Visas krypto-koblede kortbrukere betalte $2,5 milliarder i første kvartal

Visa, det populære globale betalingsnettverksselskapet, sa under en inntektssamtale at kundene deres tjente 2,5 milliarder dollar (omtrent 18 685 crore Rs.) i betalinger ved å bruke sine kryptotilknyttede kort i løpet av det første regnskapskvartalet av 2022 som ble avsluttet 31. desember Dette volumet, når det settes i perspektiv, utgjør allerede over 70 prosent av alt kryptokortvolum gjennom regnskapsåret 2021 som ble avsluttet 30. september 2021, noe som signaliserer økt bruk av digitale aktivabetalinger de siste månedene.

Visa finansdirektør Vasant Prabhu uttrykte optimisme over utviklingen i et intervju med CNBC. “For oss signaliserer dette at forbrukere ser nytten i å ha et Visa-kort knyttet til en konto på en kryptoplattform,” sa han, og siterte en umiddelbar og sømløs evne til å administrere kjøp og finansiere betalinger.

Hvis du lurer, lar kryptokoblede kort kunder bruke krypto hvor som helst som aksepterer Visa, uten at selgere trenger å være kjent med aktivaklassen. Selgere fortsetter å motta transaksjoner i fiat som typiske Visa-transaksjoner, mens betalingsbehandleren håndterer konverteringer på baksiden.

  • OpenSea reverserer beslutningen for å begrense NFT-er. Laget via dets gratis gruveverktøy

Innen første halvdel av 2021 hadde bare 1 milliard dollar (omtrent 7470 crore) blitt brukt på krypto ved bruk av Visas kort. Selv om det er relativt lite nå, er det fortsatt en brøkdel av kryptoforbruksvolumet det behandlet i 2019 – selv om CNBC rapporterte i juli at Visa ikke ga ut eksakte tall for den tiden.

I følge Visa-sjef Al Kelly som talte til analytikere under selskapets inntjeningsamtale, har mer enn 65 kryptoplattformer og børser, inkludert Coinbase, Circle og BlockFi, inngått partnerskap for å utstede Visa-legitimasjon. Mer enn 100 millioner leverandører i Visa-nettverket godtar nå Visa-kryptobetalinger.

“I tillegg til å bygge inn legitimasjon og kryptoplattformer, fortsetter vi å innovere rundt våre oppgjørs- og krypto-API-funksjoner, som har vært nøkkeldifferensiatorer for oss for fintech og finansinstitusjoner som ønsker å utvide kryptofunksjonene til sine kunder,” sa Kelly.< /p>

  • Belgisk parlamentsmedlem blir den første europeiske politikeren som konverterer lønn til BTC

Kelly sa at Visa fortsetter å “lene seg inn i kryptoområdet” og forbedre områder som tilkobling, skala, forbrukerverdiforslag, pålitelighet og sikkerhet for at kryptotilbud skal fortsette å vokse. I desember lanserte selskapet krypto-konsultasjonstjenester for sine kunder for å få finansinstitusjoner involvert i aktivaklassen.

Betalingsgiganten inngikk også nylig et samarbeid med kunstneren Micah Johnson for å utdanne artister om hvordan ikke-fungible tokens ( NFTs) kan bidra til å tjene penger på kunsten deres og fremme karrieren.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Kryptovaluta, Kryptoadopsjon, Visa Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er senior underredaktør hos Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologien de siste fire årene, har han nå skiftet fokus til kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer


Date:

by