Michael Saylor kjøper dip, kjøper bitcoins verdt 25 millioner dollar

Micheal Saylor, administrerende direktør for det USA-baserte business intelligence-firmaet MicroStrategy har kjøpt et nytt parti med 660 Bitcoin-tokens ettersom kryptomarkedet registrerer store tap. I en offisiell oppdatering sa den 56 år gamle forretningsmannen at hver Bitcoin han kjøpte under dip kostet ham $37 865 (omtrent Rs. 28 lakh), og han betalte totalt $25 millioner (omtrent Rs. 187 crore) for sine nye tokens. . Firmakontoen hans har nå totalt 125 051 Bitcoins, som Saylor hevder å ha kjøpt for 3,78 milliarder dollar (omtrent 2 830 crore Rs.).

Saylors business intelligence-selskap MicroStrategy har kjøpt Bitcoins siden 2019.

I fjor, mellom november og desember, kjøpte selskapet to lass med Bitcoins til en gjennomsnittspris per token på $57 477 (omtrent 45 lakh) og $49 229 (omtrent 35 lakh).

Saylor er en Bitcoin-entusiast og er kjent for å forsvare kryptovalutaen mot ikke-tilhengere.

Han har angivelig spådd at i de kommende årene kan per-token-verdien til verdens eldste kryptovaluta, Bitcoin, nå 6 millioner dollar (omtrent). Rs. 45 crore).

Entreprenøren er et aktivt medlem av Bitcoin Mining Council, og selskapet hans er det første børsnoterte firmaet som investerer i Bitcoin.

Saylor er imidlertid ikke den eneste som får det til å fylle på Bitcoins når verdien faller.

Nayib Bukele, presidenten i El Salvador unner seg også jevnlig rabatterte Bitcoin-shopping. Den sentralamerikanske nasjonen erklærte Bitcoin som et lovlig betalingsmiddel i fjor og liker at statskassen er fylt med Bitcoin-tokens.

I januar i år kjøpte El Salvador et parti på 410 flere tokens for 15 millioner dollar (omtrent 110 crore) etter at Bitcoin-prisene falt så lavt som 35 000 dollar (omtrent 25 lakh) fra 42 270 dollar (omtrent 30 lakh) i det siste ganger.

Flere verdensregjeringer, inkludert USA, India og Russland, finner måter å regulere kryptosektoren på, noe som gjør investorene redde og forvirrede.

I tillegg har noen land som Iran innførte midlertidige forbud mot kryptogruvedrift på grunn av strømmangel.

Med disse grunnene på linje, har kryptomarkedet kastet over 1 billion dollar (omtrent 70 00 000 crore) siden november i fjor, med Bitcoins nåværende markedsverdi på 665 milliarder dollar (omtrent 50 56 000 crore) som har falt ned med nesten 1,3 billioner dollar (omtrent). Rs. 1.00.00.000 crore).

Mens Bitcoin for tiden handles til rundt $38.396 (omtrent Rs. 28.7 lakh) på internasjonale børser, er den totale markedsverdien for kryptomarkedet $1.770 billioner (omtrent Rs. Rs. . 1,32,48,250 crore) i henhold til CoinMarketCap.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra en investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Tilknytningslenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.

Cryptocurrency-priser på tvers av indiske børser

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Bitcoin, MicroStrategy, Michael Saylor, Cryptocurrency Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer


Date:

by