Google Messages Spotted Tester iMessage-reaksjoner på Android-appen

Google tester ut en iMessage-reaksjonsfunksjon i betameldingen Meldinger-appen for Android. Funksjonen utvikles for å oversette iMessage-reaksjoner, offisielt kjent som Tapbacks, sendt av iPhone-brukere når de svarer på en SMS eller MMS. Før denne oppdateringen pleide Google Messages å skildre ren tekst som “Loved” i stedet for emoji-reaksjonen sendt av iPhone-brukeren. Nå vil reaksjons-emojien vises nederst til høyre i tekstboblen, på samme måte som iMessage-grensesnittet.

Som rapportert av 9to5Google, er den nye iMessage-reaksjonsfunksjonen for øyeblikket tilgjengelig for et begrenset antall brukere som tester ut betaversjonen av Google Messages. Det er angivelig noen avvik med emoji-oversettelsene. Google har bestemt seg for å bruke ansikts-emoji for noen symboler, som antas å sende ut en annen betydning enn hva iPhone-brukeren hadde til hensikt. iMessage 'Heart' er oversatt til 'Smiling Face with Heart-Eyes'-emojien, og spørsmålstegnet blir konvertert til 'Thinking Face'. I stedet for den enkle betydningen av Tapback, antas disse emoji-overgangene å formidle et mer lekent budskap.

Google Messages emoji-konvertering for iMessage-reaksjoner er aktivert som standard i betaversjonen, per nå. Brukere kan velge å manuelt slå av “Vis iPhone-reaksjoner som emoji” ved å gå inn i Avansert-delen av Innstillinger-overflyt-menyen til Google Meldinger. Videre kan Android-brukere trykke på en reaksjon for å sjekke om den var «Oversatt fra iPhone» sammen med avsenderens navn, noe som kan være en nyttig funksjon for gruppechatter.

Telegram i desember kunngjorde også introduksjonen av emoji-reaksjoner for Android og iOS. Denne funksjonen rullet ut som en del av en oppdatering som ga tekstoversettelse i appen og støtte for spoilertekstformatering. Telegram-brukere fikk også muligheten til å lage “temabare” QR-koder for gruppene, kanalene og til og med roboter, som kan tilpasses med forskjellige farger.

Denne uken på Orbital, Gadgets 360-podcasten, diskuterer vi iPhone 13 , nye iPad og iPad mini, og Apple Watch Series 7 – og hva de betyr for det indiske markedet. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Google Messages, iMessage, iMessage Tapbacks, Google Messages Reactions


Date:

by