Swat-Kats Start på nytt for å bringe tilbake T-Bone og Razor til TV-skjermer

Swat-Kats, den populære tegneserieserien fra 90-tallet med jagerpilotene T-Bone og Razor, går tilbake til handling med en omstart av den originale serien. Toonz Media Group har inngått samarbeid med de originale skaperne for å produsere en ny serie, Swat-Kats: Revolution. Det originale showet, med tittelen Swat Kats: The Radical Squadron ble først sendt i 1993 i to sesonger. Den kommende serien vil bli distribuert over hele verden av Toonz og er satt til å inneholde nye karakterer mens de utforsker moderne temaer, ifølge showets skaper.

India-baserte Toonz kunngjorde 2. februar at omstarten vil få tittelen Swat-Kats Revolution, og vil bli satt i Megakat City med de originale hovedpersonene, akkurat som det originale showet. Showet, som vil bli laget sammen med det originale showets skapere Christian og Yvon Tremblay, vil være rettet mot seere i alderen 5-11 år. De årvåkne heltene vil møte kraftige skurker, fra deres skjulte base i Megakat-byens søppelplass.

I den omstartede TV-serien vil showets hovedkarakterer T-Bone og Razor møte nye karakterer sammen med de gamle skurkene. Kattejagerflyene vil være utstyrt med futuristiske våpen, banebrytende gadgets og kjøretøy – inkludert et nytt jagerfly, ifølge produsenten. Populariteten til det originale programmet fortsatte inn på 2000-tallet, med en Kickstarter-kampanje som forsøkte å samle inn penger for å gjenopplive programmet for noen år siden.

swat kats revolusjon tremblay bros studios swat kats

En nylig oppdatering delt på Kickstarter prosjektets side
Fotokreditt: Kickstarter/Tremblay Bros Studios

Serien kan være en omstart av det originale showet til Tremblay-brødrene, men den vil forbli tro mot den originale animerte serien. «Karakterforholdet, den smarte og vittige skriften, handlingen, de fantasifulle historiene og de større skurkene vil alltid være til stede. Den nye serien vil være moderne og utforske temaer som det nye publikummet vil identifisere seg med,” sa Christian Tremblay.

  • Jamie Dornan blir med Gal Gadot i Netflix Spy Thriller Heart of Stone
  • Spider-Man: No Way Home Success Helps Sony Lift Annual Profit Outlook

Den originale Swat Kats: The Radical Squadron ble produsert av Hanna-Barbera, og debuterte i 1993. Serien vokste i popularitet over to-sesongsløpet og ble det syndikerte show nummer én neste år, ifølge Toonz. Serien fortsatte å sendes på TV flere år senere og forble populær blant seerne på 90-tallet. Produsentene har ikke avslørt en offisiell utgivelsesdato for Swat-Kats Revolution, men showet vil være tilgjengelig over hele verden, og vil bli distribuert av Toonz, ifølge produsenten.

Er Red Notice mer (eller mindre) enn summen av potensielle kunder: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Swat Kats, Swat Kats Reboot, Swat Kats Revolution, Toonz Media Group, Christian Tremblay, Yvon Tremblay < img src="https://gadgets.ndtv.com/static/desktop/images/spacer.png" class="lat" data-original="https://assets.gadgets360cdn.com/content/assets/profile/profile_david_delima_1637054819.jpg?downsize=62:62&output-quality=80&output-format=jpg" width="62" height="62" loading="lat" alt="" Swat-Kats Start på nytt for å bringe tilbake T-Bone og barberhøvel til TV-skjermer /> David Delima E-post David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360, er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


Date:

by