Task Force for animasjon vil hjelpe med å etablere progressive retningslinjer: Bransjeeksperter

Å sette opp en arbeidsgruppe for animasjon, visuelle effekter, spill og tegneserier (AVGC) med deltakelse fra industrien vil bidra til å etablere enhetlige, progressive retningslinjer som vil fremme vekst og investeringer i sektoren, ifølge bransjeeksperter.

Regjeringen kunngjorde tirsdag opprettelsen av en arbeidsgruppe for å anbefale tiltak for å fremme animasjon, visuelle effekter, spill og tegneserier (AVGC).

Sektoren tilbyr et enormt potensial for å ansette ungdom, sa finansminister Nirmala Sitharaman i sin budsjetttale.

  • Smarttelefonprodusenter er positive til 5G Spectrum Auctions Plan< /li>

“En AVGC promoteringsarbeidsgruppe med alle interessenter vil bli satt opp for å anbefale måter å realisere dette på og bygge innenlandsk kapasitet for å betjene våre markeder og den globale etterspørselen,” sa hun.

I en kommentar til kunngjøringen sa Jehil Thakkar – partner og leder for medie- og underholdningssektoren – Deloitte India, at flyttingen vil hjelpe India med å oppnå sitt potensial på 20 lakh jobber i sektoren.

“Dette er kritiske ferdigheter for veksten av metaversen og India er klar til å dra nytte av dette økosystemet,” sa han.

  • Crypto Exchanges, Fintech Industry Optimistic About Digital Rupee-lansering

Mobile Premier League (MPL) medgründer og administrerende direktør Sai Srinivas sa at kunngjøringen fremhever behovet for å bygge kapasitet for å betjene innenlandske og globale markeder og er en sterk indikator på drivkraften som regjeringen er villig til å gi for veksten.

“Det er også oppmuntrende å se regjeringens forpliktelse til å samarbeide med industrien, som åpner for en balansert tilnærming som imøtekommer behovene til alle interessenter og styrker økosystemet helhetlig. Et progressivt skatteregime, forutsigbart regulatorisk rammeverk og støttende finansieringspolitikk vil tillate industrien å konkurrere på verdensscenen…» sa han.

I tråd med lignende synspunkter sa Nazara Technologies administrerende direktør Manish Agarwal at India for tiden har rundt 10 prosent av det globale AVGC-markedet og har potensial til å nå 20-25 prosent innen 2027. «Denne arbeidsgruppen vil legge til rette for sysselsetting for ungdom, bygge innenlandsk kapasitet til å betjene de indiske markedene og også møte den globale etterspørselen,” sa han.

  • Kryptoskatt har subtilt legitimert sektoren i India, sier industriinnsidere li>

Han la til at å erstatte loven om den spesielle økonomiske sonen (SEZ) med ny lovgivning som vil gjøre det mulig for stater å bli partnere for å bli utviklingsknutepunkter er et avgjørende og godt timet grep. “For spillindustrien vil et slikt partnerskap med stater om SEZs bidra til å styrke forsyningsbasen til animasjons- og produksjonsstudioer og oppmuntre utviklingen av den eksisterende animasjons- og spillkapasiteten,” bemerket Agarwal.

Pioneer Legal Partner Shoubhik Dasgupta sa at anbefalingene fra alle interessenter forhåpentligvis vil bane vei for bedre lover om spill i landet, gi den sårt tiltrengte klarheten og deretter invitere til investeringer.

Zupee-grunnlegger og administrerende direktør Dilsher Singh Malhi sa for spillselskaper, hvorav mange er hjemmelagde startups, at utvidelsen av de eksisterende skattefordelene fra tre til fire år vil akselerere veksten i soloppgangssektoren ytterligere.

  • Thailand går tilbake til planen om å belaste 15 prosent skatt på kryptogevinster: Rapport

“Opprettelsen av AVGC-promoteringsgruppen er et velkomment trekk. Initiativet med industrideltakelse vil bidra til å etablere ensartet, progressiv politikk som vil fremme vekst og investeringer i sektoren, som igjen vil føre til jobbskaping, inntektsgenerering og engasjementmuligheter,” la han til.

