MSI Mag Trident S Mini-spillkonsoll offisielt ertet

MSI har avslørt noen nøkkelspesifikasjoner for sin kommende minispillkonsoll, MAG Trident S. Konsollen er utstyrt med en AMD APU i stedet for et separat dedikert grafikkort. MSI delte også et bilde av konsollen som viser noen av designfunksjonene til denne konsollen. Den har en kompakt og tofarget design. MAG Trident S ser ut til å ha USB Type-C og USB Type-A-porter sammen med en hodetelefonkontakt. I tillegg har den en eller annen form for LED-belysning som lyser opp frontpanelet. MSI har ikke avslørt noen informasjon angående utgivelsesdato og priser for denne minispillkonsollen.

MSI tok til Twitter for å kunngjøre at den kommende MAG Trident S vil bli drevet av AMD Ryzen 7 5700G-prosessoren. Den vil være i stand til å støtte opptil tre skjermer samtidig. Konsollen vil kun ta opp 2,6 liter plass. I tillegg avslører det delte bildet at denne konsollens kontrollere vil ha en Xbox-stil oppsett.

  • Halo-trailer viser mastersjef i aksjon i forkant av mars Debut på Voot Select

Denne kunngjøringen kommer etter at MSI allerede hadde avduket en rekke av sine spillorienterte tilbud under CES 2022. Den avduket MSI MEG 271Q spillmonitor som har en oppdateringsfrekvens på 300Hz og en responstid på 1 millisekund. Spillmonitoren er utstyrt med Mini-LED-bakgrunnsbelysningskontroller som tilbyr et lokalt dimmealternativ. Den har et 27-tommers WQHD (2 560 x 1 440 piksler) LCD-panel med LED-bakgrunnsbelysning. MEG 271Q har Nvidia G-Sync Ultimate-teknologi. Den er designet for å målrette mot profesjonelle spillere og e-sportentusiaster som ser etter høye oppdateringsfrekvenser og raske responstider.

  • UFL, en kommende FIFA-rival, avslører gameplay: Se video

MSI kunngjorde også syv nye serier av bærbare datamaskiner som er utstyrt med opptil 12. generasjons Intel Core H-serie prosessorer. Disse bærbare datamaskinene er rettet mot spillere og innholdsskapere. De nye seriene inkluderer – MSI Stealth GS-serien, MSI Raider GE-serien, MSI Vector GP-serien, MSI Pulse GL-serien, MSI Sword-serien, MSI Crosshair-serien og MSI Katana GF-serien.

Hva er de beste spillene til 2021? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: MSI, MSI MAG Trident S


Date:

by