Google One introduserer VPN for iOS-brukere med premiumplaner

Google One har begynt å rulle ut sin virtuelle private nettverkstjeneste (VPN) for iOS-brukere. Oppdateringen kommer over et år etter at den abonnementsbaserte skylagringstjenesten introduserte VPN-tjenesten for Android-brukere. Akkurat som tilstedeværelsen på Android, må iOS-brukere velge et Google One Premium-abonnement som har 2 TB eller høyere lagringsplass for å få VPN-tilgang. Brukere kan dele VPN og skylagring med opptil fem medlemmer, uavhengig av om medlemmene bruker en Android-enhet eller en iPhone.

Vi kunngjør oppdateringen, sa Google Ones visepresident Larissa Fontaine i en blogginnlegg om at VPN-en deres nå er tilgjengelig via iOS-enheter for å la flere brukere kunne få sikker Internett-tilkobling.

Det er viktig å merke seg at VPN fra Google One for øyeblikket er begrenset til 18 land globalt, inkludert USA, Storbritannia og Canada. India er ikke en del av landene der funksjonen er tilgjengelig. Google er imidlertid satt til å utvide det til flere land over tid. Den utvidet også nylig til ytterligere 10 land, nemlig Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Island, Irland, Nederland, Norge, Sverige og Sveits.

  • Google ber G Suite Legacy Free Edition-brukere flytte til betalte abonnementer

VPN-funksjonen ble opprinnelig lansert i USA på Android i oktober i fjor. Den er tilgjengelig når du velger 2 TB eller et høyere abonnement.

I tillegg til debuten på iOS, introduserte VPN av Google One tre nye funksjoner på Android. Den første kalles Safe Disconnect som lar brukere bare få tilgang til Internett når VPN er aktivert. Det er også en App Bypass-funksjon som lar spesifikke apper bruke en standard tilkobling i stedet for å bruke VPN. Den siste nye funksjonen er Snooze som gjør det mulig for brukere å slå av VPN midlertidig.

“Vi kommer til å fortsette å legge til flere sikkerhetsfunksjoner og fordeler til Premium-abonnementene våre, slik at du vet at dataene dine er trygge,” sa Fontaine.

  • Google Chrome-testfunksjon for å dempe faner med ett enkelt klikk
  • Google kunngjør de beste Android-appene, spillene i 2021 i India

VPN-en som tilbys på Google One er sertifisert av Internet of Secure Things Alliance (ioXt). Det sies også å ha bestått alle de åtte av ioXts sikkerhetsprinsipper. Videre hevder Google at klientbibliotekene har åpen kildekode, og ende-til-ende-systemer har blitt revidert uavhengig.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: VPN fra Google One, Google One VPN, Google One, Google, VPN, iOS Jagmeet Singh Email Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by