i denne kraftige thrilleren.

I følge streameren ble serien rangert som nummer 6 i den globale Topp 10 for TV, og har vært på Topp 10-raden i 11 land, inkludert Mauritius, Sri Lanka, Bahrain, Maldivene, Oman, Qatar og mer, bortsett fra å være konsekvent vist på topp 10-raden i India.

Sengupta, også skaperen, produsenten og forfatteren av showet, sa at det var “ydmykende” å se dette prosjektet bli elsket av publikum over hele verden.

 • Looop Lapeta, Space Force, The Fame Game og mer på Netflix i februar

“Denne reisen hadde ikke vært mulig uten hver og en som har jobbet så hardt med dette prosjektet. Jeg er takknemlig for å ha et så berikende samarbeid med mine medforfattere Anahata Menon og Varun Badola som hjalp til med å skape det spennende plottet og de flerlags karakterene,” sa regissøren i en uttalelse.

Han berømmet også hovedtrioen og ensemblebesetningen, som inkluderer Saurabh Shukla, Surya Sharma, Brijendra Kala, Arunoday Singh, Anantvijay Joshi, Sunita Rajwar og Hetal Gada, for deres sterke prestasjoner, og teamet bak kameraet for deres harde arbeid.

“Jeg er takknemlig for å ha samarbeidet med Netflix for å bringe ut en så engasjerende historie, og det er overveldende å vite at et så stort publikum ikke bare i India, men også over hele verden har likt og satt pris på showet. Vi er glade for å begynne å jobbe med sesong 2 av Yeh Kaali Kaali Ankhein og ta den med til fansen snart,” la Sengupta til.

 • Fra Gehraiyaan til Uncharted, What to Watch in Februar

Tanya Bami, leder for Netflix India-serien, sa at Netflix var henrykt over kjærligheten som har strømmet inn for «Yeh Kaali Kaali Ankhein».

 • Guns & Gulaabs er Raj & DKs første Netflix-serie
 • Madhuri Dixit's Finding Anamika får en ny tittel, Netflix utgivelsesdato

“Den vridde historien har blitt verdsatt av både kritikere og seere, for sitt dristige tema om å undergrave kjønnsdynamikken, maktspill i et forhold og de skarpe og forfriskende forestillingene til Anchal, Tahir og den uanstrengte Saurabh Shukla som har pakket inn mer enn et slag. For alle som spurte, hva som skjer videre, vi er glade for å kunngjøre den andre sesongen av sjanger-bøyende serien med nyere plottvendinger og overraskelser i massevis,” sa hun videre.

Er Red Notice mer (eller mindre) ) enn summen av potensielle kunder: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Annonse Yeheink Se på Netflix

Yeh Kaali Kaali Ankhein sesong 2

 • Sjanger Krim, Romantikk, Thriller
 • Cast Tahir Raj Bhasin, Shweta Tripathi Sharma, Anchal Singh, Saurabh Shukla, Arunoday Singh, Brijendra Kala , Surya Sharma, Anantvijay Joshi, Sunita Rajwar, Hetal Gada
 • Regissør Sidharth Sengupta
 • Musikk Shivam Sengupta, Anuj Danait
 • Produsent Jyoti Sagar, Sidharth Sengupta
 • Produksjon Edgestorm-bilder
 • Sertifikat 16+

Kommentarer

For den nyeste teknologien nyheter og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Yeh Kaali Kaali Ankhein, Yeh Kaali Kaali Ankhein sesong 2, Netflix, Netflix India, Sidharth Sengupta, Yeh Kaali Kaali Ankhein Netflix


Date:

by