Logitech G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset anmeldelse

Spilleindustrien vokser stadigt, med folk, der bruger tusinder og atter tusinder af timer i forskellige typer spil. Både Millennials og Gen-Z har fundet trøst i gaming, især i disse hårde tider. Ved starten af ​​nedlukningen i 2020 så vi multiplayer-spil såsom Among Us vokse i popularitet, og ind i 2021 blev næste generation af PlayStation 5 og Xbox Series X og Series S konsoller lanceret.

Dette er en industri, der bliver ved med at stige, og en af ​​de mange virksomheder, der har markeret sig her, er Logitech. Den schweiziske producent er velkendt i gaming beat for produkter som gaming mus, headset og tastaturer. Virksomheden lancerede for nylig Logitech G435 gaming headsettet i Indien, til en pris af Rs. 7.495. Er dette det bedste par gaming-hovedtelefoner, du kan købe under 10.000 Rs. lige nu? Jeg brugte omkring to uger med hovedtelefonerne, og her er min fulde anmeldelse.

logitech g435 anmeldelse Logitech G435 anmeldelse

Logitech G435 Lightspeeds design sporter den sædvanlige spilæstetik men intet er for prangende
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Logitech G435 Lightspeed design og specifikationer

Headsettet følger din sædvanlige gaming-æstetik for ørekopper og pandebåndet, men uden meget prangende. Personligt er jeg ikke en stor fan af RGB på headset, men mange købere ønsker denne funktion og kan blive skuffede over at finde den fraværende. Headsettet er tilgængeligt hos online-forhandlere som Amazon India og Flipkart og kommer i tre farvevarianter – Off White og Lilac, Blue og Raspberry, og Black and Neon Yellow. Jeg har sort og neon gul farvevariant til anmeldelse. Hele headsettet er sort, mens knapperne er neongule.

Den venstre ørekop har alle knapper og kontroller indbygget, inklusive tænd/sluk-knappen, som er placeret lige under et batteriniveauindikatorlys, efterfulgt af lydstyrke op og ned-knapperne og en mute-knap. Du får også dobbelte mikrofoner på venstre ørekop. I modsætning til de fleste gaming-headsets er Logitech gået efter stråleformende mikrofoner i stedet for en boomarm. Der er også en USB Type-C-port på venstre ørekop til opladning. Den højre ørekop har kun et Logitech-logo og intet andet.

Ydre enheder til spil, især hovedtelefoner, er berygtet for at være tunge og i nogle tilfælde næsten lige så store som dit hoved. G435 sigter mod at være det modsatte af det. Dette er nok det letteste gaming headset, jeg har brugt, med en vægt på 165g; til kontekst vejer HyperX Cloud Core 7.1 omkring 300g uden boom-mikrofonen.

Hele headsettet er lavet af plastik, og det er det, der hjælper med at holde vægten i skak. Logitech oplyser også, at der er brugt mindst 22 procent genanvendt plastikindhold i G435. Den har en frekvensgang fra 20Hz til 20KHz med en impedans på 45 Ohm. Inde i kassen kan du finde en Lightspeed USB-dongle, et USB A til USB-C-kabel, noget brugerdokumentation og selve Logitech G435-headsettet.

logitech g435 anmeldelse logo Logitech G435 Review

Den neongule og sorte farve giver Logitech G435 Lightspeed et meget minimalistisk udseende
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Ørekopperne er justerbare og monteres på skinner, så de kan justeres op og ned for komfort og en korrekt pasform. Der er dog ingen svirvel. Det er værd at nævne, at disse skinner føles lidt for smarte og skrøbelige. Headsettet overlevede nogle utilsigtede fald fra en rimelig højde, men jeg er bekymret for, om det holder i det lange løb.

Memory-skummet på disse ørekopper er meget behageligt, og jeg stødte ikke på nogen problemer med dem under lange spilsessioner. Den indvendige plastik, der dækker driverne, er ikke stofbelagt og har store åbninger, så du skal være forsigtig med at trænge snavs ind i dem. Pandebåndsrammen er lavet af plastik og har ingen dæmpning, kun et glat stofbetræk, der puder den lidt.

