Fitbits “2021 Year in Review” tilbyr brukere aktivitet, søvninnsikt, mer

Fitbit tilbyr brukere muligheten til å se høydepunktene i treningsdataene deres fra det siste året som en del av funksjonen «2021 Year In Review». Brukere vil kunne se på nyttige detaljer om aktiviteten og søvnen deres fra 2021, mens de ser på informasjon i lettfattelige beregninger som gjennomsnittlig timer med søvn, totalt antall aktive soneminutter, antall skritt og deres mest aktive dag. I følge e-posten mottatt av brukerne, er Fitbit Year in Review for 2021 basert på aggregerte og anonymiserte data fra globale Fitbit-brukere fra 1. januar 2021 til 31. desember 2021.

Som en del av «2021 Year in Review»-e-posten som ble sendt ut til Fitbit-kunder, deler den Google-eide tjenesten bemerkelsesverdige øyeblikk fra det siste året, for eksempel den mest aktive dagen der en bruker tok flest skritt, og det totale antallet trinn tatt i 2021. Noen beregninger er også sammenlignet med Fitbit-fellesskapet, for eksempel det totale antallet dager som ble drevet i fjor. Fitbit oppfordrer også brukere til å hente Fitbit Premium for å få enda flere detaljer med tjenestens velværerapport.

fitbit år i gjennomgangsstatistikk fitbit

Fitbits “2021 Year In Review”-e-post inneholder trinn, søvn- og aktivitetsdetaljer for det siste året

Fitbit bærbare enheter hjelper også brukere med å spore søvnen deres, og 2021 Year in Review gir noen interessante innsikter i en brukers daglige søvnplan. Tjenesten viser gjennomsnittlig søvntid, gjennomsnittlig sengetid og oppvåkningstid, samt gjennomsnittlig søvn score. Brukere kan også sammenligne denne statistikken med Fitbit-fellesskapet, akkurat som for trinnsporing.

I tillegg til trinntelling og søvnsporing, vil brukere også kunne sjekke deres totale Active Zone (AZM)-minuttdata, som gir brukerne detaljer om deres totale AZM for 2021 sammen med deres daglige gjennomsnitt. Funksjoner som en Daily Readiness Score vil kreve et Fitbit Premium-medlemskap, ifølge selskapet.

  • Fastrack Reflex Vox Smartwatch med Alexa-støtte lansert: Detaljer Her
  • Apple lanserer ny Black Unity Braided Solo Loop for Watch Series 4 og senere

Funksjoner som har gått gjennom året er populære blant tjenester som Spotify, Instagram, Facebook og Reddit .

Ønsker du å kjøpe hodetelefoner? Lytt til ekspertene på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Fitbit, Fitbit 2021 Year in Review, Fitbit Year in Review, Fitbit Statistics, Step Counting, Sleep Tracking , Aktive sone minutter David Delima E-post David Delima Som skribent på teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer . David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


Date:

by