macOS 12.2-brukere som står overfor et problem med batteritømming under hvilemodus

macOS Monterey 12.2 forårsaker batteritømming under hvilemodus for noen brukere. Problemet ser ut til å påvirke brukerne på grunn av Bluetooth-tilbehør som ofte vekker MacBook-er, noe som resulterer i at batteriet tappes. Noen få brukere har rapportert om batteritømmeproblemet på sosiale medier, inkludert Reddit og Twitter. Problemet ser imidlertid ikke ut til å ha påvirket alle som oppdaterer til den nyeste macOS-versjonen som ble utgitt forrige uke. Det er også uklart om problemet med batteritømming er begrenset til et bestemt sett med MacBook-modeller.

Som opprinnelig rapportert av MacRumors, rapporterer noen brukere som har oppdatert til macOS Monterey 12.2 problemet med batteritapping når de bruker hvilemodus modus.

Noen brukere prøvde å grave i problemet og rapporterte at det kan dukke opp på grunn av Bluetooth-tilbehør som forårsaker en “DarkWake from Deep Idle” som får enheten til å våkne fra dvale og til slutt tapper batteriet.

  • Apple skal angivelig jobbe med oppdatert Mac mini med M1 Pro, M1 Max-brikker

Brukerrapporter dukket opp på Reddit og Twitter antyder at problemet er ikke begrenset til en spesifikk MacBook-modell og påvirker enheter basert på både Intel- og M1-plattformer.

Apple har ennå ikke erkjent problemet. Noen brukere har imidlertid foreslått at problemet midlertidig kan løses ved å deaktivere Bluetooth eller koble fra alt det tilkoblede Bluetooth-tilbehøret.

Gadgets 360 har kontaktet Apple for en kommentar om det rapporterte problemet. Denne artikkelen vil bli oppdatert når selskapet svarer.

  • Apple blir det første selskapet som oppnår markedsverdi på 3 billioner dollar, og deretter faller

MacOS Monterey 12.2-oppdateringen inneholdt feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer. Den inkluderte imidlertid ingen nye funksjoner eller merkbare endringer, i henhold til endringsloggen levert av selskapet.

  • MacBook Pro (14) -tommer, 2021) Gjennomgang: Hva fans har ventet på
  • iPhone-brukere får ansikts-ID-opplåsingsfunksjon iført en maske

Siste uke ga Apple ut den første betaversjonen av macOS Monterey 12.3. Den bygningen inkluderte støtte for Universal Control og nye emojier. Imidlertid kom betaoppdateringen i konflikt med tjenester inkludert Dropbox og OneDrive.

Hva er mest interessant med Apples nye MacBook Pros, M1 Pro og M1 Max silisium, AirPods (3. generasjon) og Apple Music Voice-plan? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: macOS Monterey 12.2, macOS 12.2, macOS Monterey, macOS, Apple Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by