Selvom dette kunne have været et problem, hvis det var et tungt headset, har jeg aldrig oplevet noget ubehag. under min tid med Logitech G435 Lightspeed. Det passede godt til mig, og jeg havde ingen problemer med komforten.

logitech g435 review ørekopper Logitech G435 Review

Hukommelsesskummet på ørekopperne er blødt og behageligt, især til lange timer af spil 
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Kontrollerne på Logitech G435 Lightspeed var lidt forvirrende for mig i de første par timer, jeg brugte med den. Hvis du holder tænd/sluk-knappen nede, tændes eller slukkes headsettet, mens et enkelt klik på det vil vise dig den anslåede batteriprocent. Hvis lyset er grønt, er batteriprocenten mellem 31 og 100 procent, hvis den er rød, så er den mellem 15 og 30 procent, og hvis den blinker rødt i cirka fem sekunder, betyder det, at batteriniveauet er under 15 procent. Det er lidt af et gættespil, da der ikke er nogen stemmemeddelelse til at give det nøjagtige batteriniveau.

Mute-knappen fungerer også som en forbindelsesknap. Logitech G435 Lightspeed kan tilsluttes din enhed ved hjælp af virksomhedens egen Lightspeed-dongle eller Bluetooth. Lightspeed er Logitechs proprietære teknologi, som bruger 2,4Ghz frekvenskanalen til trådløse enheder inklusive tastaturer og mus. Når det kommer til spil og trådløse enheder, er en af ​​de største bekymringer latency, og at tackle, at G435 kommer med Lightspeed donglen, som er inkluderet i æsken. Et langt tryk på mute-knappen i tre sekunder eller længere vil skifte mellem disse to tilslutningsmuligheder.

logitech g435 anmeldelsesknapper Logitech G435 Review

Alle kontroller er placeret på venstre ørekop på Logitech G435 Lightspeed
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Hvis indikatoren lyser cyan, betyder det, at enheden nu er i Lightspeed-tilstand, og hvis den viser blåt, betyder det Bluetooth er aktiveret. Lightspeed har lavere latenstid sammenlignet med Bluetooth. Lightspeed kan også bruges med spillekonsoller og pc'er, mens du kan bruge Bluetooth til smartphone-spil eller bare til at se film og lytte til musik.

Under min brug foretrak jeg normalt Lightspeed-forbindelse på grund af den lavere latency, selvom jeg stødte på en fejl. Hvis du har to USB-porte side om side, hvor en bruges af Lightspeed-donglen og en anden bruges af noget andet, kan der være tidspunkter, hvor du hører meget forvrængning i lydoutputtet. I mit tilfælde har jeg altid en ekstern harddisk tilsluttet, men når jeg først tog stikket ud, var der ikke mere forvrængning at høre. Bortset fra dette problem er det en leg at forbinde enheden, og skift mellem Bluetooth og Lightspeed er også ret problemfrit.

Logitech G435 Lightspeed ydeevne og batterilevetid

Med hensyn til lydkvalitet har Logitech G435 40 mm drivere, som er i stand til at udsende anstændig lyd med gode op- og nedture for det meste. Lydkvaliteten er på ingen måde ekstraordinær, men den er heller ikke dårlig. Det bør opfylde alle dine spilbehov.

Jeg testede hovedtelefonerne med et stort antal spil såsom Valorant, Apex Legends, CS:GO, Back 4 Blood, Tomb Raider og Forza Horizon 5. I first-person shooter-spil kunne enhver lydsignal være forskellen mellem liv eller død, og Logitech G435 klarede sig meget godt på den front.

Lydbilledet er ret afbalanceret. Du kan høre eksplosioner og rumlen, selvom lydstyrken ikke er ekstremt høj. Jeg var i stand til at forstå, hvor alle mine mål var, og om de roterede fra et sted til et andet i Valorant og CS:GO.

Det er også vigtigt at forstå retningen for oprindelsen af ​​lydeffekter, og headsettet var i stand til at gengive det pænt. Der er en smule lydlækage, hvis du holder lydstyrken over 85 procent. Der er ingen aktiv støjreduktion og ørekopperne i memoryskum tillader noget udefrakommende lyd at komme ind, hvilket giver utilstrækkelig passiv støjisolering.

logitech g435 anmeldelsesmikrofon Logitech G435 Review

Logitech G435 Lightspeed kommer med stråleformende mikrofoner på venstre ørekop
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Logitech har gået med stråleformende mikrofoner på G435 Lightspeed-hovedtelefonerne i stedet for den traditionelle bomarm, og jeg er ikke sikker på, at det var et klogt valg. Stemmekvaliteten er anstændig, da de to mikrofoner er tæt på, hvor din mund er. De har dog en tendens til at opfange en masse omgivende støj, og andre spillere på Discord var ikke tilfredse med det. Boom-mikrofoner er et meget bedre valg, men det ville have tilføjet vægt til headsettet.

