FBI advarer amerikanske idrettsutøvere om ondsinnede cyberaktiviteter under OL: Rapport

Federal Bureau of Investigation (FBI) har bedt amerikanske idrettsutøvere om å holde sine personlige mobiltelefoner hjemme og bruke brennertelefoner under de kommende vinterlekene 2022 i Beijing, og gir en klar advarsel om mulige ondsinnede cyberaktiviteter under lekene, ifølge Sputnik.

Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) sa tirsdag i en uttalelse at FBI oppfordrer amerikanske OL-utøvere til å holde sine personlige mobiltelefoner hjemme og bruke brennertelefoner i løpet av det kommende 2022 Vinterleker i Beijing.

“FBI oppfordrer alle idrettsutøvere til å holde sin personlige mobiltelefon hjemme og bruke en midlertidig telefon mens de deltar på arrangementene,” heter det i CISA i uttalelsen.

  • Kinesisk OL-app har alvorlige sikkerhetsfeil: Rapport

Ondsinnede cyberaktører kan bruke et bredt spekter av cyberaktiviteter for å forstyrre vinter-OL og Paralympics, advarte FBI.

«Disse aktivitetene inkluderer distribuerte tjenestenektangrep, løsepengeprogramvare, skadelig programvare, sosial utvikling, datatyveri eller lekkasjer, phishing-kampanjer, desinformasjonskampanjer og innsidetrusler», heter det i CISA i uttalelsen.

  • USA, Storbritannia roper ut russisk hackingspree, cyberangrep mot OL
  • Instagram blokkerer Elaine Thompson-Herah for å legge ut sine egne OL Løp

Det kom ettersom menneskerettighetsaktivistene har kommet med påstander om at Beijing holder kritikere til taushet i forkant av vinter-OL og bruker vilkårlige måter som å ikke la aktivister forlate husene sine og sette dem bak lås og slå i forkant av OL. Tiltaket tar sikte på å forhindre protester, kritikk eller fordømmelse av Kina relatert til menneskerettighetsbrudd eller andre under vinter-OL i Beijing.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Federal Bureau of Investigation, FBI, Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, CISA, Winter Olympics, Olympics, Winter Spill


Date:

by