Pixel 4a fjernet fra Google Store mindre enn to år etter lansering

Google Pixel 4a har blitt fjernet fra selskapets Google Store mindre enn to år etter at smarttelefonen ble lansert. Pixel 4a var den siste 4G-aktiverte smarttelefonen fra selskapet og ble fulgt av Pixel 5a i fjor. Smarttelefonen er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 730G SoC, sammen med 6 GB RAM og 128 GB innebygd lagring. Smarttelefonen er for øyeblikket tilgjengelig for kjøp i India og vil fortsette å motta Android-versjon og sikkerhetsoppdateringer frem til august 2023, ifølge Google.

Den populære mellomtone-smarttelefonen har blitt fjernet fra Google Store, som oppdaget av 9to5Google . Smarttelefonen ble solgt via selskapets nettside i tolv land. Oppføringen for Google Pixel 4a er også fjernet fra Google Store for India – selskapet har tidligere vist en Finn forhandlereknappen øverst til høyre. I mellomtiden. smarttelefonen var på lager på både Amazon og Flipkart på publiseringstidspunktet.

pixel 4a google store india pixel 4a

Google Store Pixel 4a-oppføringen i India, som har blitt fjernet av selskapet

Google Pixel 4a ble utgitt i oktober 2020, to måneder etter at selskapet lanserte smarttelefonen på globale markeder. Smarttelefonen ble priset til Rs. 31 999 for den eneste 6GB + 128GB lagringsmodellen. Google Pixel 4a har en 5,81-tommers full-HD+ (1 080 x 2 340 piksler) OLED-skjerm. Håndsettet drives av en Snapdragon 730G SoC, sammen med 6 GB LPDDR4x RAM og 128 GB innebygd lagring.

På kamerafronten er Google Pixel 4a utstyrt med et 12 megapiksel bakkamera med f/1.7 blenderåpning og et 8 megapiksel selfiekamera med f/2.0 objektiv. Håndsettet drives av et 3.120mAh batteri med støtte for 18W hurtiglading. Smarttelefonen ble lansert med Android 10 rett ut av esken og har blitt oppdatert til Android 12. Den vil motta Android OS og sikkerhetsoppdateringer frem til august 2023, ifølge Googles støttenettsted.

 • Google avslutter ubegrensede “originale” bildesikkerhetskopier for eiere av Pixel 3, 3XL
 • Xiaomi India erter MIUI 13-oppdateringen dager etter at den globale utrullingen begynte

Som tidligere nevnt var Pixel 4a den siste Google-smarttelefonen som hadde 4G-tilkobling – både Pixel 5 og Pixel 5a 5G ble lansert med 5G-kompatible brikkesett. Pixel 4a var imidlertid den siste Pixel-smarttelefonen som ble lansert i India – Google Pixel 5 og Pixel 5a 5G ble aldri lansert i landet. Selskapet har ennå ikke kunngjort planer om å lansere Pixel 6 og Pixel 6 Pro smarttelefoner i India. Google Pixel 6a skal etter planen lanseres sammen med den ryktede Pixel Watch på Google I/O i mai, men selskapet har ennå ikke avslørt noen planer for en kommende smarttelefon.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.< /i>AnnonseGoogle Pixel 4a

Google Pixel 4a

 • GJENNOMGANG
 • NØKKELSPESIFIKASJONER< /li>
 • NYHETER
 • Design
 • Skjerm
 • Programvare
 • Ytelse
 • Batteritid
 • Kamera
 • Verdi for pengene
 • Bra
 • Pålitelig kamera ytelse
 • Lean programvare med garanterte oppdateringer
 • Stereohøyttalere
 • Vivid OLED-skjerm
 • Lette, godt bygget
 • Dårlig
 • Relativ lav batterikapasitet
 • Ingen ultrabredt kamera

Les detaljert Google Pixel 4a-anmeldelse Skjerm 5,81-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 730GFrontkamera 8 megapiksler bakkamera 12,2 megapiksler RAM 6GBLagring 128GBBatterikapasitet 3140mAhOS Android 10Oppløsning 20×20 piksler 3140mAhOS Android 1080 piksler klasse ><40x20 20fl> Pixel 4a fjernet fra Google Store mindre enn to år etter lansering

 • lazy Beste gadgets 2021: Våre favorittkjøp, fra PlayStation 5 til Pixel 4a
 • Google2 lanserer Android 1. november Oppdatering med spesifikke rettelser for Pixel-telefoner Google lanserer november 2021 Android-oppdatering med spesifikke rettelser for Pixel-telefoner
 • Forårsaker berøringsrespons, app-krasjproblemer for enkelte Google Pixel-telefonbrukere Android 12 forårsaker berøringsrespons, app-kræsjproblemer for enkelte Google Pixel-telefonbrukere
 • Flere Google-mobilerGoogle-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Pixel 4a, Google Pixel 4a, Pixel, Google, Google Store David Delima E-post David Delima As David Delima, en skribent om teknologi med Gadgets 360, er interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


  Date:

  by