Samsung Galaxy S22, S22+ Salg forsinket, S22 Ultra-markedsføringsbilder lekkasje

Salgsdatoen for Samsung Galaxy S22 og Samsung Galaxy S22+ er flyttet til mars, sa en tipser, og la til at Samsung Galaxy S22 Ultra imidlertid vil være tilgjengelig for kjøp i selve februar. Det sørkoreanske selskapet vil avsløre smarttelefonene på Samsung Galaxy Unpacked-arrangementet som er planlagt til 9. februar. I mellomtiden, bare en uke før lanseringsarrangementet, har påståtte markedsføringsbilder av Galaxy S22 Ultra blitt lekket av en annen tipser som foreslår noen nøkkelspesifikasjoner for flaggskipet smarttelefon.

Den første utviklingen kommer fra tipseren og YouTuber Jon Prosser, som hevder i en tweet at tilgjengeligheten til Samsung Galaxy S22-smarttelefonene har blitt delt “på grunn av forsyningskjedeproblemer”. Han sier at mens “forhåndsbestillingen av alle enheter i flaggskipet fortsatt skjer på lanseringsdagen (9. februar), vil Samsung Galaxy S22 Ultra være tilgjengelig fra 25. februar, og tilgjengeligheten av Galaxy S22 og Galaxy S22+ har vært presset til 11. mars.

Den andre utviklingen kommer en dag etter at en påstått reklamevideo og markedsføringsbilder tippet spesifikasjonene og designet til Galaxy S22-seriens håndsett. Interessant nok har den siste markedsføringsbildelekkasjen av Samsung Galaxy S22 Ultra også blitt tweetet (via Evan Blass) av den samme tipseren, Dohyun Kim, som delte promovideoen. Bildene antyder de samme spesifikasjonene som har blitt lekket de siste månedene.

 • Samsung Galaxy S22 Series Prisdetaljer lekkasje før lansering

Det første settet med bilder viser at Galaxy S22 Ultra vil ha en Galaxy Note-lignende design og S Pen. Det er en kirsebærfarget smarttelefon med en svartfarget S Pen. Telefonen er tippet til å ta opp 8K Super HDR-videoer, støtte 45W ultrarask lading og pakke en funksjonsfylt S Pen, som kan brukes til å utføre ulike funksjoner som å kontrollere en videoavspilling.

Det andre settet med bilder viser en grønnfarget Galaxy S22 Ultra sammen med en USB Type-C til USB Type-C-ladekabel. Det er et bilde som antyder at den beste smarttelefonen vil ha en 6,8-tommers dynamisk AMOLED 2X-skjerm med opptil 1750 nits topplysstyrke og en 120Hz adaptiv oppdateringsfrekvens.

Et annet bilde av Galaxy S22 Ultra i det andre settet antyder kameraspesifikasjonene. I henhold til bildet vil telefonen få en 108-megapiksel primærsensor sammen med et f/1.8-objektiv, en 12-megapiksel-sensor sammen med et f/2.2 ultravidt objektiv og to 10-megapikslers sensorer sammen med f/2.4 og f/4.9 teleobjektiver. Telefonen sies også å tilby 100X Space Zoom, laser autofokus og superklart glass på kameraene for gjenskinnfrie bilder. På forsiden er Samsung-telefonen tippet til å bære en 40-megapiksel sensor sammen med et f/2.2-objektiv i et sentralt justert hullhullsskjermdesign.

 • Samsung Galaxy S22-serien kommer med 45 W ladehastighet: Rapporter

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
 • < /ul>Skjerm 6,80-tommers Frontkamera 40 megapiksler Bakkamera 108 megapiksler + 12 megapiksler + 10 megapiksler RAM 12GBLagring 512GB Batterikapasitet 5000mAhOS AndroidOppløsning 3080x>Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekkasje Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato Angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekket

 • Samsung Galaxy S22 Series Promo Video, markedsføringsbilder angivelig lekket; Tipsspesifikasjoner og design

Flere Samsung-mobilerSamsung-mobilpriser i India Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22+

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,60-tommers frontkamera 10 megapiksler bakre kamera 50 megapiksler + 12 megapiksler + 10 megapiksler + 10 megapiksler RAM 8GBLagring 256GBBatterikapasitet 4,500mAhOS 250mAhOS 250mAhOS 256GBBatteri kapasitet 250mAhOS 200mAhOS “fl”>Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekkasje Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato Angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekket

 • Samsung Galaxy S22 Series Promo Video, Markedsføringsbilder angivelig lekket; Tipsspesifikasjoner og design
 • Flere Samsung-mobilerSamsung-mobilpriser i India AnnonseSamsung Galaxy S22

  Samsung Galaxy S22

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

  Bakkamera JaBatteri Kapasitet 3590mAhOS Android 12

  • Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekkasje Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ salgsdato Angivelig presset til mars, Samsung Galaxy S22 Ultra markedsføringsbilder lekket
  • Samsung Galaxy S22 Series Promo Video, markedsføringsbilder angivelig lekket; Tipsspesifikasjoner og design
  • 2 Series Samsung Galaxy S22-serien kommer med 45 W ladehastighet: Rapporter
  • loading= Samsung Galaxy S22-seriens priser lekkasje, sies å ha lignende lanseringspriser som Galaxy S21-modeller

  Flere Samsung-mobilerSamsung-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Plus, Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra-spesifikasjoner, Samsung Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by