MIUI 13 med systemoppgraderinger kommer til Xiaomi-telefoner i India fra og med Q1

MIUI 13 ble lansert i India torsdag ved en virtuell begivenhet. Det nye tilpassede skinnet fra Xiaomi hevdes å forbedre defragmenteringseffektiviteten på enheter med opptil 60 prosent og forbedre lese- og skriveeffektiviteten med opptil 60 prosent i forhold til tidligere MIUI-versjoner. MIUI 13 antas å være fokusert på tre nøkkelområder – forbedret ytelse, redefinert design og multitasking-funksjoner. Som en etterfølger til MIUI 12.5, bringer MIUI 13 et nytt fillagringssystem på systemnivå kalt Liquid Storage. Den nye MIUI-versjonen gir også støtte for widgets som ser ganske like ut som det vi har på iOS 15.

MIUI 13-utrullingsplan i India

MIUI 13-utrulling vil finne sted i India for Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 11 Lite NE 5G, Mi 11 Ultra, Mi 11X Pro, Mi 11 Lite, Redmi Note 10 Pro Max, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 og Redmi 10 Prime fra og med første kvartal 2022, kunngjorde Xiaomi under sin livestream. Oppdateringen vil også nå andre Xiaomi- og Redmi-telefoner i fremtiden, selv om detaljer om disse ennå ikke er avslørt.

MIUI 13-funksjoner

MiUI 13 ble først avduket i Kina i desember, og kommer som Xiaomis siste proprietære grensesnitt for å levere en bedre brukeropplevelse over MIUI 12.5 Enhanced Version. Den siste MIUI-versjonen kommer med Liquid Storage fillagringssystem som har som mål å redusere fragmentering. Det tilpassede systemet er utpekt for å beholde lese- og skrivehastigheten til Android-operativsystemet med så mye som 95 prosent etter langvarig bruk.

 • Redmi Note 11 bekreftet lansering i India neste uke

miui 13 lesehastighetsforbedring bilde MIUI 13

MIUI 13 er antatt å beholde opptil 95 prosent av originale lese-/skrivehastigheter etter 36 måneder
Fotokreditt: Xiaomi

 

MIUI 13 inkluderer også Atomised Memory som er designet for å gi RAM-effektivitet. RAM-optimaliseringsfunksjonen analyserer hvordan apper bruker minne og lukker inaktive RAM-prosesser for å gi plass til at nye apper kan kjøre jevnt. Funksjonen hjelper til med å øke bakgrunnsprosesseffektiviteten med opptil 40 prosent, hevdet selskapet.

 • India smarttelefonmarked så høyest noensinne forsendelser, inntekter i 2021: Rapport

Xiaomi har i tillegg lagt til Focused Algorithms som en del av MIUI 13, som hevdes å dynamisk allokere systemressurser basert på bruksscenarier. Den nye funksjonen er utviklet for å hjelpe med å prioritere behandling for den aktive appen fremfor alle de installerte for å gi raskere hastigheter.

I tillegg til Focused Algorithms har MIUI 13 Smart Balance som er designet for å bruke programvarealgoritmer for å finne balansen mellom ytelse og strømforbruk. Det hevdes å bidra til å forlenge batterilevetiden på MIUI 13 med opptil 10 prosent i forhold til MIUI 12.

Sammen med endringene på systemnivå, har MIUI 13 et oppgradert grensesnitt der du har støtte for widgets – tilsvarende iOS 15. Det nye skallet inkluderer også en sidefelt som lar brukere få tilgang til opptil 10 apper fra et flytende vindu som kan vises ved å sveipe på skjermen, uten å forlate den aktive appen.

 • Redmi Note 11, Redmi Note 11S India Pristipset

miui 13 sidefeltbilde MIUI 13 sidefelt MIUI

MIUI 13 har en sidefelt for tilgang til favorittapper
Fotokreditt: Xiaomi

 

 • Xiaomi Service+ lansert med Live Chat Support, Reparasjonsbestilling, Mer

Xiaomi har også inngått samarbeid med det visuelle innholdsfirmaet Beauty of Science for å tilby nye levende bakgrunnsbilder på MIUI 13. Det er også nye statiske bakgrunnsbilder og temaer. Dessuten hevdes MIUI 13 å ha minst mulig avinstallerbare systemapper sammenlignet med andre operativsystemer og tilpassede skall. Selskapet sammenlignet til og med antallet forhåndsinstallerte systemapper på den nye MIUI med Samsungs One UI 4.0 og Apples iOS 15.4 under livestreamen.

Xiaomi India snakker eksklusivt til Orbital, Gadgets 360-podcasten, om deres planer for 2022 og presser på for 120W hurtiglading med 11i HyperCharge. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
 • < /ul>Skjerm 6,67-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 888Frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 108 megapiksler + 8 megapiksler + 5 megapiksler RAM 8GBLagring 128GBBatterikapasitet 5000mAhOS klasse 4081piksler Android 1081piksler MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; Utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022

 • Xia First Impression s1= Xiaomi 11T Pro First Impressions: Armed to the Teeth
 • Xiaomi 11T Pro 5G med 120Hz AMOLED-hurtiglading, 120W i India: Pris, spesifikasjoner
 • Xiaomi 11T Pro India lanseres i dag: Slik ser du livestream, forventet pris, spesifikasjoner

Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,55-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 778GFfrontkamera 20 megapiksler Bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 5 megapiksler RAM 628 GB lagringsplass 1 Kapacitet 1 GBB4h 1 kapasitet 1 GB 4 GB 0 1080 x 2400 piksler

 • MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra første kvartal 2022MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; Utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022
 • Amazon Mobile and TV Savings Days Salg begynner med rabatter på OnePlus Nord 2 5G, Samsung Galaxy M52 5G, More Amazon Mobile and TV Savings Days Salg Begynner med rabatter på OnePlus Nord 2 5G, Samsung Galaxy M52 5G, mer
 • Xiaomi 11 LE lanseringsdato tippet til 9. desember i Kina
 • Xiaomi 11 Lite 5G NE mottar MIUI 12.5 Enhanced Edition-oppdatering i India

Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra

 • ANMELDELSE li>
 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
 • Design
 • Display
 • Programvare
 • Ytelse
 • Batteritid
 • Kamera
 • Verdi for pengene
 • Bra
 • Utmerket byggekvalitet
 • Iøynefallende skjerm
 • Kraftig SoC
 • Kompetente kameraer
 • Heldags batterilevetid
 • Konkurransedyktige priser
 • Dårlig
 • Mindre programvarefeil
 • Topptung design er ikke for alle
 • Inkonsekvent fingeravtrykksensor

Les detaljert Xiaomi Mi 11 Ultra-anmeldelse Skjerm (primær) 6.81 -tommers prosessor QualcommFrontkamera 20 megapiksler bakkamera 50 megapiksler + 48 megapiksler + 48 megapiksler RAM 12GBLagring 256GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 11Oppløsning 1440x>

 • ul
  • MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra første kvartal 2022MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; Utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022
  • OnePlus 10 Pro vs Samsung Galaxy S21 Ultra vs iPhone 13 vs Xiaomi Mi 11 Ultra: Pris, spesifikasjoner sammenlignet OnePlus 10 Pro vs Samsung Galaxy S21 Ultra vs. iPhone 13 vs Xiaomi Mi 11 Ultra: Pris, spesifikasjoner sammenlignet
  • Xiaomi 12 Pris- og spesifikasjonslekkasje, gjengivelsestips til en buet skjerm
  • Xiaomi 12 Ultra påståtte dekseloverflater på nettet; Tips Quad-bakkameraoppsett, ingen sekundær skjerm

  Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Redmi Note 10 Pro Max

  Redmi Note 10 Pro Max

  < /i>

  • GJENNOMGANG
  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER
  • Design
  • Skjerm
  • < i class="_sp rating8">Programvare
  • Ytelse
  • Batteritid
  • Kamera
  • Verdi for pengene
  • Bra
  • Utmerket skjerm
  • Flott makrokamera
  • Attraktiv design, IP53-klassifisering
  • God generell ytelse
  • Rask lading
  • Dårlig
  • Gjennomsnittlig kameraytelse i lite lys
  • Søppelsøppel ved lansering
  • Redmi Note 10 Pro er nesten identisk og priset lavere

  Les detaljert Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max-anmeldelse Skjerm 6,67-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 732GFfrontkamera 16 megapiksler Bakkamera 108 megapiksler + 8 megapiksler + 5 megapiksler + 2 megapiksler + 2 megapiksler RAM 6GBStor 16GBScity0 piksler 2GB 4GBScity00 piksler 6GB 1GBScity00 6GBScity0 6GB 00000 =”fl”>MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022 MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; Utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022

 • Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 11 Lite NE 5G, andre får rabatter under Xiaomis Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 11 Lite NE 5G, andre får rabatter under Xiaomis ‘Mi With Diwali’ Salg
 • Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max Få nytt mørk tåkefargealternativ: Pris i India, spesifikasjoner Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max Få nytt mørk tåkefargealternativ: Pris i India, spesifikasjoner
 • Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max 6GB + 64GB baselagringskonfigurasjon avviklet, ikke lenger oppført Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Maks 6 GB + 64 GB baselagringskonfigurasjon avviklet, ikke lenger oppført
 • Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India AnnonseRedmi Note 10 Pro

  Redmi Note 10 Pro

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

  Skjerm 6,67-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 732GFfrontkamera 16-megapiksler bakkamera 64-megapiksler + 8-megapiksler + 5-megapiksler + 2-megapiksler RAM 6GBLagring 64GBBatterikapasitet 5050m>Android class=”1AhOS 5050m”>MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022 MIUI 13 med kjernesystemforbedringer lansert i India; Utrulling for Xiaomi, Redmi-telefoner fra 1. kvartal 2022

 • Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 11 Lite NE 5G, andre får rabatter under Xiaomis Redmi Note 10 Pro, Xiaomi 11 Lite NE 5G, andre får rabatter under Xiaomis ‘Mi With Diwali’ Salg
 • Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max Få nytt mørk tåkefargealternativ: Pris i India, spesifikasjoner Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max Få nytt mørk tåkefargealternativ: Pris i India, spesifikasjoner
 • Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max 6GB + 64GB baselagringskonfigurasjon avviklet, ikke lenger oppført Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Maks 6 GB + 64 GB baselagringskonfigurasjon avviklet, ikke lenger oppført
 • Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: MIUI 13, MIUI 13 Rollout, MIUI 13 Rollout Schedule, MIUI 13 Rollout India, MIUI 13 Rollout Schedule India, MIUI, Xiaomi Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


  Date:

  by