Logitech hævder, at G435 Lightspeed kan køre i 18 timer på en enkelt opladning, og jeg var i stand til at komme tæt på det i min tid med gennemgangsenheden. Jeg fik omkring 17 timers brug pr. opladning med volumen normalt på omkring 80 procent. Jeg var også i stand til at skifte til Bluetooth og oprette forbindelse til min smartphone og besvare nogle opkald i løbet af denne tid.

Logitech G435 Lightspeed har en USB Type-C-port til opladning, og det tager omkring to timer at oplades helt. Der er ingen 3,5 mm lydforbindelse, hvilket er lidt skuffende for et gaming headset. Hvis du løber tør for strøm midt i spillet, har du intet andet valg end at skifte til en anden enhed eller vente på, at denne oplades.

logitech g435 anmeldelsesoversigt Logitech G435 Review

Logitech G435 Lightspeed har en dedikeret mute-knap
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

Logitech G435 Lightspeed understøtter heller ikke G-Hub, den proprietære software leveret af Logitech, så pc-brugere kan pille rundt med indstillinger på deres enheder. Dette betyder grundlæggende, at du ikke kan justere indstillingerne for equalizer, basforstærkning eller lydstyrkeforstærkning på dette par hovedtelefoner. Du bliver nødt til at afhænge af din konsol eller pc's outputindstillinger for det.

Bedømmelse

Logitechs vision for G435 Lightspeed var meget klar fra starten; virksomheden ønskede, at denne enhed skulle være overkommelig nok til smartphone- og konsolspillere på begynderniveau, samtidig med at den var let og behagelig nok til at have på i lange stræk. Headsettet får nogle ting rigtigt, men savner helt målet i andre grundlæggende aspekter.

Lightspeed-integration er et smart træk, da det sænker latenstiden, mens det tillader bekvemmeligheden ved trådløs forbindelse. Mikrofonen er dog knap så ideel til et gaming-headset.

logitech g435 review design Logitech G435 Review

Logitech G435 Lightspeed er prissat til Rs. 7.495 i Indien
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

 

I det hele taget er Logitech G435 et anstændigt par hovedtelefoner, og det kan være værd at overveje for begynderbrugere. Der er nogle andre muligheder i denne prisklasse, der kan være værd at overveje, såsom Razer Nari Essential, som sælges til Rs. 8.341 og fungerer også som et kablet headset, eller JBL Quantum 400, som har USB-tilslutning til lyd og en boommikrofon.

Leder du efter at købe hovedtelefoner? Lyt til eksperterne på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
AnnonceLogitech G435 Lightspeed Wireless Headset

Logitech G435 Lightspeed Wireless Headset

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design/komfort
 • < li>Lydkvalitet

 • Batterilevetid
 • Value For Money
 • God
 • Let og behagelig
 • Anstændig lydkvalitet
 • God batterilevetid
 • Lyshastighed og Bluetooth-forbindelse
 • Dårlig
 • Sart ramme
 • Mikrofon opfanger meget baggrundsstøj
 • Ingen kabelforbindelse
 • Ingen G-Hub-understøttelse til tilpasning

Læs detaljeret anmeldelse af Logitech G435 Lightspeed Wireless HeadsetFarve BlackHeadphone Type Over-EarMikrofon JaConnectivity WirelessType Headset

 • 5Logitech Wireless Gaming Headset Lightspeed G4 Anmeldelse: The Lightweight ChampionLogitech G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset Review: The Lightweight Champion
 • Logitech G435 Lightspeed Gaming Wireless Headset med op til 18-timers afspilning lanceret i Indien Logitech G435 Lightspeed Gaming Wireless Headset med op til 18-timers afspilning lanceret i Indien

Mere Logitech Headphones & Headset Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Logitech, Logitech G435 Gaming Headset, Logitech G435 Review, Logitech G435 Price i Indien, Logitech G435 India, Logitech G435 Wireless Gaming Headset Robin John Email Robin Robin John er videoredaktør hos Gadgets 360, som også elsker at skrive om teknologi og at udtrykke sin mening om forskellige aspekter af teknologien. På arbejdet prøver Robin sit bedste for ikke at gå ned i Premiere Pro, og når han er færdig med arbejdet, kan du finde ham, der spiller videospil eller sport som fodbold og cricket. Han er en nørd, der stadig nogle gange savner hovedtelefonstikket. Ifølge ham, fysisk fingeraftrykssensor > in-display sensor. Har du feedback/tip? Skriv til robinj@ndtv.com …Mere


Date:

by