Motorola Edge 30 Pro India, global lansering tippet for februar

Motorola Edge 30 Pro India og global lansering kan finne sted en gang i februar, ifølge en rapport. Den nøyaktige lanseringsdatoen for smarttelefonen er ikke kjent ennå. Telefonens nøkkelspesifikasjoner samt design dukket opp forrige uke. Det er rapportert å være den omdøpte versjonen av Motorola Edge X30 som ble lansert i Kina forrige måned. Hvis det er sant, vil smarttelefonen bli drevet av Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Utformingen av Motorola Edge 30 Pro sies imidlertid å være litt annerledes enn Motorola Edge X30.

I henhold til en rapport fra 91Mobiles planlegger Motorola å lansere Motorola Edge 30 Pro-smarttelefonen i februar globalt og i indisk marked. Rapporten sier også at telefonen kan selges i landet under en annen betegnelse enn i Kina hvor den debuterte som Moto Edge X30.

Ifølge en rapport kan Motorola Edge 30 Pro være en omdøpt versjon av Moto Edge X30. Utformingen av Motorola Edge 30 Pro hevdes imidlertid å være litt annerledes.

 • Motorolas neste flaggskip-smarttelefon tippet til et 200-megapiksel-sportskamera< /li>

Spesifikasjoner for Motorola Edge 30 Pro

I tilfelle Motorola Edge 30 Pro virkelig viser seg å være en rebranded versjon av Moto Edge X30, vil spesifikasjonene til begge telefonene sannsynligvis være ganske like. Motorola Edge 30 Pro kan komme med en 6,7-tommers full-HD+ POLED-skjerm med 144Hz oppdateringsfrekvens og HDR10+-støtte. Den kan være drevet av Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC sammenkoblet med opptil 12 GB RAM.

Motorola Edge 30 Pro kan ha et trippelt bakkameraoppsett med en primærsensor på 50 megapiksler, en ultravidvinkelsensor på 50 megapiksler og en dybdesensor på 2 megapiksler. Det kan være et 60 megapiksel selfie-kamera. Motorola Edge 30 Pro kan angivelig pakke et 5000 mAh batteri som støtter 68W hurtiglading.

 • Samsung Led Smartphone-forsendelser i 2021, Xiaomi så mest vekst : Rapporter

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer.< /i>AnnonseMoto Edge X30

Moto Edge X30

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,80-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Frontkamera 60-megapiksler Bakkamera 50-megapiksler + 50-megapiksler + 2-megapiksler RAM 8GBLagring 128GBBatteri kapasitet 5000mhOS 2000mpiksler Android-klasse 5000mli 2000piksler 5000mxli> Android Motorola Edge 30 Pro India, Global Launch Tipped for February

 • zyla Motorola Edge 30 Pro-lansering, design, spesifikasjoner tippet, kan være en Motorola Edge med nytt merke X30
 • Moto Edge X30 Special Edition Med Under-Display Selfie-kamera ertet foran debut
 • Moto Edge X30 India Lanseringsdato tippet for slutten av januar eller begynnelsen av februar
 • Flere Motorola-mobilerMotorola-mobiler pris i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Motorola Edge 30 Pro, Motorola Edge 30 Pro-spesifikasjoner, Moto Edge X30, Motorola Sourabh Kulesh Email SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør i Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nettet. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


  Date:

  by