Bitcoin, Ether begynner måneden høyt når markedsverdien for krypto stiger 5 prosent

Bitcoin har avsluttet januar med litt gjenoppblomstring, men januars nedgang har satt den digitale mynten i gang for den verste starten på et år siden begynnelsen av 2018 “kryptovinteren.” Verdens mest verdifulle kryptovaluta har hatt ganske gode syv dager og stabilisert skipet over $38 000 (omtrent Rs. 30 lakh), og markedsfaktorer ser ut til å antyde at $40.000 (omtrent Rs. 30 lakh)-merket kanskje ikke er langt unna med BTC-klatring ennå igjen på mandag. Bitcoins verdi er for tiden $41 114 (omtrent Rs. 30,5 lakh), opp med 2,19 prosent i løpet av de siste 24 timene på den indiske børsen CoinSwitch Kuber.

I mellomtiden, på globale børser, var prisen på den mest populære kryptovalutaen $38 500 (omtrent Rs. 29 lakh), opp med 3,69 prosent i løpet av de siste 24 timene.

Ether, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, har også hatt en god uke, og lagt til over 12 prosent i verdi den siste uken. På publiseringstidspunktet ble Ether verdsatt til $2.929 (omtrent Rs. 2 lakh) på CoinSwitch Kuber, mens verdiene på globale børser så at kryptoverdien svingte rundt $2.700 (omtrent Rs. 2 lakh) til $2.738 (omtrent Rs. 2 lakh) ), hvor mynten steg med nærmere 9 prosent det siste døgnet. Sammenlignet med prisen på Ether for en måned siden, avslører CoinGecko-data at kryptovalutaen fortsatt står på en nedgang på 27 prosent.

  • Vitalik Buterin får 100 dollar Millioner i donert krypto tilbake: Her er hvorfor

Gadgets 360s kryptovaluta-prissporing avslører en ganske positiv visning blant altcoins fra februar. Polygon, Binance Coin, Solana, Avalanche, Cosmos, Polkadot og Elrond var blant de største vinnerne, sammen med metaverse tokens Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) og Enjin Coin (ENJ).

Meme-mynter. har ikke hatt en veldig god start på året, akkurat som de fleste andre altcoins, men den siste uken har vært bedre for både SHIB og DOGE – de to mest ettertraktede meme-myntene blant andre. Dogecoin er for tiden verdsatt til $0,15 (omtrent Rs. 11,5) etter å ha steget med 2,55 prosent i løpet av de siste 24 timene, mens Shiba Inu er verdsatt til $0,000023 (omtrent Rs. 0,002), opp nær 4 prosent i løpet av de siste 24 timene.< /p>

“BTCs pris kan nå tiltrekke seg kortsiktige kjøpere. Støtteprisen for BTC holder over $37.000 (omtrent Rs. 27.5 lakh), og motstanden er mellom $40.000 (omtrent Rs. 30 lakh) til $45.000 (omtrent Rs. 30.5 lakh). I følge til markedsverdien har de andre toppkryptovalutaene som Solana, Terra, Polkadot, Cosmos, Uniswap og mange andre mynter fått mer enn en anstendig vekst enn dagen før,” Edul Patel, administrerende direktør og medgründer av kryptoinvesteringsselskapet Mudrex fortalte Gadgets 360.

  • Blockchain hjelper Singapore Pharma Firm med å spore utløpte COVID-19-jabs

Mens det bredere kryptomarkedet forventes å fortsette å oppleve volatilitet, har Visa, det globale betalingsnettverksselskapet, sagt under en inntjeningssamtale at kundene deres tjente 2,5 milliarder dollar (omtrent 18 685 crore Rs.) i betalinger ved å bruke sine kryptotilknyttede kort i løpet av første regnskapskvartal av 2022. Dette volumet, når det settes i perspektiv, utgjør allerede over 70 prosent av alt kryptokortvolum gjennom regnskapsåret 2021 som ble avsluttet 30. september 2021, noe som signaliserer økt bruk av digitale aktivabetalinger i løpet av det siste noen måneder.

Regjeringen i El Salvador avviste i mellomtiden en anbefaling fra Det internasjonale pengefondet om å droppe Bitcoin som lovlig betalingsmiddel i det sentralamerikanske landet. Finansminister Alejandro Zelaya sa sint at “ingen internasjonal organisasjon kommer til å få oss til å gjøre noe, noe i det hele tatt.”

“Land er suverene nasjoner, og de tar suverene beslutninger om offentlig politikk,” sa han. IMF anbefalte forrige uke at El Salvador skulle oppløse 150 millioner dollar (omtrent 1120 crore Rs.) trustfondet det opprettet da det gjorde kryptovalutaen lovlig betalingsmiddel og returnere noen av disse ubrukte midlene til statskassen.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke være ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kryptovalutapriser på tvers av indiske børser< /p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Bitcoin, Ether, Cardano, Ripple, Shiba Inu, Tether, Dogecoin, Litecoin, Uniswap, Cryptocurrency, Kryptopris Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior underredaktør ved Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologiområdet de siste fire årene, har han nå endret seg fokus på kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer


Date:

by