OnePlus Nord 2T Pris i India, lanseringstidslinje tippet

OnePlus Nord 2T forventes å lanseres en gang i april eller mai, og den vil erstatte OnePlus Nord 2, ifølge en rapport. Smarttelefonens pris i India har også blitt vippet. Denne nyheten kommer noen dager etter at nøkkelspesifikasjonene og designelementene til den ryktede smarttelefonen ble lekket. I mellomtiden er prisen på den påståtte OnePlus Nord 2 CE også tippet på nettet. Smarttelefonen har blitt hevdet å debutere 11. februar med et trippelkameraoppsett.

Med henvisning til påstander fra tipseren Yogesh Brar, rapporterer 91Mobiles at den ryktede OnePlus Nord 2T vil bli lansert i april eller mai til en pris mellom Rs. 30 000 og Rs. 40 000. Rapporten legger til at basisvarianten av telefonen vil bli priset “i underkant av Rs 30 000”. Videre sier Brar at OnePlus Nord 2T vil erstatte OnePlus Nord 2. Det kan i hovedsak bety at OnePlus Nord 2 vil bli avviklet når OnePlus Nord 2T er lansert.

En fersk rapport hevdet at OnePlus Nord 2T vil kjøre Android 12-basert OxygenOS 12, og har en 6,43-tommers full-HD+ (1 080 x 2 400 piksler) AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz. Den kan komme med MediaTek Dimensity 1300 SoC sammenkoblet med opptil 12 GB RAM og opptil 256 GB lagring. Telefonen er tiltenkt å komme med OnePlus Nord 2-lignende kamera med trippel bakkamera. OnePlus Nord 2T sies å pakke et 4500mAh batteri med 80W SuperVOOC hurtiglading.

 • OnePlus 10 Ultra sies å være under testing, en “Ultra Flagship”-modell

Nå kommer til OnePlus Nord 2 CE, sier rapporten at den ryktede smarttelefonen forventes å lanseres 11. februar til en pris mellom Rs. 25 000 og Rs. 30 000. Lanseringsdatoen er den samme som tipseren Max Jambor lekket. Smarttelefonen har blitt oppdaget på nettstedet til Bureau of Indian Standards (BIS), som har modellnummeret IV2201.

 • OnePlus Nord 2 CE 5G gir lekkasje, OnePlus 10 Pro-spesifikasjoner tippet

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.< /i> OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2

 • GJENNOMGANG
 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
 • Design
 • Skjerm
 • Programvare
 • Ytelse
 • Batteritid
 • Kamera
 • Verdi for pengene
 • Bra
 • 5G-klar, kraftig SoC
 • God kameraytelse
 • 65W hurtiglading
 • Lovet programvarestøtte
 • Dårlig
 • Ingen IP-vurdering
 • Konkurransen har 120Hz oppdateringsfrekvensvisninger

Les detaljert OnePlus Nord 2-anmeldelse Skjerm 6,43-tommers prosessor MediaTek Dimensity 1200Frontkamera 32-megapiksel Bakkamera 50-megapiksler + 8-megapiksler + 2-megapiksler RAM 6GBLagring 128GBBatteri-klasse 128GBBatteri-klasse 1m2050 piksler 1m200 piksler 1m200 piksler Android 1m200 piksler 128GB 128GB 128GBBatteri-klasse 1m205OS1″ img src=”https://gadgets.ndtv.com/static/mobile/images/spacer.png” title=”OnePlus Nord 2T-pris i India lekket, lansert i april eller mai” data-original=”https: //i.gadgets360cdn.com/large/oneplus_nord_2_small_1643608232985.jpg?downsize=100:78&output-quality=80″ width=”100″ height=”78″ class=”lat” loading=”lat” alt=”OnePlus Pris i India lekket, lansert i april eller mai” OnePlus Nord 2T Pris i India, lanseringstidslinje tippet />OnePlus Nord 2T-pris i India lekket, lansert i april eller mai

 • OnePlus Nord 2T-spesifikasjoner lekkasje, tippet til funksjonsdimensjon 1300 SoC, 80W hurtiglading OnePlus Nord 2T-spesifikasjoner lekkasje, tippet til funksjonsdimensjon 1300 SoC, 80W hurtiglading
 • OnePlus Nord Series-telefon priset under Rs. 20 000 Tipped til lansering i India i Q3: Lekkede spesifikasjoner OnePlus Nord Series-telefon priset under Rs. 20 000 tipset til lansering i India i tredje kvartal: Lekkede spesifikasjoner
 • Amazon Mobile and TV Savings Days Salg begynner med rabatter på OnePlus Nord 2 5G, Samsung Galaxy M52 5G, merAmazon-mobil- og TV-sparedager-salget begynner med rabatter på OnePlus Nord 2 5G, Samsung Galaxy M52 5G, mer
 • Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India AnnonseOnePlus Nord 2 CE 5G

  OnePlus Nord 2 CE 5G

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

  Skjerm 6,40-tommers prosessor MediaTek Dimensity 900Frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler RAM 6GBLagring 128GB batterikapasitet 4500mAh”>Android class=”fl 12mAhOnePlus 2T-pris i India lekket, lansert i april eller mai OnePlus Nord 2T-pris i India lekket, lansert i april eller mai

 • OnePlus Nord CE 2 5G lanseres 11. februar, med tredobbelt oppsett av bakkamera
 • OnePlus Nord Series-telefon priset under Rs. 20 000 Tipped til lansering i India i Q3: Lekkede spesifikasjoner OnePlus Nord Series-telefon priset under Rs. 20 000 tipset til lansering i India i tredje kvartal: Lekkede spesifikasjoner
 • OnePlus Nord 2 CE 5G, OnePlus 10 Pro, OnePlus Nord N20 lanseringstidslinjer tippet
 • Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om dingser og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord 2T Pris i India, OnePlus Nord 2T-spesifikasjoner, OnePlus Nord 2 CE, OnePlus Nord 2 CE Pris i India, OnePlus Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by