BOE viser frem 27-tommers spillskjerm med 500Hz oppdateringsfrekvens: Rapport

BOE-teknologien har vist frem en 27-tommers full-HD-spillskjerm som tilbyr en enorm oppdateringsfrekvens på 500 Hz, ifølge en rapport. Skjermen sies å tilby støtte for 8-Lane eDP (DisplayPort)-utgang, ekte 8-bits fargeutgang og en responstid på 1 ms. Skjermen bruker ikke OLED-teknologi, men bruker i stedet en spesiell oksid-halvleder-displayteknologi som BOE hevder å ha utviklet. For øyeblikket er spillskjermer med opptil 144 Hz oppdateringsfrekvens etterspurt, og noen selskaper tilbyr skjermer med oppdateringsfrekvenser på opptil 360 Hz.

I henhold til en rapport fra MyDrivers har BOE-monitoren også en integrert gate-drivkrets innebygd i array-substratet og en tynnfilm optisk modell med høy transmittans for forbedret ytelse (oversatt fra kinesisk). Prisen på skjermen med en enestående 500Hz oppdateringsfrekvens er ikke annonsert ennå, og masseproduksjonen forventes å ta litt tid. Videre kan gjennomførbarheten og brukbarheten til slike avanserte skjermer i nåværende tider være begrenset. En egen rapport fra MyDrivers sier at det er for vanskelig for dagens spill å kjøre med 500 bilder per sekund (fps).

  • Apex Legends Sesong 12: Defiance legger til ny spillmodus, karakter

Spilltitler som CS:GO, for eksempel, oppnår 360 bilder per sekund ved 1440p med Intels Core i9-12900K og Nvidia GeForce RTX 3080. Spillet fikk maksimale 343 bilder per sekund ved full-HD-oppløsning, ifølge rapporten, som også påpekte at det kjører et spill med så høy bildefrekvens krever for mye kraft, noe som kan være mulig å oppnå etter «en annen generasjon eller to med oppgraderinger». Faktisk, i henhold til en liste fra Nvidia, unntatt én, er den maksimale oppdateringsfrekvensen som støttes av en G-Sync-spillskjerm med full-HD-oppløsning 360 Hz. Bare Asus PG27AQN 27-tommers QHD støtter 360Hz oppdateringsfrekvens for øyeblikket.

  • Witcher-Maker CD Projekt jobber med Gwent Single-Player Card Spill

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: BOE Monitor, BOE Sourabh Kulesh E-post SourabhK Sourabh Kulesh er en underredaktør for Gadgets 360. Han har jobbet i en nasjonal dagsavis, et nyhetsbyrå, et magasin og skriver nå teknologinyheter på nett. Han har kunnskap om et bredt spekter av emner relatert til cybersikkerhet, bedrifts- og forbrukerteknologi. Skriv til sourabhk@ndtv.com eller ta kontakt på Twitter gjennom håndtaket hans @KuleshSourabh. Mer


Date:

by