Ketan Patel, administrerende direktør i HP India, bemerket at å sette opp AVGC-oppgavestyrken kan være en katalysator for et ytterligere løft av sektoren i India, gitt at den har potensial til å skape tusenvis av jobbmuligheter i løpet av de neste årene.

Spill 24×7 Chief Financial Officer Rahul Tewari fremhevet at AVGC-arbeidsgruppen kan gi den langsiktige politiske impulsen og samle de ulike interessentene for å sette turbo på det levende økosystemet innen spill og animasjon.

  • Tollsatser blir kalibrert i India for å hjelpe wearables-produksjon

«India har en dyp og svært høykvalitets talentpool av utviklere og kreative artister som vil forvandle India til en global aktør i det interaktive underholdningsområdet i de kommende årene. Vi håper dette baner vei for regelmessighet for spill … forpliktelsen til å rulle ut et 5G-nettverk i det neste regnskapsåret er en meget lovende kunngjøring for oppstartsområdet for teknologi generelt og spilling spesielt,” la han til.

< p>IndiaTech.org-sjef Rameesh Kailasam sa at å bygge kurs, opplæring og kapasitet ikke bare vil bygge kapasitet, men også gjøre det mulig for nye oppstartsbedrifter i dette området å dukke opp for India og verden.

Det er like viktig å bygge regulatorisk klarhet for denne sektoren i koordinering med statene, noe som er avgjørende for videre vekst, la han til.

  • Crypto , Digital Asset Gains Will Now Be Taxed: Details Here

Fantasy Akhada-grunnlegger Sumit Jha sa at en AVGC-spesifikk arbeidsgruppe vil bidra til å styrke innenlandsk kapasitet, og bidra til å møte de voksende markedskravene til en nasjonal og et internasjonalt nivå.

Paavan Nanda, en av grunnleggerne av WinZO, sa at spill er en snart-til-billion-dollar industri, og selskapet vil være villig til å samarbeide med offentlige interessenter for å tiltrekke seg det beste talentet til denne voksende industrien.

< p>JetSynthesys-nestleder og MD Rajan Navani sa at å bygge en arbeidsgruppe som vil møte behovene til denne industrien på tvers av ulike departementer vil være en veldig proaktiv tilnærming for å styrke denne industrien.

  • Innenlandsk produksjon av mobiler for å få et løft med tollkonsesjoner

Anwar Shirpurwala, administrerende direktør i Federation of Indian Fantasy Sports, sa at utviklingen vil gi næring til industriens evner som en stor sysselsettingsgenerator og en soloppgangssektor.

“Som en raskt voksende bransje har fantasysport skapt en økonomisk innvirkning drevet av størrelsen og omfanget. I løpet av de neste årene er fantasisportsindustrien i stand til å kumulativt bidra med Rs. 11 000 crore i skatter, inkludert GST og TDS, til statskassen, tiltrekker seg FDI verdt over Rs. 10.000 crore og skaper 12.000 ekstra arbeidsplasser ved å generere sysselsettingsmuligheter for enkeltpersoner som er dyktige på felt som grafisk design, bevegelsesdesign, kreativ skriving, historiefortelling, brukeropplevelsesforskere, dataanalytikere, programvareprogrammerere så videre, ” sa han.

Harsh Jain, administrerende direktør og medgründer av Dream11 og Dream Sports, sa at arbeidsgruppen vil gi den sårt tiltrengte klarheten og sikkerheten for fantasysport- og e-sportsektorene ved å tilby mer oppkvalifisering og karrieremuligheter for ungdom til å være en del av Indias solskinnssektorer.

  • Union Budget 2022: Skatteincentivperiode økt for startups med 1 år
  • Union Budget: Post Office-kontoer skal være tilgjengelige via nettbank

Hvorfor tar 5G så langt? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Union Budget 2022, Budget 2022, Budget, Nirmala Sitharaman, AVGC, Dream 11, Mobile Premier League


Date:

by