Xiaomi India erter MIUI 13-oppdateringen dager etter at den globale utrullingen starter

Xiaomi har ertet utgivelsen av MIUI 13-operativsystemet i India, mindre enn en uke etter at selskapet kunngjorde at oppdateringen ble rullet ut til globale modeller utenfor Kina. Smarttelefonprodusentens siste MIUI 13 Android-skall kommer til flere smarttelefoner utenfor Kina, mens selskapet forventes å kunngjøre utrullingsplanen for smarttelefoner i India i fremtiden. MIUI 13 tilbyr forbedret ytelse, nye levende bakgrunnsbilder og nye widgets, sammen med forbedrede algoritmer for bedre systemressursadministrasjon, forbedret multitasking og batterilevetid.

Selskapet lastet opp en plakat med eldre MIUI-tall på smarttelefonskjermer med teksten «Det er 13 o'clock! Gjett hva som kommer?” på tirsdag. Forrige uke kunngjorde Xiaomi at den første bølgen av enheter hadde begynt å motta MIUI 13-oppdateringen som en del av den globale utrullingen. På det tidspunktet hadde selskapet avslørt at indiske modeller var ekskludert fra listen over oppdateringer. Xiaomi har ennå ikke gitt detaljer om enhetene som vil motta oppdateringen til MIUI 13 i India.

Mens Xiaomi-smarttelefoneiere i India venter på detaljer om selskapets oppdateringsplan, er enheter som nylig lanserte Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro og Xiaomi 12X noen av de første enhetene som mottar MIUI 13-oppdateringen globalt, etterfulgt av Mi 11 , Mi 11 Pro og Mi 11 Ultra. Lesere kan også sjekke den komplette listen over enheter som vil være en del av den første globale utrullingen, ifølge selskapet. I mellomtiden vil Redmi Note 11-serien lanseres med MIUI 13 rett ut av esken.

Som en del av MIUI 13-oppdateringen har Xiaomi optimert ytelsen over MIUI 12.5, og selskapet hevder forbedret app-“flytende” med 23 prosent færre tapte rammer når du kjører selskapets innebygde apper og opptil 15 prosent reduksjon i tapte rammer når du kjører ikke- systemapper. Xiaomis flaggskipsmarttelefoner vil nå tillate opptil 14 apper å kjøre i bakgrunnen på flaggskipsmarttelefoner, ifølge selskapet.

 • Realme 9 Pro+ til Innebygd hjertefrekvenssensor
 • OnePlus 10 Pro Global Variant for å få OxygenOS 12: Rapport

MIUI 13-oppdateringen gir også en ny systemfont kalt MiSans, sammen med nye widgets og levende bakgrunnsbilder. Oppdateringen vil også bringe personvernforbedringer, med Xiaomi som tilbyr funksjoner som personvernvannmerke for bilder, svindelbeskyttelse og gjenkjenning av ansiktsverifisering. Selskapet har ennå ikke gitt detaljer om hvordan disse funksjonene fungerer, i forkant av den globale utrullingen av MIUI 13.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
AnnonseRedmi Note 11 (Global) Redmi Note 11 (global)

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,43-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 680Frontkamera 13-megapiksler bakkamera 50-megapiksler + 8-megapiksler + 2-megapiksler + 2-megapiksler RAM 4GBLagring 64GBBatterikapasitet 5000mpiksler 5000mpiksler 5000mpiksler Android-klasse 5000mx 5000mx> AndroidXiaomi 1 India oppdateringer MIUI Dager etter global utrulling begynner Xiaomi India erter MIUI 13-oppdatering dager etter at global utrulling begynner

 • Redmi Note 11 bekreftet å lanseres i India neste uke sammen med Redmi Note 11S
 • Redmi Note 11, Redmi Note 11S-pris i India tippet
 • Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G globale varianter, Redmi Note 11S lansert: Pris, spesifikasjoner Redmi Note 11 , Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G globale varianter, Redmi Note 11S lansert: Pris, spesifikasjoner
 • Flere Xiaomi-mobilerXiaomi-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: MIUI 13, MIUI, Xiaomi, Android 12, MIUI Update David Delima E-post David Delima Som forfatter på teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


  Date:

  by