Huawei Nova Y9a med popup-selfie-kamera lansert: Alle detaljer

Huawei Nova Y9a har blitt lansert som selskapets nyeste smarttelefon. Den har et popup-selfie-kamera sammen med et quad-bakkameraoppsett som inneholder et 64-megapiksel primærkamera. Huawei Nova Y9a drives av en MediaTek Helio G80 SoC sammen med 8 GB RAM. Smarttelefonen har en 6,63-tommers LCD-skjerm uten hakk, takket være popup-selfie-kameraet. Smarttelefonen har blitt lansert i Sør-Afrika og selskapet har ennå ikke fått smarttelefonen til andre regioner.

Huawei Nova Y9a pris, tilgjengelighet

Huawei Nova Y9a er priset til ZAR 6 499 (omtrent Rs. 31 300) for den eneste modellen med 8 GB RAM + 128 GB lagring. Smarttelefonen er tilgjengelig for forhåndsbestilling i Midnight Black, Sakura Pink og Space Silver. Huawei har ennå ikke kunngjort sine planer om å lansere smarttelefonen i andre markeder, inkludert India.

Huawei Nova Y9a-spesifikasjoner

Dual-SIM (Nano) Huawei Nova Y9a kjører på Android 10, med selskapets EMUI 10.1-skinn på toppen. Smarttelefonen har en 6,63-tommers full-HD+ (1 080 x 2 400 piksler) TFT LCD-skjerm med en “hakkfri” design. Huawei Nova Y9a drives av en åttekjerners MediaTek Helio G80 SoC, sammen med en Mali-G52 MC2 GPU og 8 GB RAM.

Huawei Nova Y9a er utstyrt med et quad-bakkameraoppsett, med et 64-megapiksel primærkamera med en f/1.8 blenderåpning, et 8-megapiksel ultravidvinkelkamera med en f/2.4 blenderåpning med et 120-graders felt visning, og to 2-megapiksler makro- og dybdekameraer med hver en f/2.4 blenderåpning. I fronten er et 16 megapikslers primærkamera med en f/2.2 blenderåpning.

 • Realme 9i Review: A Step in the Right Direction ?
 • Tecno Spark 8C med doble bakkameraer, 90Hz-skjerm lansert
 • Gionee G13 Pro med iPhone 13-lignende design lansert: Alle detaljene

Smarttelefonen kommer med 128 GB innebygd lagring, som kan utvides (opptil 256 GB) via et microSD-kortspor. Huawei Nova Y9a kommer med støtte for 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth v5.1, GPS/AGPS og en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Sensorer på smarttelefonen inkluderer sensor for omgivelseslys, gyroskop, kompass og gravitasjonssensor. Huawei Nova Y9a pakker et 4300mAh batteri og kommer med støtte for 40W lading over USB Type-C. Smarttelefonen måler 163,5×76,5×8,95 mm og veier 197 gram.

Hvorfor tar 5G så lang tid? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
AnnonseHuawei Nova Y9a

Huawei Nova Y9a

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER

Skjerm 6,63-tommers prosessor MediaTek Helio G80Frontkamera 16 megapiksler bakkamera 64 megapiksler + 8 megapiksler + 2 megapiksler + 2 megapiksler RAM 8MBLagring 128GBBatterikapasitet 4300mAhOS 4300mAhOS 4300mAhOS class 4300mAhOS 4300mAhOS10 piksler 4300mAhOS 0> AndroidHuawei Nova Y9a med MediaTek Helio G80 SoC, popup-selfie-kamera lansert: pris, spesifikasjoner Huawei Nova Y9a med MediaTek Helio G80 SoC, popup-selfie Kamera lansert: Pris, spesifikasjoner

 • Huawei Nova Y9a med MediaTek Helio G80 SoC, popup-selfie-kamera lansert: pris, spesifikasjoner Huawei Nova Y9a med MediaTek Helio G80 SoC, popup-selfie Kamera lansert: pris, spesifikasjoner
 • Flere Huawei-mobiler Huawei-mobilpriser i India Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Huawei Nova Y9a, Huawei, Huawei Nova Y9a Launch, Huawei Nova Y9a Specifications, Huawei Nova Y9a Price, Huawei Nova Series, Android 10, Popup-kamera, EMUI 10.1 David Delima E-post David Delima Som skribent på teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer


  Date:

  by