Infinix Zero 5G ertet; Pris, spesifikasjoner, design lekket

Infinix Zero 5G forbereder seg på en lansering i India snart, ifølge en teaser delt av selskapet. Teaseren deler imidlertid ikke den eksakte lanseringsdatoen for den kommende smarttelefonen. Ifølge en rapport vil Infinix Zero 5G bli drevet av en MediaTek Dimensity 900 SoC sammenkoblet med opptil 8 GB RAM og 128 GB innebygd lagring. Infinix-smarttelefonen sies å ha en 6,7-tommers AMOLED med 120Hz oppdateringsfrekvens. Infinix Zero 5G sies å kjøre Android 11 med XOS 10-skall på toppen.

Gjennom et Instagram-innlegg ertet Infinix at Infinix Zero 5G vil lanseres i India en gang snart. Den eksakte lanseringsdatoen ble imidlertid ikke nevnt. Det hevdes å være merkets første 5G-aktiverte smarttelefon i landet.

I mellomtiden, ifølge et bilde delt av tipser Abhishek Yaday (@yabhishekhd), vil Infinix Zero 5G ha et trippelt bakkameraoppsett med to doble LED-blitser. Kameramodulen er vist å være lik Oppo Find X3 og Oppo Find X3 Pro. Fronten er vist å ha en flat skjerm med et sentralt plassert hulldesign med tynne rammer på alle sider. På høyre side av smarttelefonen finner du strømknappen og volumbryteren. Venstre, toppen og bunnen av Infinix-smarttelefonen er ikke synlig på bildet. Smarttelefonen vises i et oransje fargealternativ.

Infinix Zero 5G-pris (forventet)

Ifølge en rapport fra Tech Arena24 vil Infinix Zero 5G være priset rundt $350 (omtrent Rs. 26.200). En rapport fra India Today nevner at Infinix-sjef Anish Kapoor sa at merkevarens første 5G-aktiverte smarttelefon vil koste mindre enn Rs. 20 000. Siden det ikke finnes noen offisiell bekreftelse på prisen, bør denne informasjonen tas med en klype salt.

  • Infinix InBook X2 With 10th Gen Intel Kjerneprosessorer lansert

Infinix Zero 5G-spesifikasjoner (forventet)

Tech Arena24s rapport nevner også nøkkelspesifikasjonene til den kommende Infinix Zero 5G. Smarttelefonen sies å kjøre Android 11 med XOS 10-skinn på toppen. Den skal ha en 6,7-tommers AMOLED-skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens. Under panseret sies det å pakke en MediaTek Dimensity 900 SoC med Arm Mali-G68 MC4 GPU. SoC sies å være sammenkoblet med opptil 8 GB RAM og 128 GB innebygd lagring.

For optikk sies Infinix Zero 5G å ha et trippelt bakkameraoppsett med en primærsensor på 48 megapiksler, en telefotosensor og en ultravidvinkelsensor. XDA Developers rapporterer at hovedkameraet vil ha en 40-megapiksel sensor med 30X optisk zoom. På forsiden sies det at Infinix-smarttelefonen har en 16 megapikslers selfie-sensor.

Tilkoblingsalternativer på Infinix Zero 5G sies å omfatte 5G, NFC, USB Type-C og en 3,5 mm hodetelefonkontakt . Smarttelefonen sies også å få støtte for microSD-kort og en fingeravtrykkskanner. Det skal angivelig inneholde et 5000 mAh batteri med 33W hurtigladingsstøtte.

  • Infinix Note 11, Note 11S Får utvidet RAM gjennom oppdatering
  • Infinix Note 11, Note 11S med 50 megapikslers trippelkameraer lansert i India

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
AnnonseInfinix Zero 5G

Infinix Zero 5G

  • NØKKELSPESIFIKASJONER

Skjerm 6,70-tommers frontkamera 16 megapiksler Bakkamera 48 megapiksler RAM 8 GB Lagring 128 GB batterikapasitet 5 000 mAhOS Android 11 Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer


Date:

by