Realme Watch S100 India lanseringstidslinje, fargealternativer tipset

Realme Watch S100 angivelig lansering i India i februar, og fargealternativer har blitt lekket av en tipser. Den ryktede klokken er foreslått å være en del av Realme Watch S-serien som har vanilje Realme Watch S og Realme Watch S Pro-alternativene tilgjengelig i landet. Den siste utviklingen kommer en måned etter at en rapport sa at Realme kunne lansere Realme Watch T1 i India ettersom den bærbare enheten ble oppdaget på nettstedet for sertifisering av Bureau of Indian Standards (BIS).

Siterer tipseren Mukul Sharma, en Rapport fra MySmartPrice hevdet at Realme kunne lansere den påståtte Realme Watch S100 i India senere denne måneden i svarte og grå fargealternativer. Den forventes å ha en sirkulær urskive. Bortsett fra dette er det ingen informasjon om den bærbare enheten.

Det skal bemerkes at Realme lanserte Realme Watch S og Realme Watch S Pro i landet tilbake i desember 2020. Dette er de eneste to smartklokkene i S-serien som er tilgjengelige for kjøp i India. Begge de bærbare enhetene har sirkulære skjermer, flere sportsmoduser, 100 urskiver, hjertefrekvensovervåking og overvåking av oksygennivå i blodet (SpO2).

 • Dizo Watch R, Dizo Buds Z Pro India lanseringssett for 5. januar

I mellomtiden ble Realme Watch T1 angivelig oppdaget på BIS forrige måned. Oppføringen antyder at wearable med RMW2103 modellnummer kan få sin debut i India snart. Den bærbare enheten ble lansert i Kina i oktober og har en 1,3-tommers rund AMOLED-skjerm beskyttet av et Corning Gorilla Glass. Realme har gitt 4 GB lagringsplass ombord, og gir pulsovervåking i sanntid samt SpO2-overvåking. Den leveres med støtte for 110 sportsmoduser 5ATM (50 meter) vanntetthet. Realme Watch T1 hevdes å fylle opp 90 prosent av batteriet i løpet av 35 minutters lading.

 • Realme Watch S Pro Review

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.< /i> Realme Watch S

Realme Watch S

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjermstørrelse 33 mm Kompatibel OS Android, iOS-remmateriale Silikonskiveform RundIdeal for unisex

 • loadingRealzy Realme Watch S100 India-lansering sies å være planlagt i februar, fargealternativer tippet
 • Realme Watch S første salg i dag, Realme Watch S Pro kommer i salg i morgen: Pris i India, spesifikasjoner Realme Watch S første salg i dag, Realme Watch S Pro går på salg i morgen: Pris i India, spesifikasjoner
 • Realme Watch S Pro, Realme Watch S med sirkulær urskive, SpO2-skjerm lansert i India Realme Watch S Pro, Realme Watch S med sirkulær urskive, SpO2-skjerm lansert i India
 • Realme Watch S Pro, Watch S, Buds Air Pro Master Edition lanseres i India 23. desember Realme Watch S Pro, Watch S, Buds Air Pro Master Edition til Lansering i India 23. desember

Mer Realme-smartklokkereklameRealme Watch S Pro

Realme Watch S Pro

 • ANMELDELSE
 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
 • Design og komfort
 • Sporingsnøyaktighet
 • Medfølgende app
 • Programvare og økosystem
 • Batteritid
 • Bra
 • Stor, imponerende display
 • God byggekvalitet og design
 • Favorittbilder kan brukes som urskive
 • Anstendig batterilevetid
 • Dårlig
 • Langsom GPS-tilkobling
 • Ingen høyttaler eller mikrofon
 • Ingen måte å svare på varsler
 • li>

Les detaljert Realme Watch S Pro-anmeldelse. Stroppfarge svart, blå, oransje og grønn Skjermstørrelse 33 mm Kompatibel OS Android, iOS-remmateriale Silikonskiveform RundIdeell for unisex

 • loadingRealzy Realme Watch S100 India-lansering sies å være planlagt i februar, fargealternativer tippet
 • Realme Watch S Pro-anmeldelse Realme Watch S Pro Review
 • Realme Watch S første salg i dag, Realme Watch S Pro kommer i salg i morgen: Pris i India, spesifikasjoner Realme Watch S første salg i dag, Realme Watch S Pro går på salg i morgen: Pris i India, spesifikasjoner
 • Realme Watch S Pro, Realme Watch S med sirkulær skive, SpO2-skjerm lansert i India Realme Watch S Pro, Realme Watch S med sirkulær skive, SpO2-skjerm lansert i India

Flere Realme Smartwatches-kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Realme Watch S100, Realme Watch S, Realme Watch S Pro, Realme Watch T1, Realme Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by