Tecno Spark 8C med doble bakkameraer, 90Hz-skjerm lansert

Tecno Spark 8C har blitt lansert som den nyeste modellen i Spark 8-serien. Den nye telefonen kommer med doble bakkameraer og en 90Hz-skjerm. Tecno Spark 8C kjører også på Android 11 (Go-utgaven) med et proprietært skall på toppen. Andre viktige høydepunkter i Tecno Spark 8C inkluderer DTS-stereolyd, et skjermhakk i vanndråpestil og NFC-støtte. Telefonen inkluderer også kunstig intelligens (AI)-baserte kameraeffekter og vil være tilgjengelig i fire forskjellige fargealternativer.

Tecno Spark 8C tilgjengelighet

Tecno Spark 8C-prisen er ennå ikke kunngjort. Telefonen har imidlertid blitt oppført på selskapets nettsted i Nigeria og Thailand i fargene Diamond Grey, Iris Purple, Magnet Black og Turquoise Cyan.

I fjor ble den vanlige Tecno Spark 8 lansert i markeder inkludert India med en prislapp på Rs. 7.999. Den mottok en oppdatering i form av Tecno Spark 8T som debuterte i India i desember med en prislapp på Rs. 8 999.

  • Tecno Pop 5X med trippelkameraer, 4000mAh batteri lansert: Alle detaljer

Tecno Spark 8C-spesifikasjoner

I henhold til detaljene som er oppført på Tecnos regionale nettsteder, kjører Tecno Spark 8C på Android 11 (Go-utgave) med HiOS på toppen og har en 6,6-tommers HD+ (720×1612 piksler) Dot Notch-skjerm med en 90Hz oppdateringsfrekvens. De nøyaktige detaljene om prosessoren er ikke oppført på nettet. Det er imidlertid spekulert i å være en åttekjernede Unisoc T606 SoC. Oppføringen på Tecno Nigeria-siden viser også at telefonen kommer i 2GB og 3GB RAM-alternativer, mens selskapets Thailand-side har nevnt 4GB RAM som et enkelt alternativ.

For bilder og videoer har Tecno Spark 8C et dobbelt bakkameraoppsett som inkluderer en 13-megapiksel primærsensor med et f/1.8-objektiv og dobbel LED-blits. Det er også en 8-megapiksel selfie-kamerasensor foran med en selfie-blits.

Tecno Spark 8C kommer med 64 GB innebygd lagringsplass. Tilkoblingsmuligheter inkluderer 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, FM-radio, GPS/A-GPS, NFC og en USB-port. Sensorer om bord inkluderer et akselerometer, omgivelseslys og en nærhetssensor. Det er også en fingeravtrykkssensor på baksiden.

  • Tecno Pova Neo med 6000 mAh batteri, Dual Selfie Flash debuterer i India
  • Tecno Pop 5 Pro med 6000 mAh batteri lansert i India: Alle detaljer
  • Tecno Pop 5 LTE med 14 regionale språkstøtte lansert i India

Tecno har pakket telefonen med et 5000 mAh batteri. Håndsettet måler 164,57x76x8,95 mm.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseTecno Spark 8C

Tecno Spark 8C

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,60-tommers frontkamera 8 megapiksler Bakkamera 13 megapiksler + AI-objektivRAM 2GBLagring 64GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 11 (Go-utgave)Oppløsning 720×1612 piksler 720×1612 piksler “> Tecno Spark 8C med doble bakkameraer, Android 11 (Go Edition) lansert: spesifikasjoner Tecno Spark 8C med doble bakkameraer, Android 11 (Go Edition) lansert: spesifikasjoner

Flere Tecno-mobilerTecno-mobilpriser i India Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Tecno Spark 8C-pris, Tecno Spark 8C-spesifikasjoner, Tecno Spark 8C, Tecno Jagmeet Singh Email Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer


Date:

by