Realme 9 Pro blå fargevariant oppdaget før ryktet lansering i februar

Realme 9 Pro Blue-fargealternativet har visstnok blitt oppdaget i forkant av den ryktede lanseringen av serien i India i februar. Realme 9 Pro-serien hevdes å ha vanilje Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ smarttelefoner, og kan få sin globale debut 15. februar. Telefonene er tippet til å tilbys i fargealternativene Aurora Green, Midnight Black og Sunrise Blue. Realme 9 Pro og Realme 9 Pro+ forventes å ha trippel bakkameraenheter og hullhullsskjermer.

I følge en rapport fra 91Mobiles ble Realme 9 Pro Blue-fargevarianten oppdaget i hendene på KL Rahul, som er den nåværende visekapteinen for det indiske nasjonale cricketlaget i One Day Internationals og Twenty20 Internationals. Publikasjonen sier at telefonen på bildet “sannsynligvis er Realme 9 Pro i en elektrisk og levende blå farge”. Telefonen er sett med et trippelt bakkameraoppsett som ligner på det som ble lekket i de påståtte gjengivelsene som ble delt av tipseren Steve H.McFly (@OnLeaks). Tipseren hevdet at telefonen vil være tilgjengelig i alternativene Aurora Green, Midnight Black og Sunrise Blue.

  • Realme 9-seriens pris i India og lanseringsdetaljer bekreftet av leder

Realme 9 Pro-spesifikasjoner (forventet)

Realme 9 Pro i tidligere rapporter hevdes å ha en 6,59-tommers skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens. Den kan drives av en Qualcomm Snapdragon 695 5G SoC, kombinert med 6 GB eller 8 GB RAM og 128 GB innebygd lagring. Realme kan inkludere en primærsensor på 64 megapiksler, en sekundær sensor på 8 megapiksler og en tertiær sensor på 2 megapiksler. Håndsettet kan få et 16-megapiksel selfie-skytespill for selfies. Realme-telefonen sies å komme med et 5000 mAh batteri med 33W hurtigladingsstøtte, og en fingeravtrykksensor under skjermen.

  • Realme 9 Pro+-lansering bekreftet; Spesifikasjoner, gjengivelser vises på nettet

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.AnnonseRealme 9 Pro

Realme 9 Pro h3>

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,59-tommers frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler RAM 6 GB Lagring 128 GB batterikapasitet 5000mAhOS Android

  • Realme 9 Pro blå fargevariant oppdaget før ryktet lansering av India i februar
  • Realme 9 Pro 5G Series Global Launch Timeline Tipped, Sad to debut in India on 16. februar
  • Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelsesspissfargeveier; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner tippet av Geekbench-oppføringen Realme 9 Pro, Realme 9 Pro+ lekket gjengivelsestips Farger; Realme 9 Pro+ 5G-spesifikasjoner Tippet av Geekbench Listing
  • Realme 9, Realme 9 Pro-pris i India over Rs. 15 000, lansering vil snart skje, sier selskapets leder Realme 9, Realme 9 Pro-prisen i India skal være over Rs. 15 000, lansering kommer snart, sier selskapets leder

Flere Realme-mobilerRealme-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om dingser og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Realme 9 Pro, Realme 9 Pro-spesifikasjoner, Realme 9 Pro Plus, Realme Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by