YouTube legger til Like, Dislike, More UI-knapper til fullskjermvideospilleren

YouTube legger til nye videospiller-brukergrensesnittknapper på sine Android- og iOS-apper. De nye UI-elementene er synlige i fullskjermmodus på mobilappene. Det ser ut til å være et tillegg på serversiden siden ingen oppdatering for appen er tilgjengelig i de respektive appbutikkene i skrivende stund. Disse UI-elementene inkluderer knapper for å like eller dislike en video, legge til kommentarer og mer. YouTubes nye videospiller UI-elementer forventes å gjøre interaksjon med videoer enklere enn før.

Ifølge tipser Ishan Agarwal (@ishanagarwal24), viser YouTube noen nye videospiller-UI-knapper på Android- og iOS-appene sine. Disse elementene inkluderer snarveier for å like, ikke like, kommentarer, lagre til spilleliste og dele. Disse knappene vises i nedre venstre hjørne av videospilleren i fullskjermsmodus.

  • YouTube Music Testing Personlig fane “Anbefalte radioer”: Rapporter

Gadgets 360 var i stand til uavhengig å bekrefte de nye UI-elementene for YouTube på en Android 11-enhet som kjører versjon 17.03.35 av appen. Imidlertid var de nye UI-elementene ikke synlige for enkelte iOS-brukere på teamet vårt i skrivende stund. Siden de nye UI-knappene allerede er synlige på Android, er det trygt å anta at iOS-brukere snart vil få den oppdaterte fullskjermvideospilleren.

  • YouTube Shorts kan snart få en voiceover-funksjon
  • YouTube sier vil utforske NFT-funksjoner for skapere

De nye UI-elementene vil gi brukeren mer fleksibilitet når de samhandler med en video. Nå trenger ikke brukere å minimere fullskjermvideospilleren for å like, mislike eller kommentere en video. På samme måte gjør de nye UI-knappene det enkelt for brukere å lagre videoen i en spilleliste eller til og med dele med andre brukere direkte fra fullskjermvideospilleren.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: YouTube, YouTube Update, Android, iOS, YouTube versjon 17.03.35 Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by